Suvaline PLÄMA vol 2008
#167rodza wrote:Sain isaks eile 12 jaanuar kell 12:12
palju õnne

poiss või tüdruk

Suvaline PLÄMA vol 2008
#168rodza wrote:Sain isaks eile 12 jaanuar kell 12:12
Palju Õnne minugi poolt

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2008
#170Poissinz164 wrote:palju õnnerodza wrote:Sain isaks eile 12 jaanuar kell 12:12![]()
poiss või tüdruk

Suvaline PLÄMA vol 2008
Õnne!

ja kannatust

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2008
#174möla kah...
mämmerdasin täna 164 juures...
kakkusin auto laiali, kontrollisin üksipulgi kõik sõlmed läbi... ei miskit... pihustid töötavad, säde on, pump töötab, mõõtmisel kõik releed töötavad, ECU ühtegi veateadet ei anna.
Ainus asi, et kojamehed tahaksid vahetust ja jahutusvedelikku vähevõitu...
Mõeldud tehtud-> Vahetasin ära kojamehed ning kallasin jahutusvedeliku paagi täis ja kuna juba pime oli, siis veel kindluse mõttes kakkusin visuaalseks kontrolliks releedel katted ära.
Ega keegi ei tea öelda, kuidas oleks kõige lihtsam kliimapumba sidurit välja lülitada
(idee poolest ju peaks ta vooluringi sulgumisel tõmbama
aga hetkel siis olenemata kliima sisse-> väljalülitusest ei piuksugi... pump uhab täiega nii, et vilin taga...)
ehk siis mootor töötab... aga sõita ikka ei saa
kuna kliimapump on kinni...
164 tüüpviga... kui kojamehed kulunud on ning omanik läheb calibraga sõitma, siis tuleb päevake auto kallal näkerdada ning kojamehed ära vahetada.
mämmerdasin täna 164 juures...
kakkusin auto laiali, kontrollisin üksipulgi kõik sõlmed läbi... ei miskit... pihustid töötavad, säde on, pump töötab, mõõtmisel kõik releed töötavad, ECU ühtegi veateadet ei anna.
Ainus asi, et kojamehed tahaksid vahetust ja jahutusvedelikku vähevõitu...
Mõeldud tehtud-> Vahetasin ära kojamehed ning kallasin jahutusvedeliku paagi täis ja kuna juba pime oli, siis veel kindluse mõttes kakkusin visuaalseks kontrolliks releedel katted ära.
Ega keegi ei tea öelda, kuidas oleks kõige lihtsam kliimapumba sidurit välja lülitada

ehk siis mootor töötab... aga sõita ikka ei saa

164 tüüpviga... kui kojamehed kulunud on ning omanik läheb calibraga sõitma, siis tuleb päevake auto kallal näkerdada ning kojamehed ära vahetada.

Suvaline PLÄMA vol 2008
#175http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=17927508Viis sai viga Tartumaa raskes liiklusõnnetuses
Kuus ja kaks saatsid kaasutundeavaldused

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=17921586Tartus toimus jalakäijate ahelkokkupõrge

Ei ole küll viisakas sellise asja juures naljatada aga... no pergele... kas tõesti saab igaüks ajakirjanikuks

Suvaline PLÄMA vol 2008
#176Kas keegi on kunagi kuulnud varastatud alfast?
Või on keegi lausa isiklikult varga ohvriks langenud?
Või on keegi lausa isiklikult varga ohvriks langenud?
a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2008
#177mõni mees on ikka raadiot ihaldanud
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Suvaline PLÄMA vol 2008
#178Tahad ma räägin sulle varastatud alfadest? 
Võtsin enda masinale kasko pakkumisi. Kõik niiiii kuradi kallid, eriti if. No ja viisakusest küsisin ka veel, et miks nii kallis. Vastus: Alfasid varastatakse palju! No aga millal varastati viimane/esimene Alfa eestis? Äääää, ääääää, äääää, AGA nad teevad palju avariisid, sest alfadega kihutatakse ja varuosad on ÜLEmõistuse kallid!!! Aga millal oli siis viimane avarii Alfaga, mille te pidite korda tegeme/ kinni maksma. Ääääää, äääää, No krt saage aru, see on ekslusiivne auto ja see peabki PALJU maksma!
Vot nii palju siis statistikat!

Võtsin enda masinale kasko pakkumisi. Kõik niiiii kuradi kallid, eriti if. No ja viisakusest küsisin ka veel, et miks nii kallis. Vastus: Alfasid varastatakse palju! No aga millal varastati viimane/esimene Alfa eestis? Äääää, ääääää, äääää, AGA nad teevad palju avariisid, sest alfadega kihutatakse ja varuosad on ÜLEmõistuse kallid!!! Aga millal oli siis viimane avarii Alfaga, mille te pidite korda tegeme/ kinni maksma. Ääääää, äääää, No krt saage aru, see on ekslusiivne auto ja see peabki PALJU maksma!
Vot nii palju siis statistikat!
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2008
#179Pean silmas terve auto ihaldamist. Raadio jms on tavaline, ei sõltu eriti automargist.K.Kotkas wrote:mõni mees on ikka raadiot ihaldanud
a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2008
#180ts wrote: kuna kliimapump on kinni...
Äkki aitab pumba vahetus, ma võin rahulikult selle maha katkuda enda omal.
Ja muidugi palju õnne rodzale lapse sünni puhul

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT