Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:
veiks wrote:Teemasse ka:
miks ma ei saa registreerimis kinnituskoodi testist läbi?
Vaja minna prille ostma vist :roll:
Kui ePeR põhist Vin koodi tuvastamist mõtled, siis...

... minu 164-dest kumbki ei ole seal nähtav... Seega üldistatult pakuks, et kõik 2,0TS 164-d on võltsitud VIN koodiga :lol:

Huvitav lähenemine :lol:

tglt mõtlesin seda uue kasutaja kinnituskoodi....no seda sigrimigri mida pead kordama, et ennast regada saaks
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Suvaline PLÄMA vol 2008

veiks wrote:Huvitav lähenemine :lol:
tglt mõtlesin seda uue kasutaja kinnituskoodi....no seda sigrimigri mida pead kordama, et ennast regada saaks

:? Kas ma eksin või Sa oled juba kasutaja :roll: ehk siis miks veel regada :?: :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:jeps... nii on, ja kasvab

(uhke isa)

Lapsed kasvavad ja nõudmised kasvavad :roll: 8)

Õnnesoovid jätame targu "röökivasse" ajajärku (millalgi mais/juunis siis?) :wink:

ja kuhu siis 156CW jäänud on? Korralikul (kahe?) lapsega pereisal ei sobi eriti ABT kirja kandva turbinOOOOga maanteed mõõta...

Tegelikult pidi hoopis Volvo üks tore pereauto olema
Image

Suvaline PLÄMA vol 2008

Volvo kantrikrossi üle ma isegi väga ei pahandaks...

aga jääb oooo (tõsi ilmselt enam mitte B kere vaid tuleb suurem C vagun, loomulikult taas quattro mudavabariigis).

Alfa tuleb ka, siis kui aeg küps :)

aga ilusamad volvod on kahjuks tootmisest maas juba ju
Image

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote: :? Kas ma eksin või Sa oled juba kasutaja :roll: ehk siis miks veel regada :?: :lol:

ei taha iga asja kohta uut teemat teha, mõtlesin teha nö. varikasutaja.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote::D

GTA boksiga

andesta kallis sõber aga see on nagu nokuga naine...

Uhh, õnneks mitte gta katusel :lol:

Aga gtal on olemas suusakott sees, kasutasin seda kuuse koju toomiseks ja siis korra ka suuskade transaks, aga ega sees tegelt hea pole jah. Sulavat lund ja muud sodi, mis kõik kukkuda transporditava küljest kukkuda võib- väga si** pärast välja autost saada.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

bnd wrote:Aga gtal on olemas suusakott sees, kasutasin seda kuuse koju toomiseks

:shock: OMG kui väike kuusk :lol:

minu koju jõuludeks saabuvad kuused ei mahuks ka tükeldatuna suusakotti-pagassi ära :roll:

EDIT: ja suusakotid on kõigilt sõidukitelt eemaldatud, kui liigne ballast :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

;) voia-keeri katusel vea või surnukirstiu koos 6 laulva mustlaseidega selle peal istumas, kellgi ei märka...

suhtumine õige

1 auto armastamiseks

1 auto kasutamiseks

kuna kuusk = pmst kimbu surnud tihastega, siis oleme püüdnud oma kodu kimpu hoida väiksena.

BND aur läks ju küünaldele ja kilomeetrile valgusvoolikule... vastukaaluks naabrile tehtud välisele särale oli siis ilmselt sisu tasakaalukalt askeetlik ;)