taurtz wrote:See pael vist on jah seal kuskil, aga kuna minu oma täpselt selle paleakohast pooleks on läinud siis mul seda vist seal alles pole, pole näppu sinna auku pistnud ka äkki seal tilpneb kuskil. Käisin autot remonditöökoja juures vaatamas, seisab seal nukralt. Üks rehv ka tühjaks jooksnud. Möödas on kolm nädalat ning käimari juppe pole veel tulnud. Valged suunad pole kah veel jõudnud. Valged Led,id ostsin park tulede jaoks 35.- Pilot firma omad. huvitav kui need installin kas lööb armatuuris selle tule ka põlema, et mõni pirn läbi?
Ahjaaa, selline asi veel, et kui kellelgi on mootori alla seda põhjakatet/porikaitset pakkuda, oleksin vägagi huvitatud.
Originaal põhjakate on vist rohkem porile mõeldud. Tavaline plastik mis ei kannata lööke.Omal sai see suht ruttu vahetatud korraliku vastu millega saab rahulikult meie talveteedel liigelda kartmata et see kuskil konaruse otsas katki läheks.Ma ei oska küll originaali hinda öelda kuid soovitaksin vaadata tugevamate põhjakatete poole , hinnad algavad kusagilt 2K.
Siin foorumis nendest piisavalt juba juttu olnud nii et otsing abiks.