Suvaline PLÄMA vol 2008

läksin eile IRC kanalile #alfa

ja oh imet ... oligi anthrax kohal...

vahetasime vajaliku hulga lauseid, et tõdeda asja toimivust

:lol: :lol: :lol: :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Paluks korraks meie kohaliku psühhiaatri abi diagnoosi panekul :lol:

A24 väljvõte
SpikeBMW
Re: "Leidsin järgmise isendi"
paistab et sul on liiga palju vaba aega.

kui mina ainuisikuliselt leian ÜHE kindla auto/masina/naise/kassi vms, siis see on ju isend.

võibolla on mul avastamata psüühilised häired, kuid aeg ajalt ma räägin oma autoga, ta on siiski minu truu kaaslane. ja kes ütleb, et masinatel pole tundeid?
kujuta ette, kui sa oma naise eest ei hoolitse, pole talle toeks. kui sa oma koera ei kuseta ja kassi ei toida, siis nad hakkavad sinu vastu. nad ei kannata sind enam välja.
naine ei tee süüa, koer ei kuula sõna, kass kuseb voodisse jne.
autoga on sama lugu. kui sa ei vahetad õlid, filtrid, pukse jne igasugu kuluvaid detaile vastavalt vajadusele. miks sa seda teed? enda heaolu pärast ja kui sa seda kõike korrapäraselt teed, siis ta ei jäta sind teele, ta ei vea sind alt.
ja kui ükskord juhtub, et sinu tegemata tööde pärast ta sind kusagil kapa-kohilas metsaäärde jätab, siis sa müüd ta maha, viskad minema nagu vanad sokid või midagi sarnast. sa loobud temast.

täpselt sama on ka lastega. kui sa oma last ei toeta tema kõige raskematel aegadel, kui sa teda ei kuula, ei vasta tema vajadustele, kui sa pole temaga koos tema elu tähtsamatel sündmustel, siis hakkad sa ka oma lapses mingist hetkest vastikust tekitama ja siis hakkab tema sind alt vedama.
kelle poole sa pöördud kui hakkad tööle või kohtumisele hiljaks jääma? sa ei ütle ju naisele, et võta kukile ja jookse - "nõõ..."
sa istud autosse ja annad piitsa. ja ta tuleb sulle vastu ja viib sind igal ajal kuhu iganes tahad. ta tuleb sulle isegi siis vastu kui sa pöörded piirajas sõidad. ta kannatab selle välja, aga täpselt nii palju kui oled talle head teinud. sama lugu oli ka ennevanasti hobustega.

minu autodest pole mind veel ükski teele jätnud ja kui nad on mind ähvardanud, siis esimesel võimalusel ma "hellitan" teda - kuid täpselt vastavalt vajadusele.

mina leian, et iga masin on omamoodi isiksus ja selle pärast kasutan ka mina sõna ISEND.

tule kapist välja ja vaata maailmale teise pilguga, mitte läbi ÕS-i
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

nojah

:roll:

kindlasti on inimesi kellel on kohvimasina v vetsupoti fetish...

austagem omasooiharaid jms vähemusi

vaid väliste tunnuste v veidra armastuse pärast ei tasu kedagi veel hukka mõista

JOKK

Suvaline PLÄMA vol 2008

Wöörd... :lol: :lol: :lol:

mmss (registreerimata)
Aga mina räägin kingadega, määrin neid kreemiga, hellitan viksiga, katan vetthülgava vahendiga, peale kingade märjaks saamist kuivatan ja asetan nad puhkekohta, ühesõnaga olen neile igati toeks. Mõelge, mis juhtuks, kui ma neid hea sõnaga ei toetaks ja poleks nendega koos nende elu tähtsamail hetkedel? Kindlasti ma hakkaks neis vastikust tekitama ja siis poleks harvad ka juhtumid, kus just nemad mind minu elu tähtsatel hetkedel hülgavad, tekib võõrandumine, ükskõiksus, tunnete jahtumine, lahkuminek.
Mis tundega te ise vaataksite järgmisel hommikul silma kingadele, keda te eelmisel õhtul peale pidu porisena tänamatult nurka lükkasite nagu mingeid elutuid asju? Hommikul ju jälle vajate teie neid. Mida nad peavad algavast päevast ootama, kas samasugust hoolimatust päeva lõpus? Kas suhtumist, et ah, hommikul panen teised kingad, kas nemad lähevad uut suhet otsima, kas neil väikeste truude isiksustena pole õigust loota püsisuhtele, kas nende tunded on jalgade alla tallamiseks? Niigi peavad nad päevast päeva taluma oluorda, kus sokid on tungnud jultunud kiiluna teie ja kingade vahelise suhte vahele. Nemad aga peavad vastu, nad elavad üle paljusid sokke, võistlevad teie lugupidamise pärast paljude teiste kingadega, kannatavad, ohverdavad end teie heaolule, kõik selleks, et teid mitte alt vedada, teid mitte hüljata.

Kallid kaaskommentaatorid, kas tõesti Te ei suuda luua seoseid ega samastada ennast kellegi teisega? KAS TE OLETE TUNDETUD MASINAD? Tulge kapist välja ja vaadake maailmale teise pilguga.

