19 august VABA RADA saugal

Hmmm HMmmm

las ma loen hr Lumani allkirja...

KUU NELI

sounds like nelivedu :D

st härral on auto tegelikult olemas nii kuiva ilma kui märja jaoks...

see ei ole mingi süüdistus, üleskutse või agitatsioon, lihtsalt sõbralik nüke ;)

seekord vastutab iga mees oma tegemiste eest ise rahaliselt ja pmst võime ka stellega 2-kesi minna sõitma ja rõõmu tundma elust ja võimalusest aegajalt oma sõiduoskusi täiendada.

__

ringrajast niipalju, et mina sain alles hiljaaegu aru, et alati ei tasu igat kurvi võtta üksikuna vaid kohati on kasulik nö kurve ette juba sõita...

st ntx S kurvi esimeses kurvis juba teist kurvi hakata keerama, mitte püüda loogiliselt kahe kurvi keskpaigas minna üe teise kurvi trajektoorile.

õppida on mul aga veel palju... ma ise tunnen et pigem olen ma keskpärane või veidi alla keskpärase juht roolis, kui meister. tahan tõeliselt hästi õppida autoga sõitma. eesmärk ei ole mitte tänavaliikluses või maanteel ilge kütmine vaid üritada juba ennetavalt tunda sabaga ära ohud ja neid siis võimaluste ja oskuste piires vältida.

vihmaga ei ole halvem sõita... eestis sajab vihma üsna sageli tegelikult ja ongi hea kogemus. lisaks veel tähepõllu poolt öeldud säästufakt, et enne kui veermik raske koormuse saab, reeglina läheb auto juba libisema.

rinkale ei lähe me ju teisipäeval VÕIDU sõitma vaid harjutama, st ei pea gaas põhjas ja hirmuhigi laubal vägisi punnima... võib täiesti omas tempos lasta (mida ma ka teha kavatsen).

PS!

osalejana pean kinni elementaarsest viisakusest ja kui näen enda taga kiiremat sõitjat tõmban paremale servale ja annan parema suunaga märku, et ei takista möödumist.

kui peaks juhtuma, et satun raja kõrval olevale haljasalale, siis rajale tagasi tulles püüan sõita esimesed sekundid ideaaltrajektori kõrval nii, et sellele ei satuks pinnast, mis mudab teiste jaoks raja ohtlikult libedaks (üllatusena).

NB! ringe ei loeta, st et ei pea kütma kiireid ringe järjest... ilmselt plaanin ka ise sõita jahutusringe ja kiireid vaheldumisi.

____

Just helistasin Laurile - 19 ja teisipäev on keegi seal kindlasti kohal rajal, kes peale laseb ja raha korjab! st organisatoorse poole pealt ei tohiks üllatusi ette tulla.

19 august VABA RADA saugal

Vihmaga sõidetud ka Saugal. Lihtsalt adrenaliini jääb minu jaoks väheks. Esiratastel on mul mõttetult palju jõudu vihma jaoks. Vihmaga ei saa teisi käike peale kolmanda kasutada :(

Samas ei hiilga Saab juhitavusega üldse :roll:

Sotsiaalne faktor jääb ka lahjaks niimoodi.

Kui mul oleks nelivedune siis oleks vähekene pointti.

Palju miinuseid minu jaoks.

Päikest lootma jäädes.....