Slicer pani sellise omale. Millegipärast Crosswagon on välistatud listist. Ilmselt pead ikka ise laskma teha, saarel meistreid küllaga ja tuleb kindlasti ka odavam kui Tallinnas või kui tellida.
terv, teager
Re: Alfa Romeo 156 Crosswagon 1.9 JTD 110kW Q4 2005 a. Pildi
#32ilmselt on Crosswagonil kardaani probleem.teager wrote:Slicer pani sellise omale. Millegipärast Crosswagon on välistatud listist. Ilmselt pead ikka ise laskma teha, saarel meistreid küllaga ja tuleb kindlasti ka odavam kui Tallinnas või kui tellida.
terv, teager
kui originaal on veel terve siis kisu alt ära ja ürita alumiiniumist või terasest midagi analookset teha (saad kasutada vähemalt samu kinnituskohti)
venemaal pakutakse sellist, aga ka ainult esiveolistele http://www.karter.ru/catalog2/1334/
ja link 4x4 foorumist karterikaitse teemal http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=19665
#33Kate on terve aga huvitaval kombel oli ainult 1 kinnitus polt alles, tõin uued 4 6st polti +4 suurt seibi ja ka vedruseibid. hind 23 senti
Nüüd kate korralikult kinni ja ei kolise vastu sillatala. Ja loomulikult sai ka avastatud paar juppi mis tahaks vahetust.
Kardaani tugilaagril on mingi quickfix tehtud
ilmselgelt 1 asi mis tekitab vibratsiooni. hinnaks 136Eur
Siis vahekasti tugipuks on läinud
hind: 560 eur
see vist koos pukiga.
Kahe kummipuksi eest nii palju on ikka idiootsus küll.
Võtsin ühendust leedu lammutajatega kellel 3 Q4 crosswagonit sees ehk saab norm hinnaga sealt ja siis teisele mingi
muu puks aretatud.
Veovõllidel loksud puudu ainult väike piki liikumine mis peabki olema.
Kas see element on lihtsalt ohutuse pärast või ka mingi puks puudu kuig tundeb et mitte.

Nüüd kate korralikult kinni ja ei kolise vastu sillatala. Ja loomulikult sai ka avastatud paar juppi mis tahaks vahetust.
Kardaani tugilaagril on mingi quickfix tehtud

Kahe kummipuksi eest nii palju on ikka idiootsus küll.

muu puks aretatud.
Veovõllidel loksud puudu ainult väike piki liikumine mis peabki olema.
Kas see element on lihtsalt ohutuse pärast või ka mingi puks puudu kuig tundeb et mitte.

Ussi ja Risti fänn! Pese oma suu puhtaks enne kui Alfa Romeost räägid ja õpi parem autode ajalugu!
#34Alfa Romeo 156 repair manual http://dl.dropbox.com/u/6232429/Alfa...6%20eLEARN.zip ehk leian sealt vastuse mis
varuosa otsima pean. Ei taha ikka eriti küll 560 ühe kummipuksi pärast välja käija. no ei anna see proge ka vastust.
Leidsin https://www.fiatdalys.lt/diagrams/7D/7D ... 69578F.png
Alg hind oli 461 eur ja lõpphind koos alega 392 eur see siis originaal varuosa.

Leidsin https://www.fiatdalys.lt/diagrams/7D/7D ... 69578F.png
Alg hind oli 461 eur ja lõpphind koos alega 392 eur see siis originaal varuosa.

Ussi ja Risti fänn! Pese oma suu puhtaks enne kui Alfa Romeost räägid ja õpi parem autode ajalugu!
#35Sai siis täna ka natuke heli poolt vaadatud, kuna nagunii oli üks uksepolster katkise kinnitusega ühtlasi ka see korda teha.
Üks kõlar ka rohkem krõbises kui mingit heli väljastas. Avasin siis katte ja pole ime selline porolooniga papijunn ei saagi häält teha
Kuna mul oli vedelemas üks Focal K2 Power komplekt saigi see paigaldatud, juba suuruse vahe oli mega
Sai siis ka tweeterite vahetus plaani võetud
Alumine kõlar istus ilusti aga tweeterite pesa ja kinnitus tuli muuta, siin siis kõlarid paigaldatuna.
Tweeteri nurk sai ka paremaks muudetud
Ütleme nii, et nagu alfadega ikka saab neisse korraliku heli luua.
vaja veel leida fullrange kõlarid taha ustesse ongi valmis.
Üks kõlar ka rohkem krõbises kui mingit heli väljastas. Avasin siis katte ja pole ime selline porolooniga papijunn ei saagi häält teha

vaja veel leida fullrange kõlarid taha ustesse ongi valmis.

autode originaalkõlarid on üks müstiline teema - see papijunn maksab poole sellest, mis korralik kõlar maksab. Kui tellid omale tehasest über-hi-fi-saund-ediššioni, siis maksab see umbes miljoon raha ja kõlarid kurat on ikka papist

Muidugi- aus olla, siis sellist kõlarit pole ma näinud umbes vist mitte kunagi (ma arvan, et kui, siis võibolla 89 aasta corolla originaalkõlarid... mis olid katki)... ma olen ka 156-l näinud ainult viisakamaid kõlareid (aus olla, siis ma ei oleks kunagi uskunud, et Alfa kunagi nii saksa auto on olnud, et ilma lisa maksmata päriselt mitte midagi ei saa

