OI-OI, mis küll need siit paistavad
Need ju uued flantsid

, algas kõik sellest, et võtsin end lõpuks kokku ja viisin ühe velje kuurist treiali juurde. Võttis mõõdus ja palus tuua materjali, teeb valmis 200 eek tükk. Läksin mina ühte suurde metallifirmasse, kus oli olemas 160mm täismetall, aga nad ei VIITSINUD lõigata 20cm juppi, ja kui mul on soovi, siis võin osta 4m jupi. :icon_shocked:
Läksin teise ja veel suuremasse ja seal oli olemas samuti 160mm palanka. Avaldasin soovi, et tahan 25cm juppi- saad! oli vastuseks, jupp ise 350 eek ja lõikamine 2x ühe meetri hind. ehk siis igaüks võib arvutada, mis maksaks see 25cm tegelikult.
Leidsin ka ühe alumiiniumi müüja, kellelt oleks saand 160mm jupi 1200+km, ehk siis vastuvõetavam hind. Kuna aga masin oli niikuinii trk-s ja vaatasime, mis kurat küll koiliseda võiks ja kuna neil oli ka riiulil ühed 166 flantsid, proovisime neid ja oh imet- sobivad, ehk siiis augud olid ovaalsed ja nüüd mure murtud

seega- ärge kunagi uskude pakendil olevat kirja.
Lisaks
seda kohe ei näinudki, aga õnneks on ka peale avariid tehtud piltidel näha, kuidas tuli on isegi siis sirgelt ees.
Olen ma äkki liiga pirtsakas või loodan, et tehakse asju korralikult või siis ongi see normaalne MASU tööde kvaliteet ja siis nutetakse, et tellimusi/tööd pole?
Igaljuhul hoian kursis kuidas läheb kirjavahetus nendega, ehk siis miski garantii peaks ikka olema.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar