SUVALINE PLÄMA

...seda et ja et ja ma ja ta ja et nemad ja meie ja ma rvan, et nad arvavad et me arvame ja et seal on siin ja millal on praegu... no on ikka mõistukas :lol: :lol: :lol:

...kes, kus, mis? ...palun konkreetsemalt, huvitav teema noh :P

SUVALINE PLÄMA

nooh-> ei oska mina kohe mitte midagi rohkem öelda... autot peaks tutvustama ikka omanik, mitte mina siin spekuleerides :oops:

aga veel vihjet: AR75, 124 spider, XJ6 S2 ning et Ta on siin üks vähestest modedest, kes offtopicuid ei tee :lol:

EDIT: kui see ikka on Tema sõiduk :roll: (kaheldav muidugi et neid veel meie riigis liikuda võiks :P )
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

SlavoZ wrote:Viimases Autolehes Alfa Romeo 166 kohta: "Plussid: disain, suurepärased mootorid, vähelevinud. Miinused: töökindlus, tagaistmetel vähe ruumi":evil:
Kui nad on vähelevinud, kust nad võtavad statistikad töökindlusest? Ja tagant ise pole eriti sõitnud, kuid kedagi-midagi oodates tavaliselt lajutan tagaistmel, minu pikkusega 175 sm ruumipuudust kül ei tunne.

selle peale otsisin üles ühe ammuse Autoplussi, kus oli see S80, 528, A6 ja 2,5l 166 võrdlus 8)

Alfast oli ainsana ülivõrdes kirjutatud-> kuid siiski jäi viimaseks :P

kunagi kui visualiseerimise võimalus tekib, siis proovin seda infot autorikaitsest möödaminnes natuke levitada 8)

EDIT: 164 tagaistmel "viienda" koha peale istudes ütles mul üks "õrnemast soost" töökaaslane, et see on kõige mugavam iste kuhu ta kunagi istunud on "Nagu valatud" :lol: nii et tõesti 8) sööge vähem :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Neljapäeval kogunesid autosõbrad taas, et maanteedel võitu kihutada.

Umbes 40 autot suundusid Tartu maantee poole ja siis juba Jüri poole, aga Jüri polnud kahjuks kodus. Kihutamine lõppes enne kui salat, sest politsei reageeris kiiresti ja tegi autosõpradele lõpu peale, teatasid "Seitsmesed uudised".

Politsei kamandas kõik Kalevi kamashokolaadi juurde ning autod ja trollid kontrolliti üksipulgi üle. Autojuhte lasti masinatest, mittekuuletumise puhul ähvardati panna.

Mõned veljed teisaldati ning autojuhid jäid meesteks.

"Kõik rikkurid annavad pappi," ütles politsei esindaja.

tsenseerimata versioon :oops: :lol:

SUVALINE PLÄMA

Samas.. kinnipidamiseks peab olema mingi põhjus ju? Mis alusel nood kinni peeti? Ma sain aru, et nad peeti kinni enne reissi.

Kui oleks juhtunud lihtsalt mööda sama teed sõitma oleks saanud oma nime kah raamatukesse kirja? Mine võta kinni, kes seal reisser ja kes mitte..

:roll:

SUVALINE PLÄMA

no... mina notiks neid juba poeparklas kummivilistamise eest...

ja usu, sinna rivisse sa kogemata ei satu...

SUVALINE PLÄMA

Kanal2's näidatud reportaazhis oleks politseil olnud ikka kõvasti kirjatööd teha, kui oleks viitsitud. Aga üks ekipaaž ei hakanud vist jamama. Pooled juhid oleks juba murul parkimise eest võinud vahele võtta. Kindlasti oleks võinud noortel dokustaate kontrollida, et mõni alaealine nii hilja väljas ei oleks jne jne. Aga jah, vaevalt üks politseiauto seda viitsib ja 10'nega miskipärast neid üritusi maha ei võeta.

Kummaline, et vähemalt avalikkuse jäetakse mulje, et "me ei tea täpselt, kes foorumites seda asja korraldab, sest kasutatakse varjunimesid ja koode". No kuulge... vaevalt SR mehed on superhäkkerid, kes suudavad oma id'd varjata. Paar kuud aktiivselt foorumis kaasa lüüa ja olekski oma jope.

Tahtmise küsimus. Järelikult pole prioriteet.

SUVALINE PLÄMA

ei ole just saksakeeles eriline guru. näikse et sealmaal juniorile nime otsitakse http://www.alfanaming.de/

...juniorist veel

nimekonkurss käib täie hooga, mul ka nimed valmis mõeldud ja puha, aga osaleda ei saagi :( ...ainult suurriikide nagu saksa ja inglise jne kodanikud :( ...mõnda head välistuttavat ei ole kellelgi vä? :P ...eesti alfaklubi võiks kirjutada kaebekirja AR peakorterisse, miks meid ahistatakse ja me nimesid ei tohi saata, st regada ei saa :evil: ...me oleme ju nii palju alfasid ostnud :lol: :lol: :lol: ...tegelt ka jummala kahju, ma tahtsin kindlalt osaleda :x :x :x

...tänases italiaspeedis ka juttu juniorist ja jälle selespeed mängus :roll: diiler ajab nagu teist juttu, aga eks siis kuuleb kui asi välja tuuakse ükskord, igaljuhul tundub, et tuleb bullet ära...

SUVALINE PLÄMA

auserist urmas mõik rääkis ka loo sellest kuidas itaallastele nende maailmavaadet pahaks pandi...

peale seda roosade särkidega mehed tõstsid hindu ja pikendasid tarneaegasid :D

irw

kirjutame jah kaebekirja... edaspidi saame alfad riiast kätte :D

SUVALINE PLÄMA

Ma ka lugesin midagi selle saksakodanikluse kohta sealt nimesaidilt. Nuh, panin siis linnukese lahtrisse kus selle kohta kinnitust taheti. Nimed läksid igatahes teele :lol: ise vaatavad mis teevad, kas viskavad prügikasti, lepivad minu kui eu kodanikuga, või algatavad kriminaalasja eriti räige reeglite rikkuise eest. :lol:

SUVALINE PLÄMA

Nuh, panin siis linnukese lahtrisse kus selle kohta kinnitust taheti. Nimed läksid igatahes teele

...ingliskeelne sait on ka olemas muidu ja inglismaal käivitus asi tänasest, eri riikides eri aegadel ja kui reegelid lugeda, siis seal on justkui kirjas, et kui selgub, et osavõtja pole vastava maa kodanik, siis võib ta pehmeltöeldes sinna minna :lol: ...niiet hakka ruttu kodakondsust taotlema :lol:

SUVALINE PLÄMA

Nuh, vahet pole. Mägijalgratas jääb saamata, eks ma saa siis kompensatsiooniks kunagi selle 'juniori' osta :lol: Mu meelest on Junior täitsa hea nimi. Anyway, pakkusin neile kaks nimevarianti acid ja acido.

Kusjuures, täitsa ilus skits oli mudelist sellel saidil.