Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

@ rakvere. Keegi ehk tunnistab enda omaks? Nii palju tean, et toodud Tartust kasutaja Jan1 käest? :icon_wave:
Ootab sõbra tööjuures platsil diffri laagrite vahetust vist. Mingi aeg seisis täitsa maja ees mul isegi.
Image
Ausalt öeldes, siis mida aeg edasi, seda rohkem mulle see 166 meeldima hakkab. 8)

Paar aastat tagasi ei tahtnud talle isegi otsa vaadata, tundus selline imelik värd olevat. Aga jah... ajad muutuvad. Ning aasta-paari pärast ehk liigun juba sellisega ringi isegi.

Tahan, tahan, tahan, tahan!!!!! :mrgreen:
155, 2x166, 159 ja 75?

::itpnt::
- teeme nii, et me enam ei räägi 166-st võtmes FL ja preFL- kumb meeldib :icon_angel: see hakkab juba häirima -> hea auto on igal juhul- olgu laienditega või ilma ja uue või vana ninaga, plekk või valuvelgedel ja punane või must

ja kokkuvõtteks- enamasti meeldib nooremale ja tulisemale seltskonnale rohkem uus nina :icon_thumbup: ja veidi vanemale seltskonnale originaal :icon_thumbup:

mida selle infoga nüüd peale hakata on igaühe enda asi- mina näiteks keedan sellest suppi :icon_shifty:

P.S. kas need mitte MS design ei ole?
Tegelikult ma olen normaalne....

E.T. wrote:uh-oh, uh-oh
....:P
täpselt- päevakohasel teemal mina nt ei oska öelda, mis sellest rivist kõigem on :roll:
Image
EDIT: PÕRGU - mulle meeldivad Zagato coda tronca'd
Image
Image
Image

ts wrote:::itpnt::
- teeme nii, et me enam ei räägi 166-st võtmes FL ja preFL- kumb meeldib :icon_angel: see hakkab juba häirima -> hea auto on igal juhul- olgu laienditega või ilma ja uue või vana ninaga, plekk või valuvelgedel ja punane või must
Õige. Maitse üle ei vaielda - selle üle kakeldakse
Image

Ahoi!

Mina jällegi ei ole maha matnud mõtet 166-st ja just facelift´i eelsest. Tegemist ühe kõige stiilsema kaasaegase autoga üldse (seda edetabelit juhib suveräänselt ultrastiilne Lancia Thesis). Varsti hakkab aega ümber saama, kuna olemasolevad 166-d on juba suhteliselt saanideks sõidetud. Mõned prillikivid aga siiski liikvel, niisiis peab kätt kenasti pulsil edasi hoidma.

Oma hääle annan aga kindlasti algsele 166-le. Facelft on tõesti pisut europop nagu keegi enne mainis. Samas poleks ka facelft´l viga, kui algset mudelit olemas poleks olnud :lol:

ts wrote:::itpnt::
ja kokkuvõtteks- enamasti meeldib nooremale ja tulisemale seltskonnale rohkem uus nina :icon_thumbup: ja veidi vanemale seltskonnale originaal :icon_thumbup:
ööö... mis vanusest see piir jookseb siis?

Ma ei saa seda ikka rahule jätta:
Ikkagi on see nina fugly, ükskõik, mis nurga alt ja kui kaua teda vaadata. Nii ugly, et ta pole enam isegi võluvalt inetu, vaid on sõnulseletamatult inetu. Umbes nagu nõukaaegse pruunika põrandavärviga üle tõmmatud Fiat Multipla.
Aga noh. maitse asi. Või siis kehv maitse, ma ütleks:). Seal on mingi margi bias ma kardan. Keegi ei tule ju ütlema, et multipla on ilus? Aga kui ta ta oleks Alfa Romeo Multipla, antaks talle siin foorumis paljugi andeks ma arvan.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

:roll:

Disaini mõttes on Multipla üle mõistuse lahe asi-
Image
Image
Image
Image
Image
Siia paneks juurde sama kere kontseptsiooni:
ehk siis capsula ja megagamma ning tellimise peale ka NY taxi
Image
Image
Image
Image
Image

selles autos on täpselt kõik valesti, mis ühes autos valesti saab olla. Ehkki veoautona kiidetakse.
Mul on ainult üks küsimus sellise 'disaini' kohta: 'milleks?'
Samas jälle, guilietta on jälle üks kuradi ford fookus või toioota korolla või millist laugeperselist pelmeeni ta ei meenutagi (ma pean siin silmas ainult väliskuju, seda siis, kui nina välja arvata). Nii et 'eripärasuses' ikka mingi võlu nagu oleks. Või ma ka ei tea.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)