KIIRE ALFA 2009

:cry: tahaks kah tulla aga ei saa oma uut kullakest selleks ajaks valmis ,Järve parklasse vb isegi tulen, vaatan teised alfad kah üle:D

KIIRE ALFA 2009

SirKala wrote:Järve parklasse vb isegi tulen, vaatan teised alfad kah üle:D
vana hea "kui ei jõua tervet, tee pool" :wink: :)
eks me alfamehed oleme jah üks karguga rahvas, pole häbeneda midagi :lol:

KIIRE ALFA 2009

Ilmateade ennustab pähapäevaks haapsallu vahelduvaid sademeid (ilmselt vihm, rahe või lörts )
8m/s tuult
4C sooja

jälgime ennustust nädala sees aga tormikuued (kellel on) tasuks välja otsida!

KIIRE ALFA 2009

Asjata põed mr kaater - windguru temperatuuriennustus on alandatud +2C peale tänase päeva jooksul, kui sama trend jätkub (2C langus päevas), siis on pühap -8C ja ilus kuiv lumi koos 7.5 m/s tuulega, mis teeb lumest tuisu.

:lol:

KIIRE ALFA 2009

Väga head ilmastikuolud! Osavõtu lõiv mul nüüd makstud ning ametlikult registreerutud :icon_wave:

KIIRE ALFA 2009

Tuleb lihtsalt soojalt riidesse panna, muud midagi. Vähemalt on see hea, et pole karta mootori ülekuumenemist :P

KIIRE ALFA 2009

Ilmajaama on ka keegi helistanud ilmselt
temp tõuseb ja sademet hulka tõmmatakse koomale...

KIIRE ALFA 2009

Ahoi

Vaikselt koguneb rahvast - eestlase värk - mõistame. Mittealfade vähese arvu tõttu tundub mõistlik see klass sel aastal jätta vahele, sest masu on teinud Eesti Mittealfade hulgas puhta töö jättes alles vaid Masurati. Alfade arvestuses on mõlemas klassis kõik poodiumikohad nüüd võetud, seega Alfad juhivad. Kuulsin, et arstid lubavad alfanatico GTV-l ka kiirendada (tõen. maksti arstidele) - seega kisub põnevaks...saame ehk näha värsket verd lavalaudadel.

Kõigile eiteakasikkatasubtulla-inimestele: kiirendusvõistlus on üritus mida alfaarstid vähemalt korra aastas Alfadele soovitavad. Teadupärast rikub ja tahmab vaikne viiekümnega podistamine meie armsate Alfade mootoreid (mis on mõeldud läbima pikki vahemaid suurtel kiirustel ja kõrgetel pööretel). Kiirendusvõistlus aitab ka seljavalu, nõrga närvikava ja üldlubjastumise vastu. Üksikuid kohti veel on.

KIIRE ALFA 2009

Eks ma pean endale siis vist ühe komplekti Alfa Romeo märke ja kleepse sebima kuskilt... ...et kui ilm juhtub kuiv olema.

KIIRE ALFA 2009

JAAN kas mittealfadele KARIKAID ka jagatakse?
Pakuks lumani maseratile konkurentsi
:lol:

KIIRE ALFA 2009

Mina karikat ei taha, pole neid niikuinii mitte kuskile panna enam. Nii et hea meelega võistleks klassis, kus midagi saada võimalik ei ole.

KIIRE ALFA 2009

Luman wrote:Mina karikat ei taha, pole neid niikuinii mitte kuskile panna enam. Nii et hea meelega võistleks klassis, kus midagi saada võimalik ei ole.
vapshee shuumaaheri ättituud 8) :icon_clap: ...tuleb ikka võtta kui tasuta saab, ei ole siin midagi :icon_cop:

*aaet maksin ka popooniumi ära, niiet kui lund ei tule olen kohal ja vbla isegi joonel mõne korra :wink:

KIIRE ALFA 2009

Lisaks minule ja Erkile oleks veel üks G ilmselt vabaklassi liitumas. Tore oleks ju vaadata, kuidas kõik maasturi käest pähe saavad :P

KIIRE ALFA 2009

Luman wrote:Lisaks minule ja Erkile oleks veel üks G ilmselt vabaklassi liitumas. Tore oleks ju vaadata, kuidas kõik maasturi käest pähe saavad :P
55 AMG ........ :P