Tegelikult ma olen normaalne....
#37Ma pole ainuke kellel sellist küttematerjali atosse topitud onts wrote:![]()
autode originaalkõlarid on üks müstiline teema - see papijunn maksab poole sellest, mis korralik kõlar maksab. Kui tellid omale tehasest über-hi-fi-saund-ediššioni, siis maksab see umbes miljoon raha ja kõlarid kurat on ikka papist![]()
Muidugi- aus olla, siis sellist kõlarit pole ma näinud umbes vist mitte kunagi (ma arvan, et kui, siis võibolla 89 aasta corolla originaalkõlarid... mis olid katki)... ma olen ka 156-l näinud ainult viisakamaid kõlareid (aus olla, siis ma ei oleks kunagi uskunud, et Alfa kunagi nii saksa auto on olnud, et ilma lisa maksmata päriselt mitte midagi ei saa)

http://www.ebay.de/itm/Lautsprecher-Sat ... 0892465826
Ja see originaal varuosa 2005 156-l

#38Kahjuks, ei ole ka mina hea helisüsteemiga Alfat kohanud. GTV sai korraliku ravikuuri, milletõttu on nüüd kange tahtmine ka 147 ette võtta, küll muidugi mitte niipõhjalikult. Aga siiski. Ise eelistasin iisrealis toodetud Moreli kõlareid, komplekt Tempo 6 kõlareid maksis suve lõpus miski 129 eerikut. Minu elevandikõrvale väga head. 

#39Mäletan veel kui sai Heikiga nokitud tema Passati kallalmetz wrote:Kahjuks, ei ole ka mina hea helisüsteemiga Alfat kohanud. GTV sai korraliku ravikuuri, milletõttu on nüüd kange tahtmine ka 147 ette võtta, küll muidugi mitte niipõhjalikult. Aga siiski. Ise eelistasin iisrealis toodetud Moreli kõlareid, komplekt Tempo 6 kõlareid maksis suve lõpus miski 129 eerikut. Minu elevandikõrvale väga head.

Minu 164 oli ka soomes 3 koht SQL eks seal oli ka 100kg summutusmatte kah paigaldatud ja Focal -i peale aretatud.
däääääm- võtan sõnad tagasi-> 145 ja 156 tagumised kõlarid olid sama saast

Aga räägi nüüd oma endisest 164-st lähemalt- ma tean Eestis ainult ühte SQL-i jaoks ehitatut... (ja hästi oli ehitatud)

#41See oli Siimu autots wrote:![]()
däääääm- võtan sõnad tagasi-> 145 ja 156 tagumised kõlarid olid sama saast![]()
Aga räägi nüüd oma endisest 164-st lähemalt- ma tean Eestis ainult ühte SQL-i jaoks ehitatut... (ja hästi oli ehitatud)

kurjad jõud pole siit midagi kustutanud -> kui Sa vanas foorumis ühtegi posti ei teinud, siis on põhjusega kadunud, kui tegid mõne posti, siis anna teada, mis Su eelmine kastaja oli ja toome selle tagasi

Aga miks ma siis juba ei näe 164 teemat foorumis (kui auto alles on) vms

#43Ei hakanud seda tegema kuna auto ei osale enam liikluses. Eks see summutusmattide hulk aitas oluliselt roostele kaasats wrote:![]()
kurjad jõud pole siit midagi kustutanud -> kui Sa vanas foorumis ühtegi posti ei teinud, siis on põhjusega kadunud, kui tegid mõne posti, siis anna teada, mis Su eelmine kastaja oli ja toome selle tagasi![]()
Aga miks ma siis juba ei näe 164 teemat foorumis (kui auto alles on) vms

ega see 50HPne rida 4 kiiremaks ei lähe ka, max kiiruse sain siis Avgas 100LL kütet kasutades 1:10 le aga no jah 20 L tunnis kütte kulu

See siis minu taastatud 4,2m pikk 1,7m lai pool klisseeruv kaater Mercury 500 mootor sai ka putitatud.
Kaatri kaal ka ju määrav, kuna toruraamistik ja topelt paksus plastikul tapavad kiiruse

ja kerel ei mingit läbipainet.
Kui kellelgil vaja abi või nõu veesõiduki taastamisel remondil võib vabalt küsida. Klaasriie vabalt saadaval + vaik.
#44meenus üks jutt, et 156 Q4 oli 159 Q4 testimiseks,Siis vahekasti tugipuks on läinud![]()
see vist koos pukiga.
ehk kas 159 tükid ei sobi (või 159 on ikkagi teistsugune)
#45Vaatasin ja võrdlesin mõlemaid ja 159 ikkagi teine süsteem, sellist pukki nägin ainult 156-lspark wrote:meenus üks jutt, et 156 Q4 oli 159 Q4 testimiseks,Siis vahekasti tugipuks on läinud![]()
see vist koos pukiga.
ehk kas 159 tükid ei sobi (või 159 on ikkagi teistsugune)
Mul juba üks variant soolas eks näe kuidas läheb sellega