SUVALINE PLÄMA

Noh Tegelikult mulle väga meeldib, et alfa hinnad langevad (whatever the reason) 8) See võimaldab hoida "popid ja trendikad" udupead Alfast eemal :wink:

Circle-of-life: trendikas ja noortepärane on ju omada kõige uuemat, suuremat ja luksuslikumat (ükskõik mis seisus) saksa kolmiku sõidukit, mis ei lagune iial ning mille müügihind oleks ka kolme aasta pärast sama (siis on juba uus "popp" põlvkond peale tulnud).

OT:

Sõitsime siis Sinisega koju ... ja pool teed olime kaasaga mõlemad vait, kuna süümekad piinasid ja selline "varga" tunne oli peal
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote: Taavi ma olen ühest servast kade...

:)

Nuuh eks ma isegi natuke...

sain vaid pool teed sõita ja pika pika nurumise peale võibolla saan 14-dal uuesti rooli :lol:

SUVALINE PLÄMA

kusjuures...

ma ju tean seda sinist...

olen teda roolinudki...

ja nüüd kui ta omanikku vahetas, siis kipitab hirmsasti...

emotsioonid, emotsioonid...

SUVALINE PLÄMA

:roll: nooh tundub siis niimoodi, et kaasal on nüüd Eesti kõige emotsioonirikkam Alfa 8)

Hoiame siis teda hästi, et emotsioonid ja sentimentaalsus kuhugi ei kaoks :wink:

SUVALINE PLÄMA

Jõle vaikseks on jäänud :D

Ei tea, kas kõik ehitavad nüüd masinaid, et pühap kohal olla?

Või on rehvivahetuses juba järjekorras :)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SUVALINE PLÄMA

:lol: suurem plämatuhin on vist läbi...

eks seda oli ka pikalt kogunenud :roll:

Külla aga võib ju alati rääkida ilmast :shock:

või siis näiteks et kes mis muusikat kuulab?

Või soovitatavaid või mittesoovitatavaid (kaasneb parema jala kramplik raskendumine) lugusid autorooli näiteks? :wink:

SUVALINE PLÄMA

...no raske sellele kõigele veel midagi lisada :)

ärme muusikast küll rääkima hakka, see veel puudus :lol: ...pärast kõik vihkavad üksteist :lol:

SUVALINE PLÄMA

alfanatico wrote:...no raske sellele kõigele veel midagi lisada :)
ärme muusikast küll rääkima hakka, see veel puudus :lol: ...pärast kõik vihkavad üksteist :lol:
ma küll tahaks :twisted: ... Borax-i "Tallinn" on isegi plaadi peale sebitud ... saaks kuskilt ülejäänud ka :wink:
Seitsekümmend Viis

SUVALINE PLÄMA

Ilmast võib jah alati rääkida, hetkel võiks veel muidugi ilma hoida ja siis 1. novembrist võiks korralik lumi maha tulla :twisted:

SUVALINE PLÄMA

ei taha. Lumi on paha. Muidu pean ma kohe veel ühe komplekti rehve ja velgi ostma. November oleks selleks parem aeg.

Yaiks

ja noh, sinine oli saadaval mitu korda :)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

SUVALINE PLÄMA

K.Kotkas wrote:ei taha. Lumi on paha. Muidu pean ma kohe veel ühe komplekti rehve ja velgi ostma. November oleks selleks parem aeg.

haruldaselt tuttav tunne hetkel :roll:

SUVALINE PLÄMA

spark wrote:
bnd wrote:Või on rehvivahetuses juba järjekorras :)
uued suvekad ... vast jõuavad enne reedet kohale :P
eile 14.01 olid POZNAN-is

nonii teine laar rehve (jälle 4 tk.) tellimisega Saksamaalt kohal

reedel pandi teele (siis tuli nädalavahetus) ja kolmapäeva lõunal olid kohal ...

elu on taas ilus 8)
Seitsekümmend Viis