Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

teeme uue sarja- "Sind otsides a la alfisti"

:icon_roll: ehk sis autod, mis on "hinge läinud" aga praegusest SILMapiirilt kadunud :roll:

kes teab äkki õnnestub kedagi veel kokkugi viia :lol:

Otsides AR 90-t :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Huvitaks selline Käbe putukas,ilus auto oli 8) Läks saaremaale ja oli sõbraoma,ideaalse hooldus ajalooga masin oli,sõber tõi saksast onu käest ,kes teda natuke tuunis,otsis ise tuttikana saksast selle masina. Ei tea kas keegi ostis ära ja tegi korda või kokkutab ikka kuskil garaazis.

Alfa Romeo 146 1.8 16V Twin Spark 103 kW
Image
Image
Image
Image

Täna hommikul kohtasin Pärnamäe teel ühte ilusat musta värvi AR 155-t, mis läikis nagu prillkivi! 8)
Ila hakkas tilkuma seda autot nähes! 8)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Wouwouwou weidaminit :icon_shocked:
Terve aasta jooksul osteti 9 Alfat :icon_wtf:

Hiinlaste Brilliance'i ühtsama mudelit BS6 osteti '09 sama palju. Rahvas nõnna saksalembene, et simuleerib kasvõi Hiina bemmiga. Tänu valvefolkloristidele, kes Alfa nime kuuldes kohe lagunemisest ja varuosapuudusest saunapärimusi edasi kannavad, on kodumaisele autoostjale Brilliance ka loogilisem valik kui Alfa. Turtsuma ajab :grandpa:

iv88 wrote: Hiinlaste Brilliance'i ühtsama mudelit BS6 osteti '09 sama palju. Rahvas nõnna saksalembene, et simuleerib kasvõi Hiina bemmiga. Tänu valvefolkloristidele, kes Alfa nime kuuldes kohe lagunemisest ja varuosapuudusest saunapärimusi edasi kannavad, on kodumaisele autoostjale Brilliance ka loogilisem valik kui Alfa.
Vahepeal müüdi valge nahksisuga automaatkastiga 2008 aasta Brilliance'i, mille läbisõit oli vist 17K, hinnaga suurusjärgus 76 000 krooni. Ja teised Brilliance'id olid ka alla 100K. Tean, kuna üks inimene plaanis seda osta omale. BullShit-6 puhul on ikka hind see argument.

Kes kurat seda nime täpselt teab aga vanavanemad ostsid selle hiina x5,syshonghuingi vms.Mustnahksisu,automaat kat,garantii,masin on ikkagi uus ja hind oli vist natukene üle 125.- Andeks aga minu arust super pakkumine,vanaisa nagunii selline et hoiab autot nagu prillikivi ja kuim isegi miagi peaks lagunema siis garantii teeb korda ja arvatavasti nende sõitustiili juures ja väikseläbisõitu juures kestab see auto kaua 8) Muideks proovisin ka sõita,pole nagu häda,täitsa mõnus tundus. :icon_clap:

flymadman wrote:Kes kurat seda nime täpselt teab aga vanavanemad ostsid selle hiina x5,syshonghuingi vms.Mustnahksisu,automaat kat,garantii,masin on ikkagi uus ja hind oli vist natukene üle 125.- Andeks aga minu arust super pakkumine,vanaisa nagunii selline et hoiab autot nagu prillikivi ja kuim isegi miagi peaks lagunema siis garantii teeb korda ja arvatavasti nende sõitustiili juures ja väikseläbisõitu juures kestab see auto kaua 8) Muideks proovisin ka sõita,pole nagu häda,täitsa mõnus tundus. :icon_clap:

mina isiklikult kardan seda Brilliance'i sest tundub et kui ta natukenegi kuskile matsu paneb siis on kogu auto kohe täiest sodi ja inimesed selle sees kaasa arvatud.
Päris masendav oli seda NCAP testi vaadata.. http://www.youtube.com/watch?v=nzoRdDssL1w kui ma ei eksi siis need crash testid tehakse 50km/h..

kui mul sõnaõigust oleks siis selliseid autosid ei tohiks müüa. ei Eestis ega mujal.

