Suvaline PLÄMA vol 2010

Noo,samas ise käisin laupäeval oma 155-ga Pärnus jalutamas ei ei näind ühtegi Alfat,ometi neid seal ikka liigub. :icon_wtf:
Samas nägin ikka ühte punast uunikumide seas. :icon_roll:

Suvaline PLÄMA vol 2010

mrt wrote:Ma ei tea kas mina olen pime, aga ma pole veel siiani näinud, et vastutuleva alfa juht mulle käppa viskaks, pigem vahitakse sellise kummalise pilguga naga ma sõidaks mingi erilise räimega.
Ma olen hakanud suisa valima mudeli järgi, millistele terekäppa visata - kogemused näitavad, et uutele mudelitele pole mõtet, nendega sõidavad üldiselt "suvakad" kelle jaoks on uus auto lihtsalt läikiv sõiduvahend, kui aga vanem mudel vastu tuleb, siis on selge - "alfist", ega muidu sellise aparaadiga ei sõidaks, millega kogu aeg jändama peab :P osad teretavad vastu kah :icon_clap:

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ma ei saa üldse aru, kus mina siis veel elanud olen? Pole kuulnud, näinud pea ühtegi Alfat linna vahel. Üks tumepunane 166(?) vahtralehtedega on Kalamajas ainult silma hakanud, sedagi alles viimasel ajal.

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ega käpaviskamine on jah selline imelik asi.
Tegin väikse Helsinki- Mo otsa eile ja Soomes ei visanud mulle käppa ainult 2x159, kõik muud alfad tegid seda, sh Mito, lugematu kord 156 ja 147, Üks 75, Ja 159-d, millel olid naised roolis :D

Samas Rootsis ja Norras seda muret polnud, sest 700km jooksul ei ühtegi Alfat :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

-erik- wrote:Ma ei saa üldse aru, kus mina siis veel elanud olen? Pole kuulnud, näinud pea ühtegi Alfat linna vahel. Üks tumepunane 166(?) vahtralehtedega on Kalamajas ainult silma hakanud, sedagi alles viimasel ajal.
ma sõidan praktiliselt igapäev su Kalamajas seisvast autost mööda - tõsi eelmine nädal jäi vahele ... :twisted:
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2010

Käisin ükspäev TTÜ piirkonda analüüsimas ja meeldivaks üllatuseks sai mudeliküllast Alfavalikut nautida. Kõik seisid ja käppa polnud kellegile visata, mis olekski võib olla natuke imelik olnud, sest ise olin ilma Alfata...
Aga jah, kolm aastat ja mitte ükski vastu tulev Alfa pole :icon_wave:

Suvaline PLÄMA vol 2010

aga pärnu maxxximas oli ükspäev kolm tükki, üks valge kupee 159, valge 156 ja siis minu tumpunane
Ja viljandi maakonnas sõidab pühapäeviti turule ja kiriku üks punane 75 mis on väliselt üsna rääbakas ja roosteaukudega vanemapoolne meesterahavas roolis.

Suvaline PLÄMA vol 2010

tohoo wrote:Noo,samas ise käisin laupäeval oma 155-ga Pärnus jalutamas ei ei näind ühtegi Alfat,ometi neid seal ikka liigub. :icon_wtf:
Samas nägin ikka ühte punast uunikumide seas. :icon_roll:
Ilm oli ilus, et otsustasin jala liigelda, seepärast sa ei märganudki :lol:
Ühte 155 nägin küll tõesti...

Suvaline PLÄMA vol 2010

spark wrote:
-erik- wrote:Ma ei saa üldse aru, kus mina siis veel elanud olen? Pole kuulnud, näinud pea ühtegi Alfat linna vahel. Üks tumepunane 166(?) vahtralehtedega on Kalamajas ainult silma hakanud, sedagi alles viimasel ajal.
ma sõidan praktiliselt igapäev su Kalamajas seisvast autost mööda - tõsi eelmine nädal jäi vahele ... :twisted:
Mis kell, miks, kus kohast? Pole sind ka näinud.

Suvaline PLÄMA vol 2010

::itpnt::

ma arvan, et see tripp viis laupäeva lõunal kuhugi Rapla kanti :icon_thumbup:

käppa viskava juhiga 159 on üliharuldane nähtus.

aga see 1 Alfa 65km peale on sihuke keskmine tulemust vist jah :mrgreen: ja 25% on isegi hea tulemus (olen täheldanud, et Pärnus ja Raplas on see number kõrgem, mujal väiksem- maanteedest muidugi peale Tartu mnt ei ole suurt tõenäosust ka Alfat kohata)

ja statistilised reeglid on umbes sellised, et 155 ja 164 juhid viipavad peaaegu alati, 147 juhtidele võib arglikult viibata, 156 on 50/50; 145/6 umbes 40/60; GTV ja GT 30/70; spiderilt pole veel viibet märganud- brerast vaadatakse veidralt ning 159-st on kaks korda viibatud; :wink: must MiTo viipab , punane mitte (halli kohta ei tea veel) :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:::itpnt::

ma arvan, et see tripp viis laupäeva lõunal kuhugi Rapla kanti :icon_thumbup:
Tõsi ta on, et mööda viljandi maanteed sai vuratud jah ja üks kena 164 kaugelt käppa andis. :icon_thumbup:
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Suvaline PLÄMA vol 2010

segusilm wrote:aga pärnu maxxximas oli ükspäev kolm tükki, üks valge kupee 159,
Kas ka meil üks valge Brera liikumas? (või mõtlesid midagi muud)

Mängin juba pikalt mõttega üks siuke valge paksuke endale muretseda... nukker kui juba keegi veel sellise ära toonud :P
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Suvaline PLÄMA vol 2010

ts wrote:aga see 1 Alfa 65km peale on sihuke keskmine tulemust vist jah :mrgreen: ja 25% on isegi hea tulemus (olen täheldanud, et Pärnus ja Raplas on see number kõrgem, mujal väiksem- maanteedest muidugi peale Tartu mnt ei ole suurt tõenäosust ka Alfat kohata)
Ma küll Raplas eriti Alfasid ei näe... :icon_problem: Kui, siis MorzokMan või ts või mõni väga harv kord keegi muu... ja nendele viskan ikka käppa kah :icon_hi:

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote: kolmas jah.
haruldus.. võiks öelda :)
Müüsite juba maha, või tegite ise täna Liivalaia tänaval proovisõitu?
Igal juhul väga soliidne nägi välja :icon_thumbup:[/quote]

sold![/quote]

uuriks veel ... kui telliti ... kas seekord saadeti kohale kiiremini, kui punane :roll:
Seitsekümmend Viis