Re: Suvaline pläma 2014

Plaanin siit tellimuse sisse anda: www.carparts4less.co.uk
Tahab veel keegi Inglismaalt midagi tellida?
Saab postikulusi poolitada või mitmevahel ära jagada.
Kui kellegil vaja paari eurost ja väiksemat juppi siis võin oma tellimusele niisama ka lisada ilma, et postikulu sellepärast jagama peaks. ;)
Jupi hind tuleb muidugi kinni maksta :P

TRK värvide juures seisab üks must GTV V6, millel on huvitav number V6GTV. Eemalt vaadates olid ka GTA veljed all (telefoniketas) 8-)
Siin foorumis see auto vist ei kajastu- pole nagu näinud seda varem.

Huvitav, kas tõstetakse jupid paremalt vasakule või võetakse sellisena arvele, sest nüüd ju jõustus seadus mis enam ei piira parempoolse rooliga autode arvelevõttu 8-) Kuid liikluses selle parempoolse rooliga mina endiselt ei julgeks sõita. Kui ainult rajal sõita siis ei ole tõesti vahet.

Kunagi olid ju kõik mandri rajaautod valepidise rooliga (kuna rajad olid vastupäeva)- liikluses piisavalt võimsa autoga pole vast probleemi (korraliku kiirendusega ei pea teistel tagumikus istuma :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Lõpuks ometi ma mõistan, miks on see ikaldus iga kord müüki tulles mingisugune müstiline Raceline :mrgreen:
58237045.jpg
58237045.jpg (152.04 KiB) Viewed 7874 times

albertini wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Delfis jäi selline artikkel silma: http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/ ... d=70136597
Kommentaarid panevad muigama, enamuses laidetakse Alfasid, et see laguneb ka seistes. :beaver:
Oot mida? Esimese 120 kommentaari seas leidsin vast ühe alfa mainimise kiirelt pilguga üle lastes. Vene ja prantsuse tehnika saab eest ja takka, opelitest-fordidest rääkimata. :oops:
linnalegendide põhjal pole keegi julgenud neid osta :)
Seitsekümmend Viis