Alfa Karikasari

K.Kotkas wrote:palun vabastust, sest mu alfa on hetkel ilusti garaazi pargitud, ning talle ei ole selleks taveks ette nähtud õuepäevi, peamiselt korralike jalanõude puudumise tõttu.

kotkaonu võiks ju tulla siis surabuga...

no hoian päiat jalavarjude osas veiksile :)

ja olen positiivselt meelitatud kohaletulijate otsusekindlusest. teada on ka jüri, kes tuleb trennile.

Alfa Karikasari

No tänud E.T. mind välja vabandamast. Piccolo Alfistiina :D :D sai täna just nädalaseks, ehk siis ma teda pühapäeval sinna vedama ei hakkaks... aga hing on ikka natuke haige küll. Mõttes olen teiega! :)

Alfa Karikasari

Kas toimub veel minek? Kui kaua sõidab sinna Haaberstist? Ise pole veel 100% kindel tulekust, kuna auto on küll sõidukorras aga tagasild on nii ja naa. :? Mõlemad tagumised rattad jooksevad siis paremale poole viltu paari kraadise kaldega.

Alfa Karikasari

no mõlke ma olen leidnud ka poe eest arklast.... teiste poolt tehtuna... hommikul maja eest leidnud kraabitud auto jne...

rajal on rool sinu käes ja kiiruse valid vastavalt oma oskustele ja rajaoludele... samuti kavatsen teha ka mina, ja TL ja bnd ja teisedki...

kardirada ei ole kiire rada, palju pööramist saab olema, elik, siledal jääl otse sõites 200 sisse pressida ei ole suur kunst, proovi sa 80 kurvilisel rajal kätte saada...

PS! aga võib ka lugeda hiljem teiste emotsioone :P maitse asi...