Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Jah,sa oled õigel teel.Kui sa suudad selle endale selgeks teha :book: (ei soovita,ajud hakkavad suitsema)
siis võid minna juba suvalisse veljepoodi mõõdulint käes. Valid velje ja võtad mõõdu siit ja sealt,see järel teatad vahe flansi paksuse ja nõuad kauppa. :D
Olen kokku puutunud natuke selliste velje probleemidega.Väga kuulsad ja suured tuuning firmad mängivadki vahe tükkidega veljed sobima.Velg muidugi võetakse vastavalt mudelile. :finish:

supp wrote:pagan, kergelt hämmeldust tekitab see miks vanematele (juba 80nendate aastate) alfadele originaal jubinaid ei pakuta enam, b-osa saab, orikat ei saa
ära hämmeldu midagi :roll:

Tegelikult saab neid juppe vabalt :roll: lihtsalt mitte tehasest (sõltuvalt tükist ning mudelist on erinevad huvitavad veebipoed olemas-> loe "seltskond, kes kunagi haistis hääd võimalust ning ostis lao täis"-> sealt saab muidugi vahel ka B osi aga)

Muidugi on asju, mida enam kuskilt leida ei ole võimalik (näiteks esimestele sõidukitele paigaldatatavad variaatorid- s.o. kuni 1992 aasta 164/75 peale sobivad-> aga nendele pakutakse kas remontkomplekti või siis eemaldamise flantse)

P.s. mis tükki nimelt vaja on?
Tegelikult ma olen normaalne....

::itpnt::

:icon_think: ei mõista, kuidas sellisel kohal üldse õnnestus lendu tõusta :roll:

Alfareegel kipub olema, et seal sõidetakse hetkejagu tagurpidi ( :icon_wave: )

EDIT: hea, kui see STI ei oleks praegu kasko alt vigastuste likvideerimisel :P
Tegelikult ma olen normaalne....