Alfa Romeo GTV 1.8, -erik-

Jarmo wrote:company message: Due to a catastrophic fire in the powerflex factory all orders will be delayed until further notice.

http://www.powerflex.co.uk/
Huvitav jah, aga sellist asja polnud seal eelmine kuu algus, kui mina tellimuse sisse andsin. Pöörduksin siis Frau alfagirli poole, küsimusega, kas leidub ehk siis esindusel kusagil tagavaras vajalikke pukse mulle...s.t. autole.

-erik- wrote:
Jarmo wrote:company message: Due to a catastrophic fire in the powerflex factory all orders will be delayed until further notice.

http://www.powerflex.co.uk/
Huvitav jah, aga sellist asja polnud seal eelmine kuu algus, kui mina tellimuse sisse andsin. Pöörduksin siis Frau alfagirli poole, küsimusega, kas leidub ehk siis esindusel kusagil tagavaras vajalikke pukse mulle...s.t. autole.
hakkan kohe tegelema. saadan PM.

Nonii. Asi nüüd niikaugel, et Piloti inimesed suutsid mind ikkagi enda poole meelitada ja asjad liiguvad. Jutud aetud ja maksed tehtud ja asjad liiguvad...loodetavasti varsti ka üks Alfa liikumas. :)

Küsimus ka alfagirlile: tegu ikka Powerflexidega, mitte tavaliste puksidega? Kartus nimelt sellest tingitud, et tavalised tagasilla puksid pidavat üpris kiiresti hingusele minema, rääkimata veel siis meie Eesti teedest. :grandpa:

-erik- wrote:Nonii. Asi nüüd niikaugel, et Piloti inimesed suutsid mind ikkagi enda poole meelitada ja asjad liiguvad. Jutud aetud ja maksed tehtud ja asjad liiguvad...loodetavasti varsti ka üks Alfa liikumas. :)

Küsimus ka alfagirlile: tegu ikka Powerflexidega, mitte tavaliste puksidega? Kartus nimelt sellest tingitud, et tavalised tagasilla puksid pidavat üpris kiiresti hingusele minema, rääkimata veel siis meie Eesti teedest. :grandpa:

just doing my job :mrgreen:

ja vastus küsimusele - tegemis on POWERFLEXIDEGA.

Oi kuidas ma täna enda Itaallase üle uhke olin. Oli vaja siis maalt linna saada ja minuoma läks ainsana käima. Mõni aasta vana Nissan Pathfinder, mis on välimuselt nagu tank, ei teinud häältki külma peale. Kuigi tunda oli, et väljas oli -30 öösel, ilmatult vaevaliselt läks käima ja mootor urises-mölises kõvasti. Soojemast peast oli juba kõvasti parem.

Krdi lumi ajab juba pasa keema mul. Alles sain auto TRK`st kätte, kuna mootorikate oli lahti tulnud ja nüüd on ta rõõmsalt teiselt poolt lahti ja tükk ka veel väljas vist. :icon_censored: pinda käib, et peab sahka mängima igal pool, saaks siis aru, et oleks kusagil kapa-kohila külateedel, aga LINNAS sees. Järgmiseks talveks läheb mõni korralikum komposiit või kergsulamist kaitse alla. :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: