SUVALINE PLÄMA

Kummaline, et vähemalt avalikkuse jäetakse mulje, et "me ei tea täpselt, kes foorumites seda asja korraldab, sest kasutatakse varjunimesid ja koode". No kuulge... vaevalt SR mehed on superhäkkerid, kes suudavad oma id'd varjata. Paar kuud aktiivselt foorumis kaasa lüüa ja olekski oma jope.

vaatasin ka E.T. viite peale sinna foorumisse eile. id-ga seal küll probleeme ei paista olevat, paljudel vendadel kenasti tlf nrid ja muud jutud enda kohta signatuurides kirjas.

ega palju ei viitsinud võõras foorumis sobrada, aga kummivilistamine parklas ei paistnud seal just hurraaa-hüüdeid tekitavat. otsapidi jäi mulje, et mingit songitud muru olla käidud ka kuskil remontimas.

ei tunne sr-tüüpidest isiklikult kedagi, aga mulje jääb, et ega reisserid (nagu päevadki) pole vennad. :) turjakarvad turri ajab see, kuidas ikka 'laiale avalikkusele' meeldib, kui kellelegi kuskil karistusoperatsioon korraldatakse ja siis saab hommikul kohvinurgas parastada ja ennast õige inimesena tunda.

probleem laiem ja 'tal on mitu tah-ku' (singer vingeri viisikesel :) ). üks neist see, et ntx kevadisel Turba üritusel kurtsid offroadi mehed, et neid vaevab see jama, et suvalised ilma kiivrita atv- ja muidu tziibivennad tõmbavad nende mainet alla ja songivad metsaaluseid ja karjamaid. K.Kotkas peaks selle probleemiga hästi kursis olema :). reisserid, kes kuuluvad fossiilsete kütuste põletamise ajastu (illegaalse) linnakultuuri juurde, omavadki ainult halba mainet. aga urbaanses kultuuripildis on nad vajalik komponent. kasvõi selleks, et 'avalikkus' saaks kaevelda kultuurituse ja turvalisuse puudumise üle :lol:

SUVALINE PLÄMA

Songitud muru :D

Käidi kiiresti hirmuga silumas, et krim asjas kahjusummat vähendada. St ja käisid just need, kes ei olnud seda lõhkumas. NN kõvadest meestest, kes käisid lõhkumas, polnud piisavalt meest, et tulla oma laga koristama. Vabandused a'la: tuleks, aga bensiin sai otsa, pean väikevenda hoidma, lähen külla jne.

Samas on ka meie klubil talvest selle sr seltskonnaga kokkupuude olemas, kus olid kohal ka need nn vanad olijad, kes siis eeskujulikud. Aga nende ürituse korraldusviis: striitreiss peaks juba kõik ütlema.

No eks ole seal kah igatsugu tegelasi, aga nagu nad ise rõhutavad: sa ei ole selle foorumi lugeja sunniviisiliselt, seega oled ka samasugune.

Ma nüüd häbenen nurgas :oops: , kuna oman ka seal kasutajanime, et neid sõimata...
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

bnd wrote:Ma nüüd häbenen nurgas :oops: , kuna oman ka seal kasutajanime, et neid sõimata...

:lol:

ei ole see madalama otsa striitreisseri elu miski meelakkumine - saad sõimata igalt poolt ja siis veel oma foorumis kah omade ja võõraste käest :lol: selle vihtlemise peale ju lasua peab minema ööpimedusse välja elama :P

kui nii edasi läheb, siis võib kaastunne idanema minna :P

SUVALINE PLÄMA

irw

mul ka seal kasutaja olemas...

sõimamas pole käinud, isegi regulaarselt lugemas mitte... (ei lähe ka ilmselt)

talvel kui (ärajäänud) jäärada oli kavas siis sai piilutud... sellest ajast ka kasutaja

ega nad oma ürituste jaoks luba küll ei küsi... pmst on neil iga kord oht trahvid kaela saada...

no samas SR kui siuke ei eeldagi loa küsimist aga eeldaks muidugi ka kuidagi rohkem ehk austust teiste vastu ... a la kui nad näiteks alfaklubi loaga ürituse toimumispaika peaks ilmuma ja jõuga üritama oma reissi korraldada, siis minul ei ole minutitki kahtlust, et tuleb politsei kutsuda vandaalidele.

SR foorum paistab ka hädas olevat nende lagastajatega... aga ei võta ka midagi ette...

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:SR foorum paistab ka hädas olevat nende lagastajatega... aga ei võta ka midagi ette...

nooh igal inimesel on ju konstitustiooniline õigus kõikjal lagastada :P

ja kui keegi lagastamise peale midagi ütleb, siis tulevad ka teised lagastajad ja lagastavad lausa mõnuga kättemaksuks :lol:

ja üldse on parem siin foorumis mitte SR kodanike lagastamist kommenteerida :arrow: muidu tulevad äkki ka siia :roll: (ja hakkavad offtopicuid kirjutama :lol: )

kahjuks on see paratamatus-> ei mäleta hetkel kes konkreetselt seda ütles, kuid on olemas ilus fraas stiilis: Inimene on tark, rahvas on loll

seega kui 10 tarka saavad kokku ja on reisserid, siis liitub nendega veel 10 ja veel 10 jne jne jne, kuniks lõpuks on esimesed 10 oma esialgse tarkusega tahaplaanile lükatud ja lausa seltskonnast välja visatud (kuna rahvas on ülekaalus)

ja selle teema peale veel... ega kui selline tegevus kellegi japoks midagi ei pikendaks või tibinasi ei magnetiseeriks, siis poleks ju ka asjal enam mõtet...
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

otse öeldes:

pmst minu peenis tõrguks sellisesse tibinasse sisenemast kellele meeldib põõsas sital käia...

aga sügavama filosoofiaga ja tsiteerides kivisildnikku:

kas sa ahv ei tea, et sa oled süüdi kliima soojenemises, aastaaegade vaheldumises ja üldse - sa ei tohi enam hingata, sest just nii tekivad orkaanid.

see et meie planeedil maailmamere tase kõigub 100m piires on 100% tsiviliseeritud inimeste süü, saurused ei puutu kuidagi asjasse - panete tähele, kui osavalt pärispatt on leidnud tee darvinistide südamesse.

CO2 kui maailma lõpp jutud on eriti lapsikud, algkooli bioloogia ütleb, et taimed söövad süsihappe gaasi, seega CO2 õgitakse ära punkt. küsutakse juurdegi. Nii nagu raha ei ole kunagi liiga palju, nii ei sa ka CO2 kunagi küllalt.

järeldus:

SR ajab õiget asja (mulle mittesöödavas vormingus)
Last edited by E.T. on 02 Oct 2007, 18:05, edited 1 time in total.

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:pmst minu peenis tõrguks sellisesse tibisse sisenemast kellele meeldib põõsas sital käia

OT võtab juba huvitava pöörde

Äkki jätkad.... :D :D

SUVALINE PLÄMA

nonii...

küsimus ei ole mitte tibinas või sauruses vaid pigem (era*, ühis*, selts* jne) *konnas ning selle *konna üldistes vaadetes :lol:

niikaua kuniks on Co2 hävitavat metsa niikaua ka seal käiakse... ja isiklikud eelistused ja meeldivused ei puutu üldse asjasse (kui ikka on vaja minna siis on vaja minna) :lol:

SUVALINE PLÄMA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vaba teema on päris rajuks läinud...

alles meil sai sillaremont suguelu produktidele taandatud...

nüüd juhtus see ka SR-ga

ma nüüd natuke naeran ja olen vait...

SUVALINE PLÄMA

:D hei ts, konnale tuleb musi anda - muutup printsiks. aa ET, mis selles põõsas sittumises viga on :? peasi et häda ära korraldab ja pärast ilusti puhtaks ka pühib :lol:

SUVALINE PLÄMA

Ma korra pühin pisaraid :D

ja peidan nägu, st pealik ei saa üldse aru, mida ma irvitan siin arvuti taga....

SUVALINE PLÄMA

nooh nende *konnade musitamisega on meil nagu on...

Õige *konna õiget poolt musitades võib ka ise printsiks saada :lol:

SUVALINE PLÄMA

:D omg!

oeh, ja ma püüdsin siin miskit illiigl öörbn kaltsher thiiorit (illegal urban cutlure theroy - ei tule veel see maakeeles jutt hästi välja 8) ) ajada :P :oops: :oops: :oops: :D

aga.

meenus, et alfade stiilis (absoluutset korraldamata!) striitreissi sai tehtud eelmisel reedel õhtul sõle tänaval. sõitsime kaks 156-t kenasti kõrvuti, viisakalt, ent tempokalt :D ja üksteisele lehvitades. tõsi, ise seekord peegliga päikesesirmi poolel istudes. tervitused igatahes katkise grilliga alfistile, ei tea kas keegi foorumist? ja kas alfa parandatud?

OT ruulib 8)

SUVALINE PLÄMA

ole normaalne

meil pole urbaankultuurigi

pole nagu õiget urbaanigi tegelikkuses ...

rahvastikuarv lubaks pariisi hotellidesse kolida, ja jääks ruumi ülegi :D

rääkimata sellest, et eelmainitud linnas on muhhameedlasi rohkem kui eesti vabariigis kodanikke...