Alfa ihuarst

mees ostis punase auto

kraapis värvi maha

2 aastat valis värvi, kaalus läbi kõik variandid!

valis punase

:shock:

_

ma joon täis ennast nii ilmse lahenduse peale!

hõkk

kompressioon kuus terviseks!

Alfa ihuarst

mees ostis punase auto

kraapis värvi maha

2 aastat valis värvi, kaalus läbi kõik variandid!

valis punase

...ma soovitan sulle, et puhka natuke alfa foorumist, siis ei häiri kõik niipalju, tean omastkäest... kui hakkas ajudele, siis olin eemal natuke aega ja pärast oli jälle hästi 8)

...siis tundub isegi punane ok

:wink:

Alfa ihuarst

uudistenuppu ka vahepeal...

auto nina, mis tundus esmapilgul täiesti korras, varjas endas väga pahatahtliku inimese näputöid, raibe, nüüd pidi seda veel kuu aega siluma, aga ikkagi oolmõust valmis, sest nüüd pole kerel enam mitte ühtegi kohta kus poleks urgitsetud ja värvist ta ei pääse... praeguse seisuga ikka helesinine :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: ...keremees on täitsa pissed off juba :icon_crazy:

...aa, ma leidsin endale uue projektika ka, järgmise nö... peaks järgmine nädal meie vabariiki jõudma kui kõik laabub ...ega ei saa pikalt oodata, sest tõenäoliselt saab 2000Veloce ikka jalad alla seeaasta, siis kohe uuele hagu ju :icon_cop:

aga seniks :icon_silent:

Alfa ihuarst

vaadates Su profiili, siis see on

uskumatult haruldane ja ainulaadne... vastupidavuse etaloniks ning disainiimeks peetav... mazdakuuzzuumsuum :?: jah?
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa ihuarst

Siin teemas pole patt OT-d ajada...

BTW eelmise põlvkonna mazda6 oli äraütlemata kompromissitu auto. Igast küljes täitsa hea. Praktilisele inimesele väga viimasepeal. Selle raha eest mis ta praegu järelturul liigub on autot küll.

LL: Nii pole ilus teha :twisted:
a.k.a Anthrax