Re: Suvaline pläma vol 2017

furby wrote:Täpselt :)
Mulle samuti ei meeldi, kui autol on liiga palju silte.See veloce on silditu :)
Jep. Isegi Giulia silti pole peal.

Tore vaada ta, kuidas üks auto foorumis nii palju melu tekitab :D :D Jääme siis esimest Quadrifogliot ootama.
--
Urmas

Alfa Romeo 33 wrote:http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php?uid=29116

Ei tea kas see teema on siit juba läbi käinud? :crazy:
Ei tea, vananenud info seal uudises, aasta lõpuks oli FCA enda andmetel võlgu 4,5 miljardit ning 2017 strateegia tuua see 2,5-ni. Arvestades, et Maserati müük kasvas kolmandiku eelmine aasta tänu Levantele siis nagu eeldaks, et kuna nii Stelvio kui Levante on värsked mudelid, siis pigem neid paar aastat hoida.

Kui kedagi huvitab, siis siin majandustulemused
https://www.fcagroup.com/en-US/investor ... esults.pdf

tegelikult oli kogu selle müükide ja vw unistuste jms taga Marchionne 2014 aasta lubadus, et kui 2018 paneb ameti maha, siis on FCA drastiliselt võlga vähendanud

praeguseks on jah summa jõudnud ca 2,7 peale ning kui Alfa saab samuti hoo sisse, siis seda diili ei toimu-> mõni aasta tagasi umbes 7 miljardise võla juures Maserati + Alfa hinnati umbes 3-6 miljardi ning MagnetiMarelli 2-4 miljardi peale.
Kui kõik kahjumlikud tooted (välja arvatud prestiizimudelid) liinilt lükatakse ning margid/mudelid oma lõpliku kuju saavad, siis võiks eeldada 2018 lõppu mitte just nullise võlaga aga enamvähem samas suurusjärgus.

seega kui üldse, siis oleks hetkeseisuga mõistlik müüa MagnetiMarelli, kuna FCA eesmärgiks ei ole saada omale võla asemel vaba raha (samas on ka võrdlemisi kindel, et enne 2017 lõppu ei otsustata midagi)
Tegelikult ma olen normaalne....

Raske arvata, kus sõideti jälle
Hetkel on Arjeplogis 2 treilatäit mersusid ja üks porgedega ning vallatlevad seal.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

see 1,8 on olnud vähemalt aasta müügis hinnaga 10 tuh+€ (mis on natuke overkill 1,8 eest). Mitte, et 1,8 oleKS jube aeglane aga kiire auto pole see kindlasti

ja Slicer, mis velgedesse puutub-> ma luban, et kui selle ära ostad, siis toon Sulle ühe komplekti viisakamaid 15" velgi sinna alla :-)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:see 1,8 on olnud vähemalt aasta müügis hinnaga 10 tuh+€ (mis on natuke overkill 1,8 eest). Mitte, et 1,8 oleKS jube aeglane aga kiire auto pole see kindlasti

ja Slicer, mis velgedesse puutub-> ma luban, et kui selle ära ostad, siis toon Sulle ühe komplekti viisakamaid 15" velgi sinna alla :-)
Oleks sellisele isendile Eestist asisemat mootorit ka saada või ei ole suurema mootoriga isendeid Eestis, mis on kusagil võssa kasvanud? :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Slicer wrote:Oleks teised peeglid ja veljed ka...
Velgedel nagu ei olegi midagi eriti viga, kui pikemalt vaadata aga need peeglid ja esiistmed on küll out. :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.