Alfa Romeo 156 2.5 v6 140 kW

E.T. wrote: aga sellele mu hammas TÄNA peale ei hakka...

Võta päikeselaen :D Või võta krediidikassast, oi issand kui palju erinevaid võimalusi :D:D:D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

noh mõtted mõne suurem võimsusega alfa poole 8) eelmine aasta sesis garaazis tänu sellele et eelmine omanik kes mulle müüs oli minu tuttav ja ma tean aga endal pole ruumi garaaziz kuna 2masinad juba sinna bronnitud kahjuks....

Ühesõnaga vead siis mis täna tulid ilmsiks täiskontrollis,vahetust tahab GEN+KONDI RIHM

> KONDI RIHMA PINGUTI

> KONDI RIHMA RULL

Summuti 1 Kinnitusklamber

Ning siis veel vigadest et stange ning küjekarpist on tükkid väljas aga mis väga silma ei hakka,tükkid on ka alles.

aga helista,number 56738743 :wink:

bnd wrote:
Võta päikeselaen :D Või võta krediidikassast, oi issand kui palju erinevaid võimalusi :D:D:D

noorepere laen on ka üks varjantidest :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote:
bnd wrote:
noorepere laen on ka üks varjantidest :D

või TürisaluPangast .... :twisted:
Seitsekümmend Viis

Asi siis nyyd selline et auto müükis Hinnaga 45k ja enam ei tingi!!!Väga hea hind selle masina ja varustus taseme kohta ning seisukorda arvestades.

Vahedust tahab saada mootorivariaator,sõitmist hetkel ei sega aga mootor teeb diisli häält.

veel vigadest et hetkel küljelaiendil keskel väike tykk välja(tykk on alles).

Esinduse variaatori hind oli 4500.- aga vaatasin ka netist ja saaks 2500.-kätte

Auto siis hetkel seisab garaazis kuna võimalus teise masinaga sõita,kui ära ei müüa siis

teen suve algul korda masina :burnout
Last edited by flymadman on 26 Oct 2008, 20:11, edited 1 time in total.

flymadman wrote:selline Ot Käib? :lol:

Alfa foorumis on OT täiesti tavaline asi ju :lol:

Aga Edu müügiga :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Igatahes auto müüdud juba üle kuu aja,uus omanik suutis juba ilusa ja korraliku masina sodiks sõita! :roll: Krt kus seda autod taga igatsen :icon_moron:
Suvel Tuleb sama või siis Gta uuesti! Kuna audi s4 mis hetkel hea masin aga vaja ikka midagi silmapaistvamad :)
Image

Kahju masinast,ning et kohe järgmine omanik selle matsu pani. :(
Mõni ei suuda ikka Alfa mootorit kohe taltsutada! :(
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.