Re: Suvaline pläma vol 2017

Arvutimängude maailmas on sama fenomeni näidiseks Call of Duty seeria, kus sisuliselt igal aastal ostetakse sama mängu, lihtsalt uued kaardid ja veidi parem graafika :D Aga igal aastal 60+€ mängu eest :p

Autodest rääkida, siis Audi on siiski ilusamaks läinud aja jooksul, kuid üldiselt VAG grupi masstoodang on sama igav, nagu see on alati olnud. VW on kõik liiga ühesugune, kuid kindlasti tehniliselt võimekas masin, mida uuena osta. Lisad ja mugavus on ikkagi tasemel, imho.
--
Urmas

NB! järgnev jutt on minu nägemus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele :)

Audi võiks lahti saada oma suurest grillist. mis mõnele autole sobib mõnele mitte
ja viimasel ajal on nad disaini peenhäälestanud , ehk teinud uued mudelid koledamaks kui originaalid olid -

A5
A4
Q7
R8 (esimesel seerjal oli R8 ilus ja Lambo kole, nüüd on vastupidi)

kuid õnneks on värske disainiga Q2 ja loodetavasti ka uus Q8
samas õnnstus Q5 ilusamaks teha, kui seda oli eelmine mudel
Seitsekümmend Viis

Slicer wrote:...... Q7 ... kordades ilusam ... ka Q5....
Image
mitte, et maitse üle vaieldaks aga kindlasti ei suudaks ma kasutada positiivse tooniga lauses audi Q või BMW X tähistusega masinaid (pardon my french)

Ja audi suure grilli osas täiesti päri-> sama fenomen painab ka näiteks hyundai i -sid, mis kõik on tegelikult täpselt ühesuguse joonega (i30) aga i20 näeb välja nagu disainer oleks i30 lihtsalt paintis kokku lükanud ning i40 näeb välja, nagu keegi oleks i30-st varrikaga üle pühkinud
Image
Image
Image
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Mulle meeldivad konkreetsed jooned autode puhul, ma ei tea miks. Ning Audi Q7 oli ennem metsikult suur ja kole.
Nüüd see uus on ilusam. Samamoodi meeldib ka Volvo XC90. Samamoodi meeldib ka G-Mersi.

Just!
Volvo teemal sõna ei võta :clap: , aga jah xc90 on äge, sama ka G-mersuga - konkreetne kirvega tahutud kast, millel on oma võlu. Uuel Q-l on uskumatult kole võre ette tehtud, nüüd ei teagi, kas Tucson viksis Audilt või vastupidi.

Paljudel uudismudelitel on üldse üks probleem - üledisainimine, ja kuna on veetud nii palju erinevaid jooni täis, siis on see juba aasta pärast "kulunud", vaata enamusi korealasi, jaapanlasi, vaata nt uut Priust- APPI! Sama on ka salongidega, nii palju nurki, liiste jne jama, et see väsitab. Ei ütle, et päris Golf2 aega peaks tagasi minema, aga autos valitsev nupumeri ja ja liist siin, seal, ja seal on kohati liiast.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Just!
Volvo teemal sõna ei võta :clap: , aga jah xc90 on äge, sama ka G-mersuga - konkreetne kirvega tahutud kast, millel on oma võlu. Uuel Q-l on uskumatult kole võre ette tehtud, nüüd ei teagi, kas Tucson viksis Audilt või vastupidi.

Paljudel uudismudelitel on üldse üks probleem - üledisainimine, ja kuna on veetud nii palju erinevaid jooni täis, siis on see juba aasta pärast "kulunud", vaata enamusi korealasi, jaapanlasi, vaata nt uut Priust- APPI! Sama on ka salongidega, nii palju nurki, liiste jne jama, et see väsitab. Ei ütle, et päris Golf2 aega peaks tagasi minema, aga autos valitsev nupumeri ja ja liist siin, seal, ja seal on kohati liiast.

