SUVALINE PLÄMA

Luman wrote:Selline restart nupp, mille vajutamise järel autol kõik vead kaovad, võiks küll olla :roll:

:roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

minu 164-l on :mrgreen: (service kaitsme vahel)

tõsi küll, see ei paranda sildu ega tee mootorile kapremonti, aga ECU saab vigadest kiiresti ja ilusti puhtaks :wink: (2x kasutatud kah...)

umbes nagu arvutitelgi-> restart ei paranda kõvaketast (kahjuks :cry: ), kuid tihtipeale saab uuesti käima...

BTW tuiksoo teema jätkuks... sõitsin siis täna bussijaama ning tv3 krimiuudiste crew oli liivalaia/pärnu mnt nurgal... võibolla siis õnnestub õhtul sinist 155-te näha kaamera eest läbi libisemas...

ja veel-> olles praeguseks kaks korda 155-ga läbi linna tuhisenud olen mõlemad korras näinud peaaegu ühtmoodi pedereeritud 916-t. esimene kord siis Spider, täna GTV mõlemad sinised ning mõlemal räigelt groteskne tiib tagumikule kinnitatud :shock: (needus :? :roll: )

EDIT: ja mõlemad olid lisaks ka veel 16V :?
Tegelikult ma olen normaalne....

SUVALINE PLÄMA

Nägin mõnipäev tagasi fakto salongis valget 159SW-d :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Enam seksikamaks minna ei saa.

+nägin ühte ilusat väikest valget Fiatit 8)
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

...krt ma ka mõtlesin, et kui, siis valge seekord, aga nüüd ei saagi :oops: :lol: ...võibolla isegi tean kelle valdusesse see läheb, tundub väga jammi kraam, 159sw peaks valgena olema igati mega tõesti...

SUVALINE PLÄMA

8) Fiat 500 mmmmm......

:roll: peale uue 500 esitlust siis tean, misasi on "NUNNU" auto :lol:

Eriti Abarthina muidugi

SUVALINE PLÄMA

Loen tänase ürituse tulemusi ja näen:

Stelle Bend 156 3,2 2003.

ÄGE!
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

ooo sa ei tea kui ÄGE selle auto hääl oli (interjööris)

:) Õnneks lubati pulkade taha

SUVALINE PLÄMA

mnjah, bnd võiks nüüd tuvustada oma uut pruuti ka pererahvale, ootan huviga lauataga... igaljuhul tundub, et esimene tõsiseltvõetav "gtamees" on nüüd olemas kodumaal :wink:

SUVALINE PLÄMA

E.T. wrote:ooo sa ei tea kui ÄGE selle auto hääl oli (interjööris)

:) Õnneks lubati pulkade taha

Ma arvan, et ma ei oska üldse ette kujutadagi. Ilmselt oleks kohe istme märjaks teind. :lol: Kui akustikud on 2,0TS konest WROOOOM välja võlunud, siis mis nad 3,2 V6-ga teind on :shock:
a.k.a Anthrax

SUVALINE PLÄMA

a tegin ka tilga alla...

ja kiirendus oli nii mega et tõmmas tilga mööda selga üles...

ju ta riietesse kadus.... selg oli niiske pärast sõitu

õnneks peremees ei saand arugi, et ma erutusest vabisesin sangas :)

SUVALINE PLÄMA

:lol: nüüd teab kindlasti :wink:

krrdi kahju, et tahhoga nüüd on nagu on-> samas jälle aegu vaadates on tore, et oma 164-ga kohale ei ilmunud... (veerandmiil paigalt sealsete numbritega võrreldes umbes nädal :oops: )

Aga muuseas-> ega kellelgi ei ole kuskil silma hakanud Alfa 150 (hilisem 155/167) disainivisandeid :?

Oleks neist väga huvitatud :wink:

EDIT: põhjuseks siis asjaolu, et ei suuda hetkel tuvastada kas esmane diasin oli I.DE.A poolt või andsid nad vaid lõpplihvi :oops:

BTW I.DE.A on üks huvitav ettevõtmine... neilt on tulnud vaid kaks Alfat: 155 ning 8C 8)