Oli kätte jõudnud ka päev mil otsustasin ja oli piisavalt aega et vaadata mis on viga tagumise klaasipuhastajaga :icon_problem:
:alc: Õlle lahti ja hakkasin otsima siis.
:icon_thumbdown:
Kuna seal on juba varem midagi tehtud siis oli seal mõningad detailid ka puruks tehtud juba varem :icon_censored:
Siis ühendasin lahti Kojamehe. Mis oli ikka väga korralikult kinni kiilunud :icon_thumbdown:
Sellisena sain ma ta siis lahtiühendatult, ütleme nii et määret oli küll värskelt pantud ja loodetud et hakkab ise tööle
Sain siis uuritud kas mootor töötab ja kas vool jõuab taha, kõik olemas vool olemas taga jne. mootor teeb ka natuke midagi ja siis seiskub. Võtasin mootori täiesti lahti kojamehe süsteemi küljest et vaadata kas siis töötab korrektselt. ja nii oligi.

Laitmatu töö mootoris
Siis vaatasin teda ja hakkasin taipama et midagi on ikka kinni oksüdeerinud korralikult kuna ka ilma mootorita ma süsteemi ringi ei ajanud!
Kangutasin ma igatimoodi ja pidi oma pisikest süsteemi seal kui lõpuks sain liikuma
Esmalt eemaldasin Stopperi
Ning Kukkusin KummiHaamriga pealt Hagu andma
Lõpuks sain Liikuma
aga ennem kui ta täiesti kätte sain tolle hülsi seest siis lõhkusin ühe piiraja ära mille keevitasin ka uue!
Sain siis kõik detailid seal ilusti liikuma ja hakkasin kokku tagasi autot panema
Panin ka siis mina korralikult määret sinna. selleks puhuks aga Mingit eriti UltraStrong Määre, kusjuures see kestab jah paremini kui teised ja määrdeomadused teised kui mingi tavalise rohelise pläustiga
JEbisin muidugi varda keerma ära ja pidin tolle üle tegema
Ja tööötab :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
Kuna kõik oli lahti kiskud siis sain vaadata ka et mis viga on Tagumise luugiga et ainult nupust saan avada
Viga on siin otse silmade all.
Oli vaja siis kõrv tagasi keevitada ja lihvida ja kokku tagasi ja kõik töötab
Nii palju siis praeguseks

! :icon_wave: