Hääletame kõige tugevama lüli

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

...türatroni ikka türatroni, mida muud, aegajalt ka sajepal / secam'i...

meil oli kunagi tööl siuke teema, et mõtlesime naljaviluks igast paska välja näiteks auteromdifirmade nimed:

Hitler Kapott, võisiis...

Jääge Meie Kanalile

või siis ralliteemal:

Grönholmi Manufaktuur

või siis filmiteemal:

Pohmell Gibson

jne jne jne, asi see türatron siis ei ole :wink:

cyber wrote:PS. allolev katkine link võiks defineeruda phpBB bugiks..;)

kuna ma siit vaid odavat kuulsust lunin, siis...

Kas phpBB bugi on see asi, mis roomab öösel blogipidaja padja alla ning äratab blogipidaja üles, sundides teda minema öösel kella kolme ajal [parem, kui "kino, mida mõnimees kunagi harrastanud on" ]netti, et mingi räme offtopic maha panna (VÕI SIIS Keskerakonda sõimata :mrgreen:) või pannakse see selga, et "trendikas ja noortepärane välja näha" (ts@eile kojusõites oli peaaegu nõus uskuma, et noortepeo tõttu toimub kadripäev kohe pikalt)

P.S. Legal.Disclaimer-> TS@ ei ole kunagi olnud seotud ega kavatse ennast ka kunagi Keskerakoona, Audiklubi, Angeli ega ühegi teise kahtlase kuulusega setskonnaga siduda! Kõigil kellel selline kahtlus tekib soovitab Tarbijakaitseamet ning Haigekassa koos Tervishoiuministeeritumiga pöörduda vältimatult kiireimas korras kontrolli Jämejala sanatooriumi või Paldiski mnt SPAsse.

Maha Kesktelevisoon koos Sakala keskuse lammutajate ja Hiiumaa "paradiisi loojatega

Käis TS kunagi Islandil... Seal AR156-e kõrvalistmel pidin vastama küsimusele, et kas vastab tõele, et Eesti mees peale teist pitsi hakkab poliitilist hülgemöla suust valja ajama... Nüüd vastan... JAH nii see on-> VIGRI ruuls või midagi
Tegelikult ma olen normaalne....

Kohe pingelise võistluse alguses võttis juhtpositsiooni sisse alfanatico, ning kasvatas edu mäekõrguseks, kogudes lõpuks uskumatud 50% rahva häältest. Seda vahet ei suutnud tasa teha ka väga tasavägist lahingut teise koha pärast pidanud ts ja E.T, millest tuli napilt, kuid kindlalt võitjaks E.T kogudes 23% häältest. Väga napilt kolmandaks jäänud ts kogus 20% rahva häältest.

Positiivsete dopingutulemuste tõttu nullisime võistleja bnd tulemused, mistõttu läks neljas ning viies koht jagamisele Morzokmani ja VML-i vahel. Ülejäänud viie võistlus osutus niivõrd pigeliseks, et rohkem kohti ei suudetud välja jagada, ning need läksid jagamisele.

Käesolevaga kuulutan alfanatico Alfa Romeo Foorumi tugevaimaks lüliks (ARFTL) ning tema auks asendame tähekombinatsiooni OT (OffTopic), võitja initsiaalidega LL (Leslie Laasner).

Aplaus ja kestvad ovatsioonid! 8)
Image
a.k.a Anthrax