Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 3

hmmm... peaks ka "säästurinka" pealt tolmu maha lükkama ja tõsisemalt sõitma taas... GT4 for PS2...

(illustratsioon pärineb googlest ja on rangelt illustratiivse loomuga)
Image

peale seda, kui täna vaatasin poest tulles parklas tõtt ühe kõrvalepargitud auto omanikuga- tundus nagu tal oleks midagi öelda- aga siis ta ikkagi asus poe poole teele [kodus avastasin, et ongi järgmine kriips peal :icon_wave: - õnneks küll napilt riivatud] jalutasin mööda 155-st ja mida ma näen
Image
keegi hästi armas (tõenäoliselt kolme-neljaastane) inimene on joonistanud auto esitiivale ilusa valge ringi ning ka kapoti serva veidi tooninud...

loomulikult on seda tehtud krohvitükiga
Image

kõige kuradi haigem selle juures on see, et ma tean täpselt kes seda tegi
Image
aga isegi kui ma seda tõestada saaks, siis ... ei juhtuks ikka midagi
Image
Image
Image
Image
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Mul üks kolme-nelja aastane viskas eile killustikukiviga autole täkked peale. Ma tean täpselt, kes seda tegi. Seisin kõrval. Oma laps :) . Sekund peale kolksu sai kutt aru, et nüüd läks terava kohaga vist ja võttis lõua värisema. Ma siis ei näinud edasistel repressioonidel mõtet ja täheldasin vaid elutargalt, et "no näed, nüüd siis tead, mis juhtub, kui autot kiviga visata" :grandpa: ... aga oleks võõras laps olnud... :guns:

ärge nüüd päris põlema ka minge sõbrad mõne väikse täkke ja kriimu peale... Zlatale näe visati musta porrd Ljehhuse pihta
http://www.youtube.com/watch?v=1ds5HlbiMes" onclick="window.open(this.href);return false;

:P

NB! Aga kuidas mu karbi katusele 2 täket sai tahaks ma küll teada... küljed, kapott jms mis on käega katustavas ulatuses saan ma veel aru... katuse osas jääb vaid oletada, et tegemist oli kroonilist kõhukinnistsut põdeva kajakaga, kelle läbiseeditud toit mitte kena lärakana ei jäänud katust kaunistama vaid haleda kõlksuga lõi kerge mõlgi ja põrkas siis edasi :D