Nendel hiina autodel poleks häda midagi kui liiklusolukord oleks kah vastav.
Nagu näiteks täna - lumise ja jäise teega on kõigil vaja pressida maanteel sajaga möödasõidu keelualal mööda ja kui sa 100 ei sõida siis oled ikka " margine" vend. - Seal ei ole enam suurt vahet kas panna audiga matsu ja kaotada jalg ja käsi õnnetuses või panna hiinakaga "kabelimatsu".

Veneaeg sõideti kah sapakate ja invaliidikärudega ja eks pandi kah matsu ja eks said kah osad surma, kuigi kiirused olid väiksemad kui praegu. Niikaua kuni robotid sõitma ei hakka , niikaua ei ole suurt vahet millise autoga sa teepeal surma võid saada.

Alfa müüb siiski ainult oma välimusega ja see Huipang müüb oma hinnaga. Sõita peaks saama mõlemaga ja ise oled siis süüdi kui arvad et auto peab peale kahe punkti vahelise liikumise kah midagi muud andma.

segusilm wrote:Nendel hiina autodel poleks häda midagi kui liiklusolukord oleks kah vastav.
niikaua ei ole suurt vahet millise autoga sa teepeal surma võid saada.

Alfa müüb siiski ainult oma välimusega ja see Huipang müüb oma hinnaga. Sõita peaks saama mõlemaga ja ise oled siis süüdi kui arvad et auto peab peale kahe punkti vahelise liikumise kah midagi muud andma.

noh päris nii ikka ei ole et Alfa ainult oma välimuses tegija on. MiTo näiteks valmistati sellise turvalisuse astmega, et ta vastaks ka NCAP 7-tärni süsteemile (sest see pidi juba selleks hetkeks olemas olema.. aga ei olnud ja seetõttu sai olemasolevas süsteemis maksimumpunktid - ehk siis 5 tärni)
http://www.euroncap.com/tests/alfa_rome ... 8/332.aspx
http://www.euroncap.com/tests/alfa_rome ... 6/248.aspx

No palju neid inimesi on kes peamiselt ostavad auto turvalisuse pärast ja ei lase ennast hinnasildist mõjutada - 5 - 10 % ehk.
Renood on kah ju seal turvalisustestides kõvad tegijad, ja pooled eestlased on on viimaselajal omale renoosid ostnud( autolehe andmetel), aga ma kahtlen siiralt et nad üldse seda turvalisuse värki sealjuures niipalju arvestasid kui oma uuele Renoole poodi järgi läksid. Ma võin kah muidugi eksida. ts'il on kindlasti erinevaid fakte tõestuseks või ümberlükkamiseks kah kusagilt välja otsitud juba.

:icon_think:

kahtlustan, et ncap testitulemus koos soodsa hinna ning tavapärasesi silmatorkavama välimusena on see kombinatsioon, mille alusel ikkagi selle segmendi ostuotsus tehakse (selle sihtgrupp on siiski pereinimesed, kes hindavad stabiilsust, mugavust ja turvalisust).

alfa oma tehakse puhtalt südamega.

shouwange jms ostetuakse nagu daciaid- puhtalt rahakotiga... mis on selles suhtes huvitav, et kõige kallimate ja kõige odavamate autode ostuotsused on protsessiliselt nagu kaks tilka vett (valikud ei ole- on vaid veendumus... ja võimalus)

teisest küljest jälle... vaatasin praegu 9k eest pakutavat 155-te ja tabasin end taaskord mõttelt, et pole ammu ühtegi autot ostnud :roll: ja ei mõelnud millegipärast üldse selle peale, et tegelikult saaks praegu ju selle raha eest lausa kümnete autode vahel valida :oops:

ja kui juba selle peale teema läks, siis kui viimati (eile) pakkisin asju autosse, siis mõtlesin, et peaks omale ikkagi spordivaguni soetama...
ei teagi nüüd kas:
Image
Image
või
Image
Image

:icon_shifty: 155-te paistab olevat kergem ehitada :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

segusilm wrote:Nendel hiina autodel poleks häda midagi kui liiklusolukord oleks kah vastav.
No tegelikult on neil ikka häda midagi küll. Selles mõttes, et kui ühtegi liiklusõnnetust kunagi ei toimuks, poleks tõesti vahet millega sõidad, aga paraku õnnetusi juhtub.
Enamus inimesi ei lähtu uue auto ostmisel turvalisusest sellepärast, et enamus euroopas enimmüüdud autosid näitavad testides niikuinii suhteliselt sarnaseid tulemusi.