Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark 99.a taurtz

Mulle isiklikult küll meeldivad andtud 156 all olevad originaal veljed oluliselt rohkem, kui ülal toodud piltidel olevad tjuuningveljed(esimsesel pildid olevad veljed ei näi ühegi nurga alt sinna auto alla sobivat). Kui tahad asja kuidagi ilusamaks teha, siis pane 156 GTA veljed sinna alla aga need maksavad üksjagu raha jälle...

Slicer wrote:Soodsalt võid saada http://www.avelg.ee" onclick="window.open(this.href);return false; 'st
Kasutasin ise nende kataloogiotsingut ja pakkus välja sellised:
5x98 möödus
http://www.racingwheel.eu/index.php?jse ... UvOTgvLy8=" onclick="window.open(this.href);return false;

Muidugi võid neile päringu teha ja uurida, võibolla on rohkemgi...
Said hinna ka teada siis? Mis hinda nad selle tiheda kodaraga velje eest küsisid? See oleks täitsa mõeldav diil.
Image

Ülehomme peaks jõudma valged küljesuunad. Ja pean välja nuputama kuidas esimese stange külge see puksiiraugu kate kinnitada. Eelmine omanik oli sellest jagu saanud, ja andis kahes tükis mulle selle ja see auk ise ka muljuda saanud, just need kohad kuhu see kate kinnituma peaks, pidin 4paki eest saama nii esimese kui ka tagumise katte, aga jah kuidas siis seda kinnitada. Kui pesa enam vähem korda saan siis ei usu et need nagad sinna ilusti kinni jäävad. Mõtteainet on. Jube nõme on see tühi auk seal. Hakka või sellepärast stanget vahetama. Päris kinni ju ei saa ka liimida, kui kunagi vaja tõmmata siis lõhu lahti. :icon_thumbdown:

See pael vist on jah seal kuskil, aga kuna minu oma täpselt selle paleakohast pooleks on läinud siis mul seda vist seal alles pole, pole näppu sinna auku pistnud ka äkki seal tilpneb kuskil. Käisin autot remonditöökoja juures vaatamas, seisab seal nukralt. Üks rehv ka tühjaks jooksnud. Möödas on kolm nädalat ning käimari juppe pole veel tulnud. Valged suunad pole kah veel jõudnud. Valged Led,id ostsin park tulede jaoks 35.- Pilot firma omad. huvitav kui need installin kas lööb armatuuris selle tule ka põlema, et mõni pirn läbi?
Ahjaaa, selline asi veel, et kui kellelgi on mootori alla seda põhjakatet/porikaitset pakkuda, oleksin vägagi huvitatud.

taurtz wrote: huvitav kui need installin kas lööb armatuuris selle tule ka põlema, et mõni pirn läbi?
Loomulik ju, LED ja tavapirni takistused on kordades erinevad ja kontrollplokk tuvastab suure erinevuse sellest, mis peab olema. Miskite takistitega trikitades saab asja paika, samas võib selle juures valgustugevus kannatada.
Eesti Saabiklubi ja foorum

taurtz wrote:See pael vist on jah seal kuskil, aga kuna minu oma täpselt selle paleakohast pooleks on läinud siis mul seda vist seal alles pole, pole näppu sinna auku pistnud ka äkki seal tilpneb kuskil. Käisin autot remonditöökoja juures vaatamas, seisab seal nukralt. Üks rehv ka tühjaks jooksnud. Möödas on kolm nädalat ning käimari juppe pole veel tulnud. Valged suunad pole kah veel jõudnud. Valged Led,id ostsin park tulede jaoks 35.- Pilot firma omad. huvitav kui need installin kas lööb armatuuris selle tule ka põlema, et mõni pirn läbi?
Ahjaaa, selline asi veel, et kui kellelgi on mootori alla seda põhjakatet/porikaitset pakkuda, oleksin vägagi huvitatud.
Originaal põhjakate on vist rohkem porile mõeldud. Tavaline plastik mis ei kannata lööke.Omal sai see suht ruttu vahetatud korraliku vastu millega saab rahulikult meie talveteedel liigelda kartmata et see kuskil konaruse otsas katki läheks.Ma ei oska küll originaali hinda öelda kuid soovitaksin vaadata tugevamate põhjakatete poole , hinnad algavad kusagilt 2K.
Siin foorumis nendest piisavalt juba juttu olnud nii et otsing abiks.

Selge, tänud. :P
Ja eile kurtsin, et millestki pole kuulda, täna helistas kuller ja kätte sain valged suunad ning ka esindusest tuli kiri, et varuosad kohal. Homme ei toimu midagi, aga neljap tuleb siis linna tormata saab osad kätte ja siis ruttu ruttu remonditöökotta, et asi kuskile poole liikuma hakkaks. :icon_roll: