Auto Teemaline Suvaline Pläma

Täna sai Rakvere autobaasi hoovis nähtud üht siit foorumist pärit autot. :icon_hi:
Image
Image
Image
See masin soetati karpade pärast... ülejäänud läheb emex-i aga alles on veel gardaan,mootoriplokk (ilma plokikaaneta), esisild. Plokikaan olevat nii kõvasti tikkude külge kinni roostetanud, et see löödi kuvaldaga jupideks, kuigi.. klapid on alles.

Keegi teab võib-olla.. mis sellest Vääna-posti punasest 75-st saanud on? :icon_problem:
155, 2x166, 159 ja 75?

nagu mida v*ttu, ei suuda oma silmi uskuda. Tegemist siis minu endise autoga mis aeti üle katuse (drink and drive...)
aga, et sihukest pilti praegu siin näha on küll ikka kerge šokk. Tra...teadsin, et auto kindlas kohas...moraalselt pole läinud seni veel vaatamagi, kuigi oli igati komplektne.
faking lahe :icon_censored:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Kräpp... :|

ma kah lootsin, et see auto veel komplektne on :icon_think:

huvitav, kas tükid on vähemalt kättesaadavad [huvitav, kas veiks on vähemalt mingit kompesatsiooni saanud :cop2: ]
Tegelikult ma olen normaalne....

"Audru ringraja saatus selgub aasta lõpuks

Pärnumaal asuva Eesti ainukese, kuid kehvas seisus Audru ringraja arendaja selgub 29. detsembril, misjärel peaks rada uue katte saama kolme aasta jooksul.

Konkursile laekus pakkumisi kahelt arendajalt: Erki Sport Racing OÜ-lt ja A2 Racing MTÜ-lt. Neist esimene haldab ringrada praegu, teine on tänavu ringrajal korraldanud kaks võistlust. Audru valla majandusnõuniku Siim Suursilla sõnul on ringraja arendamine seni toimunud suhteliselt ebakorrapäraselt, sest sellisele rajatisele detailplaneeringu koostamine on kallis.

„Rada peaks saama sellise konfiguratsiooni, nagu meie seda näeme, seitsme aasta jooksul,” ütleb Suursild. „Rada koos infrastruktuuriga peaks lõplikult välja ehitatud olema viisteist-kakskümmend aastat hiljem.” Vastavalt konkursi tingimustele peab rada uue katte saama juba kolme aasta jooksul.

Hoonestusõigus antakse parimale pakkujale 50 aastaks"

Elame, näeme - mis sest audrust saab! Tore oleks loomulikult, kui taas ellu ärkaks see rada ja loodetavasti see ei käi rendihinna tõusu arvelt.

PS! Alfasport on ka seal rajal korraldanud 2 üritust, krt maha magasime...
:lol: :lol: :lol:

Jarmo wrote:Täna sai Rakvere autobaasi hoovis nähtud üht siit foorumist pärit autot. :icon_hi:
[ http://static1.nagi.ee/i/p/532/13/13303 ... 17_l.jpg/1 ]
[ http://static1.nagi.ee/i/p/532/13/13303 ... 3d_l.jpg/1 ]
[ http://static1.nagi.ee/i/p/532/13/13303 ... 36_l.jpg/1 ]
See masin soetati karpade pärast... ülejäänud läheb emex-i aga alles on veel gardaan,mootoriplokk (ilma plokikaaneta), esisild. Plokikaan olevat nii kõvasti tikkude külge kinni roostetanud, et see löödi kuvaldaga jupideks, kuigi.. klapid on alles.

Keegi teab võib-olla.. mis sellest Vääna-posti punasest 75-st saanud on? :icon_problem:
kuhugile need jupid pidid minema, ausõna tahks taeda kuhu
no jube ropp vaatepilt
me siin foorumis véiksiga veitsa 75 haiged
täna just kuulsin tema käest seda juttu ja kaklemise isu tuli kohe peale

okei tahtsin ise kah sealt masinalt ühte, teist

vääna 75 olen ise vaatamas käinud ja ka käivitanud
oli päris hea kerega masin, ehk müüs kokkuostu
suuret vihast

tegelikult on eper vabavara 8)

aga kuna seda väga paljud kasutavad siis ilma eriraha välja käimata on enamvähem võimatu :roll: sinna tööpäeviti ligi pääseda :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....