SaabSpeed 2009.

kui tahaks maiutada leiaks mehaanilised kompressorid jne :P

aga

andke jah aega atra seada jah regamispäevaga - lähen pühapäeval 1 automaatkastiga mikromootorit katsetama, et kas saab 100 sisse või tuleb kehvem tulemus :D

hoidke siis pöialt, et politseid teel ei oleks tolknemas...

SaabSpeed 2009.

minu regamine sõltub sellest, kas saan homme racingservisest paar asja kätte. ja lisaks uued rehvid (see polegi nii suur probleem)
Muidu võiks pasugutada küll, äkki saab ka 160kmh kätte :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

SaabSpeed 2009.

spark wrote:etaloniks võtke Cyber :) 1km 185km/h ja 1 miil 207km/h
jee ..:) mida etalon..:) stock seades 9000, 147kW (paberite järgi), 4k. automaatkast, garretti T25 @ ca 0.7 bar. Loodaks pisut parandada sel korral (softi upgrade ja boost @1.1-1.2b).
Bnd-le võiks võrdluseks pakkuda sealt parem autosid, mis tegid km-l 190-195 ja miilil 210-215. (Ma nii võimsuse pealt teen neid võrdlusi)
Eesti Saabiklubi ja foorum

SaabSpeed 2009.

Nii, osalejate nimekiri on kõvasti täienenud, 42 nime hetkel, mõned ootel, mõned ehk veel tulemas. Aidake siis meil 50 nime täis saada..:) See oleks ilus number..:)

Mõni diisel alfa omanik ei taha konkurentsi pakkuma tulla? Hetkel ainult 1 diisel kirjas, see oleks kuidagi kerge klassivõit talle..:)
Eesti Saabiklubi ja foorum

SaabSpeed 2009.

ma võtan oma kandidatuuri ka maha
MASU ja asjad... koosmõjuna.
:|

offtoppi ka:

aga sulle XXX XXX keskmise pikkusega laines juuste all, punase 156 sportvaguni roolis, kes sa harrastasid 26 aprillil (mineva pühapäev) "sporti" kaasliklejate vahel ja arvel, paldiski mnt suunaga linnast välja, kinnitan ma rattaristi vms raskema töörista pähe paari jõulise löögiga, kui me peaks kuskil silmast silma kohtuma !!!

SaabSpeed 2009.

iisak wrote:Tere ka minu poolt.
Ma arvan, et selle ühe auto-eriti veel nii kõlava nimega- puhul teeme erandi.
Aga see jääb ka ainsaks :icon_shh:
Tänan selle võimaluse eest :icon_hi:
Minu poolt registreerimisankeet saadetud. Paari tunni jagu hinnanguliselt veel tööd jäänud, enne kui auto täielikus sõidukorras, aga see töö saab ilmselt homme tehtud.

SaabSpeed 2009.

cyber wrote:Huh, vähemalt ühe mehe meelitasime ära..:) :icon_thumbup:
ainult 180km/h
üks vabalthingeldav saab sõitis 176km/h

ja inz164 sa saaksid ju medali vähemalt 2 koha eest (see 530d bemm on vist nats kiirem)
Seitsekümmend Viis

SaabSpeed 2009.

testisin möödunud nädalal 330xd bemmi - selline chill pereauto, mille keskmine kütusekulu on meeldivalt alla 10L/100km
200kW ja üle pooletuhande Nm

haigelt liikuv aparaat - väga haigelt - ei ole kohta pööretevahemikus kus oleks tuntav auk sees, rebib liha luudelt oma minekuga kogu pööretevahemikus, paigaltvõtust kuni piirajani. joogipudel lendas hoidjast välja nagu oleks keegi seda löönud (vist oli siis 2 või 3 käik kui pedaal põrandale kukkus).

ja ma ei osale... seega, poisid masuudikud medalitele tormijooks alga.

ei ole aastaid olnud autot mida juhtides ja siis roolist tulles tunneks kerget värinat kätes - adrenaliin, endorfiin... jne