Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

supp wrote:see aasta peaks alfal ju suur juubel olema, kas ka kohalikul maastikul on mingeid pidusid tulemas sellega seoses?

kohalikul maastikul saab ikka miskit toimuma.. vähemalt meie poolt.
aga tark ei torma ja nagu me kõik teame siis iga asi juhtub omal ajal või natuke hiljem ::itpnt::

alfagirl wrote:
spark wrote:kas see sõltub maaletoojast (Lätlastest) :lol:
:icon_silent:
Jätke lätlased rahule!
Aldaris ir labaks par Cehu alu! Padejosim?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

kribasin paberile paar kevadist asja, mida 155 juures oleks hädavajalik teha (ehk siis probleemid, mis kevadel avaldusid pluss need, mis sügisest saati ootavad)
:| ma lihtsalt ei saa aru- no lihtsalt ei saa :( mis pagana needus sellel autol peal on ? kes selle sinna pani ja kuidas see sealt ära tuleb :?

aga veel vaevavam (milline äge sõna) on küsimus mis :icon_censored: pärast ma üldse vaeva näen :arrow: võiks ju aerosooliga üle lasta ning koos tšekkidega turgu lükata :mrgreen: mitte keegi ei usuks, et seal veel nii palju teha on :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Täna viisin kaks velge rehvivahetusse...

Tulemus: Kaks täielikult kriibitud velge. JA kui küsisin, et mis :icon_censored: , :icon_censored: , :icon_censored: , velgedega juhtus, siis algul väideti, et äärekivi, pärast üritati väita, et rehvi peale panekuga on rehvi servadest kummi eraldunud velje külge. :icon_shocked: Jaa-jaa mida iganes :x Peaaegu iga velje kodar on kraapsud kätte saanud

proovin, ehk saab välja poleerida :icon_thumbdown:
155, 2x166, 159 ja 75?

::itpnt::

kui mina käisin esimest korda 155-le talverehve alla paigutamas, siis päädis see tuksis rummuga :mrgreen: rääkimata purunenud küljeliistudest jms

kriibitud velg on "läks veel hästi" (sul olid tegelikult valged veljed?- nendega võiks poleerimine ja vajadusel uus värv isegi õnnestuda ) :wink:

On ikka lugu... kellelgi esimest Alfa märki juhuslikult ei ole üle? Helistasin Vääna lammutusse, aga nemad märke eraldi ei müü, ainult koos kapotiga. :icon_problem:
155, 2x166, 159 ja 75?

Jarmo wrote:On ikka lugu... kellelgi esimest Alfa märki juhuslikult ei ole üle? Helistasin Vääna lammutusse, aga nemad märke eraldi ei müü, ainult koos kapotiga. :icon_problem:
:mrgreen: koos kapotiga :thanksspin: sõidad maja ette ja sõber küsib- mis selle musta kapotiga nüüd siis on? -ah tead vahetasin märgi ära :lol:

mul on üks märk üle küll :icon_shifty: aga see on värvivaba (tjuuningkodanikud tšillisid 145 kallal ja leidsid, et jummala lahe oleks märk haljaks lihvida) tõenäoliselt on Sul umbes sama probleem :wink:

:icon_think: oot- ma tegelikult tean, kuskohast võiks selle saada :roll: [ma tean ühte 145-te mille tükeldamisel vist vabanes ka märk- saada kod PS145-le sellesisuline päring koos hinnapakkumisega :wink: ma ei mäleta täpselt millises seisus see muidugi oli]

janes wrote:Küsimus teadjamehele. Kas 155 sobiv rool sobib kinnituse poolest 115 spaiderile?
kevad viib mõtted ikka tuuningulainele mehepoegadel :D (supervastus minupoolt, tunnistan)
kle kas sa oma veljed said tagasi vaa? :icon_shifty: