Auto Teemaline Suvaline Pläma

:icon_roll:
Metsa ma parem ronima ei hakka,kuna seal on palju puuke! :lol:
Pean vist nädalase puhkuse võtma siit foorumist! :icon_think:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

krt, ma seda vaatasin, seda tegelt ei usu, kui ei näe, kuidas on kokku keevitatud? keevitamine vist palju öeldud :mrgreen:
müstika ja nad loodavad selliseid euroopas müüa.....
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Sai eile rattaga Tallinnas ekskursioon tehtud oma pojale ja sattusin Kopli linna poolsesse paika.
Seal märkas poeg juba eemalt kasutaja 7mK autot ning karjus , et seal on Alfa Romeo :icon_shocked: läksime poja tungival soovil seda ka piiluma.
Peab tõdema väga ilus sisu on pane siia ka ülesse oma auto sisust pilte. :twisted:
Kuna olime võõras kandis siis ei saanud auto juurde seisma jääda ja vahtima hakata. :icon_wave:
Pojale meeldis kuna on sama mudel mis isal. :icon_cop:

Anthrax wrote:Kas jahutusvendi mootor võib ära surra, kui korpus peale avariid deformeerub ja vent jääb kinni?
Kui kaitsme asemel on raudnael siis võib-> üldiselt aga peaks kaitse enne rakenduma

Kui kaitse ei rakendunud või siis on korpis deformeerunud selliselt, et mähis ise on pihta saanud, siis loomulikult on kerge metalligrillimise tõenäosus täiesti olemas :icon_hi:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kaua ta seisab. Ostke ära.
Image
Viimsi Grossis.

Tänase päevaga on ikka cabrio super. Aga, just siis kui Alfaga ei sõida siis tuleb teisi küll vastu. Ning selline pilt on suht harv.
Image

Süda läheb soojaks kui ise avastan, et keegi on oma Alfa minu oma kõrvale parkinud :) Ning kui võimalus on siis pargin ise ka Alfa kõrgale, mitte et ma paaniliselt otsiks teisi Alfasi parklatest :D
Vahepeal oli hea, kui kaks 145'te ühes Statoili bensukas Kadaka Selveri juures kokku said. 145 näeb väga harva, eriti kui on hatchback versioon nagu mul. Siis jõllitasime vastastikku üksteise autosi :D