Alfa Karikasari 2008 / ideede arutelu

küsimus

kui palju on huvilisi jäärjale?

1 aasta jäi osalejate puudusel ära (mina ja jaan olime ainukesed kes kohale veeresid)

1 aasta ljäi tohutu ilmamuutuse tõttu ära...

kui nüüd ilma peab, siis mis tundeid tekitab jäärada?

niipalju kui võimalik, siis ikka suteliselt sile ja hooldatud rada...

veel ettepanekuid:

1x rapla

1x tabasalu

3x sauga

kiirendus
Last edited by E.T. on 16 Oct 2007, 16:33, edited 1 time in total.

No kuna ma käin tavaliselt talvel ikka natukene kuskil järve peal sõitmas, siis ma võtaks ikka osa. Muidugi tegu võiks olla ikka enam vähem sileda järve/platsiga. Täna jälle avastasin, kui madal ikka 159 on, kui põhi mööda mustamäe teed sõites, lihtsalt rööbastes vastu maad kraapas.

Aga kui hea koha leiab, siis mina olen kahe käega poolt.

Otse loomulikult. Jää on minu kodu, minu kindlus.

E.T. wrote:küsimus

kui palju on huvilisi jäärjale?

1 aasta jäi osalejate puudusel ära (mina ja jaan olime ainukesed kes kohale veeresid)
1 aasta ljäi tohutu ilmamuutuse tõttu ära...

kui nüüd ilma peab, siis mis tundeid tekitab jäärada?
niipalju kui võimalik, siis ikka suteliselt sile ja hooldatud rada...

veel ettepanekuid:
1x rapla
1x tabasalu
3x sauga
kiirendus

Njah... uuemate alfadega (156, 147jms) on see jama, et stabiilsuskontrolli ei ole võimalik välja lülitada. Manuaalil vist on võimalik koos ABS&co-ga välja lülitada eemaldades õige kaitse. Selespeedi puhul on asi päris nutune. 159 saab juba õnneks kõik jutud välja lülitada aga kas ta jääb väljalülitatuks ka suurtel kiirustel, ei oska kommenteerida.
a.k.a Anthrax

abipakkumise hea traditsiooniga sai tagasihoidlikku algust tehtud juba raadil. kuidagi märkamatult olin lugupeetud korraldajatel 'abiks' kuni hetkeni, mil e.t. nina all stardilippu lehvitas 8) :D

nii et tulen hea meelega jälle appi! (ja korraldajad peaks tulevikus minusugustel 'abilistel' hoolikamalt silma peal hoidma... :shock:

et abi ka oleks) :D

aga päriselt päriselt. kui oskan, siis tuleks appi küll.