Ja osteti ära
Ja nüüd on tagasi ja müüakse vist vanade piltidega
Do the math

Juu on inimesed usinamalt autosi hakanud "tagastama" müügiplatsidele, sest müüdi korras auto pähe juust. Neelavad 200€ kaotust alla ja viivad auto tagasi. Plats paneb masina uuesti müüki järgmist oodatests wrote:See aparaat oli mingi 3 kuud tagasi sealsamas platsil müügil hinnaga 1800
Ja osteti ära
Ja nüüd on tagasi ja müüakse vist vanade piltidega
Do the math
Pidurid lähevad kevadel seistes paari nädalaga rooste; karpide osas omast kogemusest- kui väljast karp pahteldatud on, siis pole sellega enam suurt midagi peale hakatamrt wrote:Olin ligidal ja käisin vaatasin milline välja näeb. Karbid roostes ja parandatud pahtliga, pidurid roostes, lähemalt ei hakanud uurima.
Mu enda 156 on kere poolest samas või natuke kehvemas seisus, lootsin leida normaalsema kerega masinat aga eks 156 puhul on see keeruline.ts wrote:Pidurid lähevad kevadel seistes paari nädalaga rooste; karpide osas omast kogemusest- kui väljast karp pahteldatud on, siis pole sellega enam suurt midagi peale hakatamrt wrote:Olin ligidal ja käisin vaatasin milline välja näeb. Karbid roostes ja parandatud pahtliga, pidurid roostes, lähemalt ei hakanud uurima.
eriti arvestades, et karp maksab 30.- tükist ning terve karbi vahetamine o oluliselt lihtsam, kui vanale lapi keevitamine ja selle pahteldamine
esimesse poolde- oskad ehk Alfa (või üldse FCA või siis PSA / BMW / MB vms ) osas mõne hilise näite tuua, kus seeriasse minevat autot on esitletud ühe näoga ning seeriasse jõuab midagi muudErko wrote:Kõik autotootjad, sh Alfa teevad seda ,ei maksa ainult VAGi selles süüdistada![]()
Kellelgi on siit kokkupuudet autoklaasiparandajatega, nagu Carglass jm? God bless naelrehvid ja sellest tulenevad kevadised teetööd, mul on esiklaasis 2 pindmist täket. Kaskosse ka nagu sellega minna ei tahaks, võiks järgmise aasta koefitsiendi ikka võimalikult madalale saada.