CarRingist tuli kah huvitav kõne eile:
"Kahjuks peame teie rihmavahetuse edasi lükkama, sest see mees kes seda teha oskab pole praegu kättesaadav ja Eestis on vaid ühed rakised millega seda tööd saab teha ja need on hetkel Tallinnas"
Õnneks ei lükatud tööd meeletult pikalt edasi.. ca nädal. Ja ega ma ei oskagi neid milleski süüdistada kui aus olla. Lihtsalt uus ja huvitav situatsion minu jaoks

. Pole nagu kunagi varem pidanud enda närve niipalju kulutama, et oma autot LASTA parandada
EDIT:
Sain eile murest lahti - vahetati lõpuks rihm ära. Tegijaks oli siis CarRing ning töö võtsi aega täpselt nii kaua kui oli lubatud (9.00-15.00) ja tööhinnaks tuli tiba alla 2700.-. Olen täitsa rahul!
Kuid kuna ega´ss head ilma halvata saa! CarRingist öeldi mulle, et ka lamerihm on juba mõradega ja üsna otsakorral. Ka seal pidavat vahetust vajavad osad olema: 2 juhtrulli, pingutusrull ja rihm. Nende hinnad siis vastavalt 2 x 2000.- + 1000.- + 900.- , ehk siis laialt 6000.-

.
Heakene küll.. see veel ei põle VAST. aga sai korra Tallinnas käidud ning oioi-oioi mis häält sumpa tegema hakkas

. Kui Tartusse tagasi jõudsin, siis a la immitses kõrvadest juba verd vaikselt. Tundub, et sukk on puruks ja homme esimese asjana lähengi seda remontima Tartus Pärana tänavale mingite sumpameeste juurde

.
Või teab keegi mõnda paremat kohta soovitada?
Igaljuhul.. muretuid kilomeetreid kõigile!
EDIT:
Sumps käis remongis ning vahetusse läks 1 sukkadest. Töö plus detaili hind tuli 850.- mis on odav võrreldes CarStopis tookord pakutuga, ehk 800 töö ja 500 suka eest. Seni olen tulemusega VÄGA rahul.
EDIT:
Täna (29.juuni) sain siis lõpuks uued veljed auto alla ja kuna velg on üsna paljastav, siis värvisin ka piduri sadulad hammeraitiga kenasti punaseks. Tulemusega olen väga rahul!!

Ka sai amort doonorilt enda omale tõstetud, kuna endal oli 1 tühjaks jooksnud.
Umbes nädal tagasi sai ka esituled ära vahetatud, sest muomadel olid reflektorid koorunud. Sain endale töötava displayga kliimapaneeli autosse. Sai pandud uuema tüübi suunatuli, mis tegi tagantvaate palju tasakaalukamaks. Suurte aukude asemele esiustes on nüüd täiesti korralikud ja viisakad kõlarikatted. Ahjaa.. katkine salongi puhuri võre sai tervega asendatud.
Muud nagu eriti ei meenugi hetkel. Varsti on plaanis veel roolilati kaitsekumm ja tagatuli ära vahetada. Need on need asjad mis ei seisa raha taga, kui raha tekib siis järgmisena läheb vahetusse sidur ja siis sillapuksid ja noh, eks selle aja peale on kindlasti jälle midagi tekkinud mida parandada
Kui mälukaardilugeja korda saan, siis riputan ka mõned pildid ülesse autost uute velgedega.
-kaitsekumm ja tagatuli vahetatud, õhtul või homme autot pesema ja siis näeb juba pilte kah
EDIT:
Tegin paar klõpsu kah siis nagu lubasin:
Selline näeb välja uus kliimapaneel, päris sile pilt ei ole, kuid olen rahul. Äkki oskab mõni kogenum silm öelda kas displayl olevad kahjustused on kurjakuuluavad või mitte?