Re: Suvaline pläma 2016

Paar uitmõtet
Spark oskab kindlasti öelda - kas GT tasub osta? Naine tahab autot, pmst diisel välistatud, gta-d talle ei raatsi osta :mrgreen: , talle meeldib gt. Kas 2,0 on sõidetav mootor selle peal, nt Pilotis hetkel üks müügil, või haruldane 3,2 ikka parem?

Lisaks küs- kas keegi teab kedagi, kes oskab soovitada kedagi, kes parandab sõidukite plastdetaile ja värvib neid. Saani oleks vaja suvel tiba lappida :D Keretööde kohapealt ise ei oska enam kuhugi pöörduda, terve nett aind kaeblemist täis, et kõik per*e keeratud
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Bacania tegi väga hästi minu stanged ära. Nägin oma silmaga. teostavad ka värvimist ise kui vaja.

Ning ise võtaks küll 3.2 GT oma naisele! :D
Pealegi on teinekord vaja ise naise autoga sõita, siis ei pea järgi andma eriti auto võimekuse kohapealt :P

tuu peaks olema alfanatico naise auto

2 liitrine on mineku kohalt tavaline või siis natuke parem kui tavaline. (turbo mootorid on mu ära rikkunud)
Hea kompromiss öko ja mineku kohapelt.
ja kui silindrid seest tahmased ei ole (väike luure endoskoobiga) peaks ka enamvähem kõik hobused alles olema :)

Proovi ise ja las naine proobib ka ... äkki jääb tõesti lahjaks :)
Natuke chipitud Q2 "traktor" oleks maanteel ilmselt etem!
Seitsekümmend Viis

'Traktori' mure on see, et tugev enamus sõite linnas. Näen oma paari tuttava pealt, kes uute diislitega aind linnas, Tallinnas paari km kaupa sõidavad, egr kinni, uuesti kinni, dpf sundpõletus esinduses jne. Endal on masuudipress, pikka otsa hea lasta, mõte jah selles, et ise vajaxusel saaks ka miski elamuse. Sellepilotis olevaga olwks lihtne: tere, paluks üks alfa. Palun, tänan ja kõik. 3,2 hakkab see euroopakep* jälle peale. Eestissesaan ta odavalt, aga välja valimine ja tausta uuringud teinekord uskumatult võimatud, ja teinekord aind 30sek ja juba väljatrükk mailis.

Einohh, mulle jääb see 2,0 niikuiniiiii lahjaks :)

Issand, kuidas ma ei viitsi auto otsimisega tegeleda. Tean, et see müüdavate risude hulk ajab lõpuks närvi, ja siis lõpuks ostad olenemata margist esimese korraliku masina.

Juuni lõpus jõuab Giulia Eestisse. Ei pea midagi otsima- pane lihtsalt tellimus sisse ja asi klaar ;)
Diisli osas on jah häda paljudel. Mu autol ka umbes, kuid tänu kolimisele nüüd hakkan tööl maanteesõiduga käima :p
--
Urmas

urmask wrote:Juuni lõpus jõuab Giulia Eestisse. Ei pea midagi otsima- pane lihtsalt tellimus sisse ja asi klaar ;)
Diisli osas on jah häda paljudel. Mu autol ka umbes, kuid tänu kolimisele nüüd hakkan tööl maanteesõiduga käima :p
esialgu lahjemaid bensukaid ju pole
kaks naftapressi ja QV
Seitsekümmend Viis

On, spark, on. Käidud, uuritud jne, aga rohkem rääkida ei tohi hetkel.

Giulia on äge jah, aga ma pole enda jaoks veel kuidagi sellist liisingsummat söödavaks teinud.

bnd wrote:On, spark, on. Käidud, uuritud jne, aga rohkem rääkida ei tohi hetkel.