See, et ma ütlen Q7 ilus olevat... ma näen seda enamasti tagant vaates ja sealt on kõik väga maskuliine ja paigas. Küljed ka, kuid olen nõus, et see esiosa ei ole Q7'l väga õnnestunud. Kuidagi liiga alla on see viidud. Võiks olla kõrgem nina nagu G-mersul on.
Paranemisruumi on.
Volvo miinuse on nende mootorid minumeelest...

vana Q7 oli maastur ja nägi ka välja maastur
uus oma madalale viidusd põhjaga on nagu suur mahtuniversaal
ja see praegune Audi stiil kus "voldid viigitakse teravaks" on nats ... mõnele autole sobib mõnele mitte.

aga kui kole on see ? IMHO väga , aga kellelegi kindlasti meeldib :)
Image
Seitsekümmend Viis

veider- 15 aastat tagasi oli kahtlemata kõige koledam tootmises olev auto pontiac aztek
Image
nüüd on aeg edasi läinud ning nii mõnigi räigelt ülepingutatud disainijoon tundub olevat tavaline (lihtsalt joonlauda on rohkem kasutatud)

paneks Civicu pildi kõrvale nimekirja ka väga populaarsed toyota chr-i
Image
ja muidugi juke
Image
ning küsiks üldiselt seda, et kui kole on kole ...

ja muidugi Hummer H1 ning Lamborghini LM002 näitel- kui kole siis tegelikult peab auto olema, et see juba ilus oleks (IMHO jookseb piir kuskil LM002 ning Alfa ES-30 kandis, mille eripärad ja jooned annavad hoolimata kohutavast üldmuljest mingi kindla võlu).
Image
Image
ning millisest piirist alates on lennukate omavahel mitte kooskõlla viidus joonte rägastik nii raskelt hoomatav, et auto muutub igavaks (IMHO Nissan z370 on enamvähem maksimum, milleni detailide kakofoonia veel kooskõlas tundub)
Image

Offtopic 155 DTM peale:

Sattusin mingi aeg tagasi 155 juurde. Nõjatusin auto najale ja vaatasin ja mõtlesin, et mida paganat ma selle masinaga peale hakkan (auto on hetkel täiesti triipudeks tõmmatud)...

ja praegu videot vaadates mõtlesin, et vist ikkagi pean sellele natuke race look'i lisama (sellest küsimus-> kellelgi kuskil ühtegi citroen ZX-i või AX-i ei vedele?)

ts wrote:Offtopic 155 DTM peale:

Sattusin mingi aeg tagasi 155 juurde. Nõjatusin auto najale ja vaatasin ja mõtlesin, et mida paganat ma selle masinaga peale hakkan (auto on hetkel täiesti triipudeks tõmmatud)...

ja praegu videot vaadates mõtlesin, et vist ikkagi pean sellele natuke race look'i lisama (sellest küsimus-> kellelgi kuskil ühtegi citroen ZX-i või AX-i ei vedele?)
huvitav seos :lol: ... sidruneid pead ilmselt automotofoorumist uurima
Seitsekümmend Viis

Slicer wrote:ma näen seda enamasti tagant vaates ja sealt on kõik väga maskuliine ja paigas.
Ma ei uskunud, et gta niiiii aeglane on, et aind täpiks tõmbavaid tagaotsasid näed :o :p
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

spark wrote:
huvitav seos :lol: ... sidruneid pead ilmselt automotofoorumist uurima
hint: ax ja zx on autod, millel on ainult üks tore asi
Image
mida võiKS kasutusle võtta
Image

bnd wrote:
Slicer wrote:ma näen seda enamasti tagant vaates ja sealt on kõik väga maskuliine ja paigas.
Ma ei uskunud, et gta niiiii aeglane on, et aind täpiks tõmbavaid tagaotsasid näed :o :p
huvitav- mina lugesin välja, et esiosa ei näe, kuna see mitte kunagi peeglisse ei satu ning tagantvaates paistab, siis kui järjekordne Q7 jälle maanteel jalgu jääb