Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR

Luman wrote:Väga vahva üritus oli järjekordselt. Kahju ainult, et 159 üldse ikka nii väikesele ringrajale, nagu Rapla on, mitte kohe ei sobi.
:icon_think:

mind petsid küll ära :icon_shifty:

Oma kommentaarid kah-> oli küll külm aga suht lõbus :icon_thumbup:

eriti lahe oli vaadata, kuidas päeva edenedes Alfanatico autoga aina rohkem ja rohkem sõbraks sai [note to myself :icon_think: tuleb muretseda 105 või 162 -> kuigi ühe vedava esiratta ning käsipiduriga sõitjaid oli samuti tore vaadata jäid teised ikkagi "pisikese punase" varju]

Sparki tähelepanuväärset piiride kompimine oli kah vaatamisväärsus omaette 8)

tegelikult olid kõik rajal olijad tegijad (ning tunnistan ausalt üles, et kuna väljas oli meeletult külm siis kella üheks olid mu vanad põlved nii otsas, et ei jõudnud enam sörkima minna :oops: )

aga absoluutse virtuaalse eriauhinna annaks hoopis hondale (vahepeal tekkis juba tõsine kahtlus, et see omal jõul Raplast lahkub :D )

aga pildimaterjali vaataks küll hea meelega :roll: seega kodanikud fotograafid ning kodanikud kelle käes on fotoaparaat :icon_angel: -> etteastet palun

:icon_hi: kui kõik läheb plaanipäraselt ning veel lund maha ei tule, siis kuu lõpus ehk on 155 ehk samuti sõidukõlbulik
Tegelikult ma olen normaalne....

Ürituse algus tundus küll nutune, kuid päeva kulgedes lisandus ikka veel üht ja teist kodanikku. Sain minagi auto libisema ja ratta õhku ära proovitud, aga risk, et ei jõua Pärnusse tagasi hoidis mind rajalt suuremas osas eemal. Igatahes olenemata jahedast ilmast olid "esinejad" väga asjalikud. Pilte ehk täna õhtuks
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia

ts wrote:
Luman wrote:Väga vahva üritus oli järjekordselt. Kahju ainult, et 159 üldse ikka nii väikesele ringrajale, nagu Rapla on, mitte kohe ei sobi.

Eks ma ikka üritasin viimast võtta, aga täit mõnu asjast ei tundnud, sest tünnid oli rajale liiga lähedal ja kurvid olid väheke liiga teravad ja aeglased, et külg ees sõitmine mõnus oleks.

Luman wrote:
ts wrote:

Eks ma ikka üritasin viimast võtta, aga täit mõnu asjast ei tundnud, sest tünnid oli rajale liiga lähedal ja kurvid olid väheke liiga teravad ja aeglased, et külg ees sõitmine mõnus oleks.

Tundus küll üli kodune olek seal rajal olema

alfanatico wrote:piltide järgi jääb mulje nagu ma sõidaks pidevalt vastassuunas :mrgreen:
Aga eks see mingi lõppvaatusena tihti nii oligi :mrgreen:

Nii.. jõudsin ka lõpuks koju :icon_roll: Raplas oli ikka libe jah, nii kui kuhugile kurvi sai keeratud hakkas tagaosa ettepoole trügima, (kässarit ei tõmmanud kordagi) mul ei olnud rehve korralikke. Ees mingid vanad suvekad ja taga lamellid. Niikaua sai sõidetud kuni seal tagapool kurvis jälle külgees kurvi sai läbitud ja nina eest läks suhteliselt ligidalt tünn mööda... joppas. Siis sai igaks juhuks lõpetatud. Ei muidu oli vägev. Ikkagi esimest korda rajal :icon_roll:
Vabal ajal klõpsisin pilte.... neid tuli igasuguseid http://nagi.ee/photos/jaqlis/sets/233905/
Igatahes... Vägev oli, järgmine kord jälle! :icon_hi:
Image
Image
Image
Image
155, 2x166, 159 ja 75?