Giulia on äge jah, aga ma pole enda jaoks veel kuidagi sellist liisingsummat söödavaks teinud.
Aga sinu "ravimatule haigusele" on rohtu MiTo QV näol (natuke musta teipi ette udutulede ümber ja taha alla difuusorile ja äkki ka veljed mustaks ...

natuke väiksem , kui GT ja 120 ... 170 Turbo Benzina hobust - ise unistasin peale GT sellisest ... kuna muud ju poleks olnud võtta :D

Edit: aga mul pole õrna aimugi kui lollikindlad on Multiair-id ja Alfadel olevad TCT-d (kui automaadiga osta)
Seitsekümmend Viis

MiTo QV on igati hea variant, kui punnikujuline kutsikalaadne kere ei häiri. Kuigi- üldiselt, kui GT on juba silma jäänud, siis arvatavasti häirib.

Piloti GT osas- tasub igatahes kaema minna (see auto ei usu olevat trööbatud). Üldjoontes on Sul GT sõiduomadused ning head ja vead ju teada (sõit on õige natuke parem, kui 156).
Tegelikult ma olen normaalne....

Mito on äge, aga 2 asja, ma olen ikka veel skeptiline nende pisiturbokate suhtes, lisaks liiga väike. Meil ka üks sitikas C2 vtr, naine ütleb, et liiga pisike, tema ei julge sellisega maanteel sõita, kuigi selle c2 teelpüsivus nii väikse masina kohta on lausa super.
GT jne masinatega visuaalselt rohkem plekki ümber, tiba suurem teljevahe jne.

Peaks natuke Euroopat ka laskma tuttaval kammida, 3,2GT-d just. Miskipärast mõnedel toojatel on rohkem infot müüdavate asjade kohta, kui lihtsurelikul autoscout ja mobile põhjal. Eriti just valiku suuruses

MiTo proovisõidukogemus ütleb, et mööda sirget on sellega lõpmata igav kulgeda-> pigem on see ehitatud linna ja linnalähedastele käänulistele teedele. Tõsi küll TCT-d ei ole mikromootoril torkida saanud). Mis puudutab mootori kestmisse, siis vanasti tehtu kõik asjad korralikult korralikust rauast. Isiklik arvamus-> 1.4TB saab kesta ainult siis, kui seda korralikult hooldada (detailid on seal ikka oluliselt õrnema moega, kui vana kooli mootorites- kui seal midagi ära ummistada või lõhkuma lasta, siis on arvatavasti mootoriga ühel pool)

GT puhul- pikem teljevahe tähendab seda, et manööverdusvõime kannatab tugevalt (GT võibolla pöörab natuke paremini, kui 156 aga alla 11 meetrisel alal täisringi ei tee see kindlasti), samas on see maanteel stabiilsem, kui mito ...

ja muidugi põhiasjade juurde-> Bussoga GT hooldus on enamvähem sama, mis Sul GTA oma oli. Võid auto vabalt pooleks aastaks seisma jääda ja saad selle ikka tööle... MiTo puhul (eriti veel Multiairi puhul) võib pikk seismine tekitada igasugu põnevaid ja vähempõnevaid mehhaanilisi häireid ..

IMHO euroopast kindlatele parameetritele vastava korraliku auto leidmine on tavainimesel pea võimatu ...
Tegelikult ma olen normaalne....

Keegi midagi selle isendi kohta oskab kosta, eriti just selle firma kohta kes seda müüb?
http://www.auto24.ee/used/2255133
Ning millises seisukorrad üldjuhul on Taanist toodud autod? Neid nö. arveid remondi kohta vist väga tõeselt võtta ei maksa?
Googeldades leidsin artikli selle firma kohta, mis ei jäta just väga usaldusväärset muljet: http://kasulik.delfi.ee/news/uudised/ka ... d=73295715
Aga ehk on kellelgi lähiajal kogemusi olnud sealt auto ostmisel?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Päring Taanist annab läbisõiduks 259000km, esmareg 17.08.2007. avariides osalenud pole, viimane märge Taanis 06.04.16

bnd wrote:Päring Taanist annab läbisõiduks 259000km, esmareg 17.08.2007. avariides osalenud pole, viimane märge Taanis 06.04.16
Kustkohast sellele infole ligi pääsesid, et avariides osalenud pole? :hi:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.