Kui alvadi tuli, siis nad olid natuke kallimad, kui allcar, kuid samas odavamad, kui ladu24.
praegu on olukord selline, et Alvadi on vist konkurentsitult kalleim (muu hulgas müüvad nad sama autovaruosad.ee kataloogi tükke ca kahekordse hinnaga -> polcari tükid on allcar'ist umbes 20% kallimad
pmst nagu kaup24-> kui võtta kõige suurema soodustuse aeg ja lisada kaup24 eurod ja igasugu boonused, siis saab kauba ainult 10% kallimalt, kui teistest poodidest.
ma ise olen alvadit kasutanud mõned korrad nende tükkide jaoks, millega oli kirie ja mida teistes kohtades laos ei olnud (Alvadi pluss on see, et nad suudavad 2 päevaga ka suht haruldased asjad kohale võluda... vastava hinnaga muidugi)
kunagi ammu oli e-parts samuti asjalik koht aga... siis keerasid nad kõige hullema käru kokku, mis võimalik (hakkasid kuvama hindu ilma km-ita...) praegu neid vist enam meil ei figureeri
EDIT: koodide järgi otsimine on elementaarne -> nii autodoc'is, kui ka nt ladu24-s on hulk juppe, mis ei ole algkataloogis autodega seotud
Tegelikult ma olen normaalne....