Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Rahvas soovis ennem pilte AR 33mest mis mul peres oli, nii et pildistasin need pildid üle ja mõtlesin, et upin siis siia ka. :icon_roll:
Hetkel ei olnud võimalust skännerit kasutada, nii et pean jääma ülepildistamise juurde. :(
Selle esimese parema tule sõitis tädi tuttav Mustakal katki, pani mingi auto vastu. :icon_thumbdown:
Image
Image
Image
Image
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Jarmo wrote:Aga miks tagastange rippub? :)
Tagastange ripub sellepärast, et meie kliima tegi stangekinnitusele laastava töö ja see mädanes ära, ning seetõttu vajus üks pool ära. :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

:guns:

uut tjuuningvallas nüüdsest 450.- eest saab ükskõik millised pidurid Brembodeks appgreidida :mrgreen:
Image
pildil siis pidurisadula katted (jah täpselt KATTED, mis paigaldatakse olemasoleva ühe kolviga sadula peale ning TADAAA...)

:roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

just vahetasin pidurikama ja uued brembod ferodod küljes nüüd vagunil, paar-kolm esimest pidurdust on siuke hääl nagu oleks mingi väike kuri eksootiline loom elundeidpidi vahel kusagil :lol: ...siis kaob ära... sellegipoolest tuuningbremboga kaasa ei lähe veel :icon_roll:

Anthrax wrote:Ööö.. mis sa tegid?
Miks sa tegid?
ah ei midagi, esimesed kettad olid läbi, läksid brembod ja esitaga uued klotsid ferodo, ei enamat :icon_angel:
kinnitad? :icon_roll: :) ...autoks 156 SWTI

Selle üleslöömise teema jätkuks... Välimus ja muu võib ju hea olla... kuid tavaliselt iga mees lahti löönud turvakardinaid ja muid bääge uusi ei pane vaid topitakse takistid vahele. Igal autol ei hakka ju salongi laiali kiskuma, et teada saada kas air-bäägid on veel alles. :icon_thumbdown:
155, 2x166, 159 ja 75?