Mul oli yks nädal üks tuliuus 530 kasutada. Sihtotstarbeliselt. aga kui vabal hetkel oli muud sõidud, siis hoolimata sellest, et see ei olnud väga soovitatav, võtsin ikkagi 530'i.
starfild wrote:Kõnõlõb ühe autoga mees ja uurib, et kuidas kurat sa otsustad hommikul seistes kahe auto vahel millest üks on noh.. näiteks 156 GTA ja teine.. ütleme täiesti lambist, no võtame mingi suvalise auto..näiteks Yarise, et kumb võtta. Õigemini kuidas teed selle otsuse, et võtta Yaris?Kui on täiesti suvaline sõit näiteks poodi leiva järele või sõbra juurest filmi laenama...
Mul oli yks nädal üks tuliuus 530 kasutada. Sihtotstarbeliselt. aga kui vabal hetkel oli muud sõidud, siis hoolimata sellest, et see ei olnud väga soovitatav, võtsin ikkagi 530'i.
E.T. wrote:
BND aur läks ju küünaldele ja kilomeetrile valgusvoolikule... vastukaaluks naabrile tehtud välisele särale oli siis ilmselt sisu tasakaalukalt askeetlik
ts wrote:![]()
plast?
seega siis sul racing optsioon klaasfiibrist (või karbooon lausa) istmetega![]()
Muuseas-> ma isegi ei küsi, kuskohast seda teada said
E.T. wrote:Luman, sõida pikemalt, siis kulub plast ära ja ei kiuksu enam (vana auto seniteadmata võlud)