Re: Suvaline pläma vol 2017
#243Oskab keegi nõu anda kojameestega seoses.
Nimelt tundub, et Alfa 159 ainsad kojamehed, mis sobivad ja on kvaliteetsed, on Boschi omad. Pühivad hästi, kinnitus lihtne, kestavad kaua. Aga häda on selles, et mingi nädalaga hakkavad häält tegema. Seisuasendist liikudes naksuvad päris korralikult. Ja siis veel kipuvad ka pühkides häälitsema. Ja mida jahedam ilm, seda jubedam.
Tuttavate uued autod ja nende kojamehed on iga ilmaga, isegi vanana, vaiksed.
Pean ütlema, et see on päris häiriv.
Nimelt tundub, et Alfa 159 ainsad kojamehed, mis sobivad ja on kvaliteetsed, on Boschi omad. Pühivad hästi, kinnitus lihtne, kestavad kaua. Aga häda on selles, et mingi nädalaga hakkavad häält tegema. Seisuasendist liikudes naksuvad päris korralikult. Ja siis veel kipuvad ka pühkides häälitsema. Ja mida jahedam ilm, seda jubedam.
Tuttavate uued autod ja nende kojamehed on iga ilmaga, isegi vanana, vaiksed.
Pean ütlema, et see on päris häiriv.
--
Urmas
Urmas
#244ega Sul esiklaas mingi nano-super-rain-away-vahaga töödeldud pole? Või pesed autot liiga tihti
?
naksumine ja kriuksumine on tavaliselt tingitud sellest, et klaas ei ole piisavalt niiske (oma masinatel olen märganud seda mitu korda peale liigselt uljast esiklaasi vahaga katmist). Külmaga kipub vaha veel paremini haakima.

naksumine ja kriuksumine on tavaliselt tingitud sellest, et klaas ei ole piisavalt niiske (oma masinatel olen märganud seda mitu korda peale liigselt uljast esiklaasi vahaga katmist). Külmaga kipub vaha veel paremini haakima.
Tegelikult ma olen normaalne....
#245Ei oska kommenteerida, kuid ise ostsin endale vahepeal Valeo omad. Tundusid korralikud ja maksid ka mingi 14eur/tk. Suvel oli kõik hästi. Pühkimise omadused on head ja vaiksed, kuid ... panin tähele talvel on kinnitus plastik ära murdunud seest. Seeg kojamehed liiguvad natuke paigast ära. Mul on tunne, et see plastik on rabe ja kehva kvaliteediga, et kui käid pesulas ja vesi jääb vahele, ning kui tuleb külm peale- krõps. Alguses täheldasin ühe poole omaga seda jama, hiljem oli teine ka samamoodi katki.
Ning samas olid vahepeal need Automaailma odavad (plastikust sinise pakendiga). Pühkimisomadused olid kehvemad ja tegid häält, kuid vähemalt ei läinud selliselt katki.
Hind oli mingi 5eur/tk.
Ning samas olid vahepeal need Automaailma odavad (plastikust sinise pakendiga). Pühkimisomadused olid kehvemad ja tegid häält, kuid vähemalt ei läinud selliselt katki.
Hind oli mingi 5eur/tk.
#246Ma elan Tallinnas, muidugi käin liiga tihti pesulas.ts wrote:ega Sul esiklaas mingi nano-super-rain-away-vahaga töödeldud pole? Või pesed autot liiga tihti?

Ega ma endale ei oskagi midagi soovitada. Proovin mingeid, mida ladu24.ee pakub, vaatan, mis nägu teevad. Kuigi no pagassis juba ühed hästi pühkivad närvidele käivad Boschi omad on sellel põhjusel

--
Urmas
Urmas
#247Jay Leno garaazi ülevaade Alfa Romeo Giulia Sprint Specialest!
https://www.youtube.com/watch?v=m2p667W-tH4
https://www.youtube.com/watch?v=m2p667W-tH4
#248võid teha sellist trikki, et osta kuskilt supermarketist 1.- maksvaid kojamehi, millel on kaasas adapterid ning neid siis vastavalt vajadusele vahetada.
Niipalju, kui olen täheldanud, siis odavatel kojameestel on jube kehvad kummid aga oluliselt kõvem plast.
P.S. teisel teemal aga ... igaks juhuks vaata supermarketites üle, et kojameeste karp poleks lahti kistud. Ma olen korra ostnud 164-le üldse mitte odavad kojamehed (22.- komplekt), milledest ühel oli kinnituskomplekt vasakule pandud. Ma siiani kujutan ette, kui uhke tunne tunne see võib olla, kui kojamehe kinnitus on katki (või siis on inimene just varastanud teiselt autolt kojamehe, millel on vale kinnitus) ja siis läheb varastab omale poest uue, säästab tervelt 1.- ning sõidab ja vaatab heldinud pilgul läbi esikaasi oma tasuta saadud vidinaid ning irvitab lollide üle, kes maksavad asjade eest raha.
Niipalju, kui olen täheldanud, siis odavatel kojameestel on jube kehvad kummid aga oluliselt kõvem plast.
P.S. teisel teemal aga ... igaks juhuks vaata supermarketites üle, et kojameeste karp poleks lahti kistud. Ma olen korra ostnud 164-le üldse mitte odavad kojamehed (22.- komplekt), milledest ühel oli kinnituskomplekt vasakule pandud. Ma siiani kujutan ette, kui uhke tunne tunne see võib olla, kui kojamehe kinnitus on katki (või siis on inimene just varastanud teiselt autolt kojamehe, millel on vale kinnitus) ja siis läheb varastab omale poest uue, säästab tervelt 1.- ning sõidab ja vaatab heldinud pilgul läbi esikaasi oma tasuta saadud vidinaid ning irvitab lollide üle, kes maksavad asjade eest raha.
#249Elektripirnidega sama teema, olen niimoodi ullikesena led pirnide pähe halogeene ostnud 

#250Plõks-> GM müüs Opeli PSA-le
THIS is going to be fun
huvitav, kas Vauxhallil tõmmatakse nüüd lõpuks juhe seinast
(kui GM kunagi ammu vauxhalli ostis, siis oli müügilepingu tingimuseks, et mitte kunagi ei hakata UK-s Opeleid müüma... noh nüüd siis müüakse pezoosid
)
THIS is going to be fun

huvitav, kas Vauxhallil tõmmatakse nüüd lõpuks juhe seinast

#251WOW!
Uskumatult vinged näevad Giulia veljed 156 GTA all!
Kusjuures sinna alla on pandud ka ehtsad Giulia QV carbonist kettad ja pidurisadulad.
Need saadi 4000 euro eest ühelt maha kandmisele läinud QV alt.
Kes muud kui poolakad!
Uskumatult vinged näevad Giulia veljed 156 GTA all!

Need saadi 4000 euro eest ühelt maha kandmisele läinud QV alt.
Kes muud kui poolakad!

#252Wooow...
Damn hea näeb välja tõesti - oleKS veel tagaveoline kah
Damn hea näeb välja tõesti - oleKS veel tagaveoline kah

#253"Giulia Crased" otsingusse ja midagi juba leiab.
https://www.google.ee/search?q=giulia+q ... +crashed&*
https://www.google.ee/search?q=giulia+q ... +crashed&*
--
Urmas
Urmas
#255Siis on varsti Eestis hea hinnaga palju Giuliasid müügis!Slicer wrote:Neid on juba omajagu mahakandmisele sõidetud.

--
Urmas
Urmas