Page 3 of 5
Toidunurgake
Posted: 30 Oct 2007, 11:38
by veiks
Krt selle ma katsetan homme järgi

Toidunurgake
Posted: 30 Oct 2007, 11:41
by E.T.
meisterkokk keith floyd?
Toidunurgake
Posted: 30 Oct 2007, 20:11
by raudmell
Nii, et homme kõik Food Fest-ile uusi ideid ammutama!

Toidunurgake
Posted: 30 Oct 2007, 23:20
by alfanatico
...soovitan soojalt Anthony Bourdain'i raamatuid, megahästi kirjutatud, seal on kõik see mis mind selle ala juures köidab...
Toidunurgake
Posted: 30 Oct 2007, 23:54
by K.Kotkas
alfanatico wrote:...soovitan soojalt Anthony Bourdain'i raamatuid, megahästi kirjutatud, seal on kõik see mis mind selle ala juures köidab...
Noh, avalmeelselt köögist, kui selline, on tegelt ju ülestunnistus, kes ta on.
Koka rännakud aga.. olles ka seda telesaadet näinud, millest seal räägitakse, paneb mind muigama
LLoyd on ka lahe telekokk...
Toidunurgake
Posted: 07 Dec 2007, 16:10
by Alfa Romeo 33
ts wrote:Spagetid küüslaugu ja oliiviõliga
4 keskmist küüslauguküünt
1 sl vett
2 tl peent soola
5 sl oliiviõli
400 g kõva nisu spagette
peotäis petersellilehti
purustatud musta pipart
Suru küüslauguküüned läbi pressi, sega vee ja 1 tl soolaga hästi läbi. Klopi juurde õli ja kalla segu väikesele pannile. Kuumuta keskmisel kuumusel ja aeglaselt segades umbes 5 minutit ehk kuni küüslauk muutub kuldkollaseks. Tõsta pann tulelt. Keeda spagetid soolaga maitsestatud 4 liitris vees al dente ehk mitte väga pehmeks. Mõõda 4 sl keeduvett eraldi. Kalla spagetid sõelale, lase veidi nõrguda ning kalla keedunõusse tagasi. Lisa küüslaugusegu, keeduvesi, peenestatud petersell ning maitse järgi musta pipart, sega hästi läbi. Serveeri otsekohe sügavatelt taldrikutelt, mis võiksid olla enne kuumaks aetud.
TO BE CONTINUED

Ma proovisin seda hõrgutist järgi teha,aga ma ei kasutanud küüslauguküünt vaid küüslaugumaitselist oliiviõli ja tulemus oli väga hea

.Mina sain küll kõhu täis ja maitse elamus oli ka väga nauditav

,ning vend pani 2 suurt kausitäit kinni ütles et enam paremaini valmistatud spagette pole tema söönud

.Tänud sulle ts sellise maitsva retsepti eest

Toidunurgake
Posted: 07 Dec 2007, 21:34
by inz164
spagetid 500g e 1 pakk
rõõskkoor 150ml
parmesani juust 50g
suitsupeekon 300g võib ka rohkem
taluvõi 50g
paned spagetid keema
kuumutad või sees suitsupeekonit (mida kihilisem seda parem)
riivid parmesani ja segad kuumutatud rõõsakoorega kuni
juust on lahustunud (mitte üle kuumutada) ja sinna paned
peekoni mis on võiga töödeldud
vahepeal on spagetid keenud valmis
mis siis ikka vesi välja ja asemele
kaste, mis just valmis saanud (kallata spagettidele)
laagerdub niikaua kuniks jõuad laua katta ja vähe kõvatada
kahvlid valmis ja start
Toidunurgake
Posted: 08 Dec 2007, 14:46
by SlavoZ
Ei no loomulikult, siis kui peale oppi süüja ei saa, siis tuuakse söögi teema üles...
Toidunurgake
Posted: 08 Dec 2007, 15:52
by E.T.
Kiiret Paranemist!
Toidunurgake
Posted: 08 Dec 2007, 16:15
by Alfa Romeo 33
Minu poolt ka kiiret paranemist

Toidunurgake
Posted: 08 Dec 2007, 17:35
by SlavoZ
Tänud, eks ma püüjan. Ja et püsiks teemas, paar retsepti minu menüüst:
"Hommikukokteil"
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
"Lõunapüree"
Keedukartulile lisada piima, võid, natuke koort jällegi ei tee halba- blenderisse.
"Päevadessert"
Kohupiimakreemid, jogurtid, hapukoor, banaan- blenderisse. Vajadusel lisada keefirit, siis saab seda juua.
PS. Nii nagu terveks saan, pistan blenderi kaugemale ja hakkan närima, närima, närima... Puhkan ja jälle hakkan närima.
Toidunurgake
Posted: 08 Dec 2007, 18:34
by inz164
"Hommikukokteil"
Klaas keefirit, 1 bananaan, pruun suhkur, natuke koort koor läbi lasta blenderis.
tervnenuna proovi ka sellist hommikukokteili mis on ülimalt lihtne
1/3 Saku Kulda
segada
2/3 tomatimahlaga
lisada võib ka maiseaineid
Toidunurgake
Posted: 09 Dec 2007, 02:40
by nicola
Toidunurgake
Posted: 31 Dec 2007, 21:07
by Alfa Romeo 33
Lihtne omlett hommikuks:
2 muna,1 tomat,riivitud juustu,2 viilu sinki,piima,pipart ja soola
tomat ja sink praadida ära ning peale kallata muna ning siis lasta pruuniks mõlemalt poolt,ning lõpuks lisada juustu ja hoida veel tulel,et juust muutuks pruuniks ning siis lõpuks lisab iga inimene vastavalt oma soovile maitseaineid.Head Isu!

Toidunurgake
Posted: 05 Jan 2008, 12:55
by inz164
ostsin elus esimest korda tofut
nüüd üritan temast mingit
õiget nahka saada
kas praetult või grillitult
on parem
on kogemusi kellelgi
