Suvaline PLÄMA vol 2011

Vaadake sünnipäevade alla, kus meil on alles sünnipäevalistel nimed :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2011

eile jäeti mul külg sisse sõitmata ... Hiiu ülesõidu ja Pänu mnt. ristis. - Idiootne koht rsk.
muidugi oleks mina süüdi jäänud, sest tulin Pärnu poolt ja ei andnud teed.
Sai oldud ühe bussi taga, eelneval ristmikul, rohelise süttides sai hakatud liikuma tema tempos ja unustatud (foori taga seistes just meenutasin endale, et seal tuleb teed anda), mis ootab järgmisel ristmikul ees, muidugimõista ei näinud ka ühegi liiklusmärki (oli pime). Buss mahtus nn "august" läbi, kuid ma oleks ette jäänud. Õnneks Ibiza juht sai mu eksimusest aru, pidurdas ja signaalitas ... ja jättis mu auto terveks :icon_hi:
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2011

Nägin täna Rakveres Martmann-i 164-ja

Kaugelt paistis täitsa kenake :icon_roll:

Ja 10 minutit pärast sõitis üks üsnagi tuttav 166 mul sabas veidikese.

Alfarohke päev.
155, 2x166, 159 ja 75?

Suvaline PLÄMA vol 2011

Kes võtab süü omaks - umbes 17.10 ajal Telliskivi tänaval viadukti pool. Viskas mulle käppa, erutusest/ehmatusest ei saanud alguses enda kätt püsti. :icon_roll:

Suvaline PLÄMA vol 2011

korrektšõn ::itpnt:: ...see oli siiski Ristiku tänav. Tundsin kaugelt punase alfonsi ära, kuid endalgi tuli viimasel hetkel uitmõte viibata. Kohe järgi tuli üks 156, kes ei viibanud... samas, mõned päevad tagasi viibati Brerast. Rohkem tulebki tagasisidet kupeede omanikelt, 156-166 ei taha vedu võtta.

Suvaline PLÄMA vol 2011

Miski räme spämmimine käib viimasel ajal, paistab, et robotid saavad aina targemaks regamise poolelt
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2011

Jumal-auta.
Slicer wrote:Millises maailmas see ilus üldse on?
Spartalased oleks selle "kaunitari" paraku ilmselt jah kaljult alla loopinud.
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB