Alfa ihuarst
#227Olen enam kui kindel, et ta tegi selle aja jooksul endale aliase ja loeb miski muu nime alt. Kirjutada ei raatsi, kuna siis avalikustaks end oma kirjastiiliga... 

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Alfa ihuarst
#229Täna seisin AN'i auto kõrval oma 10 minutit. Ootasin sõpra, kes peale võtaks. Igast sedeleid oleks võinud panna ja autokerele kinnitunud pinnase peale sõrmega joonistada.
Alfa ihuarst
#230starfild wrote:Täna seisin AN'i auto kõrval oma 10 minutit. Ootasin sõpra, kes peale võtaks. Igast sedeleid oleks võinud panna ja autokerele kinnitunud pinnase peale sõrmega joonistada.
ehk pinnaseproov annaks seletust

kas aluseline või happeline

arvan, et see aitaks kinlasti

Alfa ihuarst
#231Kurat. Misvärk on?
Ma pean tunnistama, et igatsen härra teemaalgatajat tagasi.
Foorum pole enam see, mis ta 'omal ajal' oli.
Ma pean tunnistama, et igatsen härra teemaalgatajat tagasi.
Foorum pole enam see, mis ta 'omal ajal' oli.

a.k.a Anthrax
Alfa ihuarst
#233Samad sõnad,AN-i ajal oli foorum kuidagi jutukam ja parem

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Alfa ihuarst
#235E.T. wrote:oi AR 33 kui sa teaks kui hea see foorum ENNE sinu tulekut oli
Ära sa märgi

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Alfa ihuarst
#236Postitustel oli tavaliselt sisu... räägiti rohkem alfadest... vot kus olid ajad. 

a.k.a Anthrax
Alfa ihuarst
#237Seda vanad peerud armastavad rääkida jah, et "omal ajal"
. Oi seda hala, mis iga aasta enne Viljandi Folki näiteks toimub "vot vanasti oli ikka folk - purskaevus voolas õlu ja linnud laulsid sulaselges eesti keeles. aga nüüd - üks jama puha."..ja kõik sõidavad ikka kohale ja folgivad nii, et higi pritsib. Täiesti tavaline asjade käik 

Alfa ihuarst
#239TS sa PIDID ikka tõesti haiget tegema?
lohed ja lumelauad seisavad sel aastal puutumatuna voodi all...
sai sügisel higistatud veel uut värsket varustust kokku... lootusrikkana, et ega 2 talve ikkajärjest ei tule kehvad...
vat raeh, vanasti (2005/2006 viimati) tegime viimased sõidud lumel ja jääl aprilli teisel nädalal ja algust sai tehtud juba enne jõule
kama vedasin alfaga kohale ja üleüldse...
lohed ja lumelauad seisavad sel aastal puutumatuna voodi all...

sai sügisel higistatud veel uut värsket varustust kokku... lootusrikkana, et ega 2 talve ikkajärjest ei tule kehvad...

vat raeh, vanasti (2005/2006 viimati) tegime viimased sõidud lumel ja jääl aprilli teisel nädalal ja algust sai tehtud juba enne jõule

kama vedasin alfaga kohale ja üleüldse...
Alfa ihuarst
#240E.T. wrote: kama vedasin alfaga kohale ja üleüldse...
...oli elu ilusam?

Tegelikult ma olen normaalne....