Põhimõttleiselt võib öelda, et olen jaanipäevast saati seda pakki oodanud
Kui oleks viitsind auto kallal mässata ja ca 2x rohkem maksta, siis oleks saanud PM-st väidetavalt kolme nädalaga kätte.
Kas keermeliimi on tarvis kasutada nagu siin näidatud?
Telikult ei näe ma mingeid liimi jälgi lahtikeeratud poltidel.
Toode iseenesest olemas poes (http://www.opood.ee/?t=k_ki&i=FARNELL_537068" onclick="window.open(this.href);return false;) aga mul pole kunagi veel vaja läind seda liimi ja ilmselt ei lähe ka tulevikus.
Harige mind targemad, kas tuleks see lisakulutus teha ja liim vahele panna?
Isegi sai keermeliimi vajalikes kohtades kasutatud. Püsib asi kindlalt koos ja hiljem lahti keerats tuleb lihtsalt tsipa rohkem väänet ainult kasutada, ei midagi muud. Ja liimi ära kasuta kogu pinna ulatuses, see võib hiljem tõsist peavalu tekitada, kas siis üks pikk triip pikki polti või siis 1/3 otsast tervenisti.
Väike mure kah... põhilieseks õlilekke põhjuseks mootoril olid need 4 kummist kaart mis nukkvõlli hammasratapoolsetes otstes asuvad. Kas keei teab midagi nende saadavuse kohta öelda?
Kuule ma pole eriti pädev kommenteerima. Puutun sellega kokku esimest korda. Minuarust käis jutt küll klaaskuulpritsimisest. Pihustite torust pudeneb sellist kraami välja:
You tell me..
:icon_roll: eip peaksid vastupidi käima. see plastik kattega ots peaks starterisse minema(kergelt ka sinna suunda konksus ja teiselt otsalt on kummilutt pealt puudu(mis õlisurve andurisse läheb)