Suvaline PLÄMA vol 2010

In Eastern Europe in 1994, if you drove BMW 318 and listened to this (or similar) song, you would be the biggest and toughest mafia thug in the city

Selline kommentaar ühele 90-date discoloole jutuubist :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:ilma selle vihjeta oleks loogika järgi pakkunud Fiat Uno't
käisin vaatamas- panus oleks 2,0 OHC aastast 90 v 91 [hämmastav kui palju oli jäetud autole "vihjeid" laiali- kõik kõik kõik eripärane peale pidurite, silindriploki ja paari karbikese oli minema viidud]

kahtlustan, et 99,99% inimestest ei suuda ilma raadiovihjeteta seda autot tuvastada :P
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Selline küsimus, et kuidas või kust saaks sellist spetsiaalset Alfa Romeo fonti nagu siin foorumi paremal äärel suurelt on?
On olemas Monotype Corsiva font kuid seal on tähed ikkagi teistsugused. Oleks vaja lasta välja lõigata selliste kirjadega šabloon, et pidurisadulale uuesti kiri peale värvida.

Suvaline PLÄMA vol 2010

Slicer wrote:Selline küsimus, et kuidas või kust saaks sellist spetsiaalset Alfa Romeo fonti nagu siin foorumi paremal äärel suurelt on?
On olemas Monotype Corsiva font kuid seal on tähed ikkagi teistsugused. Oleks vaja lasta välja lõigata selliste kirjadega šabloon, et pidurisadulale uuesti kiri peale värvida.
pane googlesse "alfaowner script" - sealt leiadki ::itpnt::

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ai mulle meeldivad need veljed. Aga kena kena kena... kas see on siis kolmas maarjamaa pinnal praegu?
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Suvaline PLÄMA vol 2010

:icon_think:

see komplekt näeb oluliselt õigem välja, kui must IMHO :twisted:

üldmulje on kuidagi saledam :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

Rattakesed on kuidagi harjumatult pisikesed. Ilmselt Piloti tõllarataste nägemisest. 16?
Kas see jääb Tallinnasse silmailuks?
a.k.a Anthrax