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:Wöörd... :lol: :lol: :lol:
mmss (registreerimata)
Aga mina räägin kingadega, määrin neid kreemiga, hellitan viksiga, katan vetthülgava vahendiga, peale kingade märjaks saamist kuivatan ja asetan nad puhkekohta, ühesõnaga olen neile igati toeks. Mõelge, mis juhtuks, kui ma neid hea sõnaga ei toetaks ja poleks nendega koos nende elu tähtsamail hetkedel? Kindlasti ma hakkaks neis vastikust tekitama ja siis poleks harvad ka juhtumid, kus just nemad mind minu elu tähtsatel hetkedel hülgavad, tekib võõrandumine, ükskõiksus, tunnete jahtumine, lahkuminek.
Mis tundega te ise vaataksite järgmisel hommikul silma kingadele, keda te eelmisel õhtul peale pidu porisena tänamatult nurka lükkasite nagu mingeid elutuid asju? Hommikul ju jälle vajate teie neid. Mida nad peavad algavast päevast ootama, kas samasugust hoolimatust päeva lõpus? Kas suhtumist, et ah, hommikul panen teised kingad, kas nemad lähevad uut suhet otsima, kas neil väikeste truude isiksustena pole õigust loota püsisuhtele, kas nende tunded on jalgade alla tallamiseks? Niigi peavad nad päevast päeva taluma oluorda, kus sokid on tungnud jultunud kiiluna teie ja kingade vahelise suhte vahele. Nemad aga peavad vastu, nad elavad üle paljusid sokke, võistlevad teie lugupidamise pärast paljude teiste kingadega, kannatavad, ohverdavad end teie heaolule, kõik selleks, et teid mitte alt vedada, teid mitte hüljata.

Kallid kaaskommentaatorid, kas tõesti Te ei suuda luua seoseid ega samastada ennast kellegi teisega? KAS TE OLETE TUNDETUD MASINAD? Tulge kapist välja ja vaadake maailmale teise pilguga.

:lol: :lol: :lol: humoristid :lol: :lol: :lol:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:Paluks korraks meie kohaliku psühhiaatri abi diagnoosi panekul :lol:

Minuga räägid vä?

Psühholoogi, mitte psühhiaatri. Baidevei, mul pole õigust diagnoosi panna, küll aga teen ma enamasti diagnoosiks vajaliku diagnostika....mine võta kinni.

Okei, ma kohe vaatan seda asja, kui laps laseb...

või olgu

*beep*, *beep*, diagnostics mode ON *grrr*....analyzing data....*grrr* ERROR: data missing for certrain diagnosis. Repeat:ERROR: not enough symptoms! *beep*

Peesse, minge vaadake monki parem (hint):)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2008

zakalwe wrote:Psühholoogi, mitte psühhiaatri. :)

Ameerika jaotus est lähtusin-> psühhiaater on see, kes riigi raha eest abistab ja psühholoog on see, kes isiku enda suure raha eest mitte midagi ei ütle :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote:
Ameerika jaotus est lähtusin-> psühhiaater on see, kes riigi raha eest abistab ja psühholoog on see, kes isiku enda suure raha eest mitte midagi ei ütle :lol:

äkää.

Mai viitsi detailidesse laskuda, aga psühholoog on psühholoog ja psühhiaater psühhiaater ehk arst nii siin- kui sealpool lompi....mõlema eriala esindajaid leidub nii riiklikus- kui erasfääris. Nende funktsioonid on ka samamoodi erinevad. Vähemalt ideeliselt. Nagu siingi.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2008

zakalwe wrote:
ts wrote:
äkää.
Mai viitsi detailidesse laskuda, aga psühholoog on psühholoog ja psühhiaater psühhiaater ehk arst nii siin- kui sealpool lompi....mõlema eriala esindajaid leidub nii riiklikus- kui erasfääris. Nende funktsioonid on ka samamoodi erinevad. Vähemalt ideeliselt. Nagu siingi.

Tean tean... lihtsalt norin :P

Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:sigmud freud

andis patsientidele kokaiini
mida isegi tarbis ja valmistas 8)

tänapäeval pidid veel paremad rohud olema 8)

Wrong.

Sigismund Schlomo Freud (1856-1939), keda ma teatud mõttes põlgan, jäi ilma nobelist...kui oli ralli teemal 'mis on parim tuimesti peentel operatsioonidel', katsetas freud opiaatidega (jah, ka heroiiniga)...aga siis tuli üks teine mees (kui soovite, otsin nime) ja leidis, et kokaiin on parem (ja seda kasutatakse silma- ja ninaoperatsioonidel siiani) ja Freud jäi oma auhinnast ilma. See frustreeris teda. Aga Sigismundi laborant, kelle peal ta oma tuimestust tsekkis, jäi opiaatidest sõltuvusse ja suri heroiini üldoosi.

Vat siuke lugu siis.

OH...ja erinevalt üldlevinud arvamusest polnud freud kaugeltki mitte psühholoog. Ei saanudki olla (sellist erialast haridust tollal veel ei antud). Aga ta oli hea patoanatoom ja isegi leidis ühe uut tüüpi närviraku....angerja (eniveis, mingi kala) närvisüsteemist. Vot nii kõva mees. Kui ta ainult poleks hakanud lollusi tegema oma psühhoanalüüsiga.

PS: Küsimus suurele ringile: mitu tõestatud patsienti Freudil tema karjääri jooksul oli?