Suvaline PLÄMA vol 2008

Kõnõlõb ühe autoga mees ja uurib, et kuidas kurat sa otsustad hommikul seistes kahe auto vahel millest üks on noh.. näiteks 156 GTA ja teine.. ütleme täiesti lambist, no võtame mingi suvalise auto..näiteks Yarise, et kumb võtta. Õigemini kuidas teed selle otsuse, et võtta Yaris? :) Kui on täiesti suvaline sõit näiteks poodi leiva järele või sõbra juurest filmi laenama...

Mul oli yks nädal üks tuliuus 530 kasutada. Sihtotstarbeliselt. aga kui vabal hetkel oli muud sõidud, siis hoolimata sellest, et see ei olnud väga soovitatav, võtsin ikkagi 530'i.

Suvaline PLÄMA vol 2008

starfild wrote:Kõnõlõb ühe autoga mees ja uurib, et kuidas kurat sa otsustad hommikul seistes kahe auto vahel millest üks on noh.. näiteks 156 GTA ja teine.. ütleme täiesti lambist, no võtame mingi suvalise auto..näiteks Yarise, et kumb võtta. Õigemini kuidas teed selle otsuse, et võtta Yaris? :) Kui on täiesti suvaline sõit näiteks poodi leiva järele või sõbra juurest filmi laenama...

Mul oli yks nädal üks tuliuus 530 kasutada. Sihtotstarbeliselt. aga kui vabal hetkel oli muud sõidud, siis hoolimata sellest, et see ei olnud väga soovitatav, võtsin ikkagi 530'i.

Kui sõidad iga jummala päev 200+km, siis yaris :roll: tuleb odavam
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:
BND aur läks ju küünaldele ja kilomeetrile valgusvoolikule... vastukaaluks naabrile tehtud välisele särale oli siis ilmselt sisu tasakaalukalt askeetlik ;)

Kas tead, et meil pole naabrimehega kummalgi veel kaunistused maha võetud :D

Kumbki ei anna järele :lol:

Aga see võrku pakitud nulg, pikkusega 2,3m läks ilusti sisse. St latv ees luugist läbi, ulatus ilusti käigukangini :)

Starfild:

Valik on tegelt lihtne. Kui on tööpäev ja on ette näha töösõite, siis Yaris, kuna see antud tööandja poolt ja pole eriti kahju mingis tehnopargis ringi sõita. Samas kui on ette näha 100% kontoris ja ka ilm on suht ok, siis Alfa. Ja kui on veel eriline laiskus peal, et isegi käike ei viitsi vahetada, või tuleb päeval teha nt Pärnu-Tln-Trt-Pärnu, siis ikka Voyager. Sest Yarises ei elaks seda üle :lol:

Aga selge on see, et kui on õhtul vaja saali minna, või sõprade poole, siis ikka Alfa. Kui vaja midagi vedada, nt laud, suusad, inimesed, siis Voya. Tuim töösõit siis Yaris.

Simpel!

Edit: kuusk - (parandatud) - nulg
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Aga mina sain eile teada, et see on täiesti normaalne, et uue auto esiiste kiuksub sõites, sest plastmass pidigi kiuksuma :lol: Selliste argumentide vastu lihtsalt ei suuda mina vaielda.

Suvaline PLÄMA vol 2008

:shock:

plast?

seega siis sul racing optsioon klaasfiibrist (või karbooon lausa) istmetega :lol:

Muuseas-> ma isegi ei küsi, kuskohast seda teada said :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

oh saast muhvivolvo on küll sümpaatne

______

Luman, sõida pikemalt, siis kulub plast ära ja ei kiuksu enam (vana auto seniteadmata võlud)

:lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote::shock:

plast?
seega siis sul racing optsioon klaasfiibrist (või karbooon lausa) istmetega :lol:

Muuseas-> ma isegi ei küsi, kuskohast seda teada said :roll:

No istmel on külgedel need plastikkatted ja inimesed on võtnud endale kinnisideeks, et see kiuksub, aga korda ka teha ei suuda, 3 korra peale mis ma antud probleemi mainunud olen pole kordagi suudetud isegi istet küljest võtta, et lähemalt uurida milles viga.

Pole aega ka nendega seal kogu aeg võitlemas käia, tehtud niikuinii üksgi asi, mis kasvõi karvavõrdki mõtlemist eeldab tehtud ei saa :evil:

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:Luman, sõida pikemalt, siis kulub plast ära ja ei kiuksu enam (vana auto seniteadmata võlud)
:lol:

Ei käi nii lihtsalt see asi, vanad autod pidid ka kiuksuma, ja isegi rohkem nagu ma aru sain, nii et ühesõnaga kõik autod kiuksuvad, see on normaalne.

Ja ma sõidan isegi päris palju, päris stellele vastu ei saa, aga eks ma ka ikka üritan :roll:

Suvaline PLÄMA vol 2008

höhö

siis ära vingu

naudi mis on antud

ja kui kõrvalistujat pole siis kuula muusikaseadme poolt pakutavaid detsibelle, mis ühtlasi ka mõra killivad

Suvaline PLÄMA vol 2008

Mul äi laiatas väga valusalt, peale seda kui olima laup talle salongist masina hoovi peale ära toonud:

Et sul nagu vana masin ja kui kuskilt nagisema hakkab, siis saad minu käest seda paisuvat linti, mida vahele panna. Mul enam pole vaja. :lol:

Luman! Tahad toon sulle seda linti? :D

Suvaline PLÄMA vol 2008

Paisuv lint- miski selline 2poolne teibilaadne asi, mis vahele pannes tiba paisub jne.

Peaks wikipeediasse lõigu kirjutama :lol: