giulietta 116

supp wrote:22 veeb, satardib tallinnas ja lõpueb audrus, sõit kestab tavaliselt 12h ja ca 400km, mul peaks juba 5 aasta olema sellel osaleda, sedakorda läheb starti 120 masinat
anna lapatsit siis, ära alhvale häbi tee :D (peaasi, et teeäärde ei jää :P ) :icon_angel:

giulietta 116

äkki õnnestub selleksajaks kleepsud ka peale saada, igaljuhul nad tulevad varem või hiljem ehk siis sarnane:
Image
PS ootan ka kleepsumeeste pakkumisi, kuigi mul läbirääkimised ikka käivad eks hind ole ka määrav

giulietta 116

:icon_shifty:

parandage mind kui ma nüüd eksin või kellelegi liiga teen aga...

... kui nüüd olla ajalooliselt korrektne, siis Giulietta'd pole vist kunagi Alitalia värvides sõitnud :icon_shifty: [sellel perioodil oli peamiseks selle klassi tegijaks ikkagi Fiat 131 Abarth

Tehelikult peale Stratose ja 131 meenub itaalia autodest vaid üks Alfasud bimotore, mis Alitalia värve kannab :|

[aga ma pole muidugi eriline rallihuviline :lol: - ja mis seal salata, ega valgest autost eriti palju teisi värve luua ei ole ka võimalik]
Tegelikult ma olen normaalne....

giulietta 116

ts wrote::icon_shifty:

parandage mind kui ma nüüd eksin või kellelegi liiga teen aga...

... kui nüüd olla ajalooliselt korrektne, siis Giulietta'd pole vist kunagi Alitalia värvides sõitnud :icon_shifty: [sellel perioodil oli peamiseks selle klassi tegijaks ikkagi Fiat 131 Abarth

Tehelikult peale Stratose ja 131 meenub itaalia autodest vaid üks Alfasud bimotore, mis Alitalia värve kannab :|

[aga ma pole muidugi eriline rallihuviline :lol: - ja mis seal salata, ega valgest autost eriti palju teisi värve luua ei ole ka võimalik]
kle ära hakka nüüd indu maha võtma :lol: ...alati võib samas Parmalat teha, kui juba peab tegema ja
Estcompexim poleks ka paha pingviini jäätise pildiga ja kroomitud valudega 8) :icon_think:

giulietta 116

parmalat oleks hea mõte küll aga liiga keeruline vast (isegi see alitalia võtab päris hea augu rahakotti) ja kuna plaan on kleeps permanentselt autole jätta, siis pingviini ka nagu ei tahaks ja martini on jälle liiga mainstream juba, algselt oli plaan itaalia politsei värvi ajada aga sellega võib äkki seadusesilmaga jama tulla kuna see ka sini-valge

giulietta 116

Image
::itpnt::
no sellega küll probleemi ei tohiks olla

alati on ka variant 2 ehk carabinieri
Image

aga tõsi ta ju on, et need mõlemad eeldavad oluliselt rohkem kilet :roll:

Ah jaa-> vilkuritest pead muidugi loobuma :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

giulietta 116

ts wrote:[ http://www.emergencydiecast.com/POLICE/ ... 0Romeo.JPG ]

::itpnt::
no sellega küll probleemi ei tohiks olla

alati on ka variant 2 ehk carabinieri

[ http://www.carmodel.net/itemsPhotosEncr ... 0-6754.jpg ]

aga tõsi ta ju on, et need mõlemad eeldavad oluliselt rohkem kilet :roll:

Ah jaa-> vilkuritest pead muidugi loobuma :mrgreen:
pange tähele, see on üks väheseid kordi elus, kui ma teibituuningut üldse toetan ja teen seda nüüd:
:icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:

poliitsija ja karabinjeeri oleks ikka eriliselt kuul :!: :!: :!:

ausalt 8)

giulietta 116

üks huvitav seik igapäeva elust: kuna pargin masinat oma töökoha ees, siis samasse hoonesse, minu kõrvale kolis veebruaris uus rentnik ja see kohe kaebas majahaldajale et miks see alfa seal koguaeg seisab ja ei lase neil parkida.
Uued rentnikud on itaalased :icon_shocked:
PS kogu tegevus toimub lasnamäel

giulietta 116

supp wrote:üks huvitav seik igapäeva elust: kuna pargin masinat oma töökoha ees, siis samasse hoonesse, minu kõrvale kolis veebruaris uus rentnik ja see kohe kaebas majahaldajale et miks see alfa seal koguaeg seisab ja ei lase neil parkida.
Uued rentnikud on itaalased :icon_shocked:
PS kogu tegevus toimub lasnamäel
vot siis minegi ütle neile, et meil siin eestis alfad valdavalt seisavad ühe koha peal :icon_think:

giulietta 116

kuna aeg pressib peale sai täna masin jälle töstukile lükatud, et kuidagi moodi sumbuti ühtetükki saada (hiljem ehitab sinna midagi korraliku alla, ehk siis ajutiselt 8) , muidugi võiks ka kohe uue aftermarket standrdse summuti osta aga see pole see) , piduritega on nagu on, tagumised on suht ok aga esimesed on kinni mis kinni - libedaga ei taha masin kohe mitte omaljõul liikuda. Kuna ei viitsi nende supportitega jamada, siis tellisin kohe uued, mis õnneks suht mõistliku hinnaga ja päevaga kohal, loogiline oleks ka uued kettad panna (vanad niikunii keered vast), siinkohal põrkusin ootamatu probleemiga, selgus et suht vähe on b-osana esiketaste pakkujaid jäänud (tagumisi pakuatakse palju- löö või katust) , ainsad mis kiiresti kohale tuleksid on Bosch-i omad aga need mega kirved ja suht tundmatu kvailteediga (Bosch ise piduriosi ei tooda vaid pakendab). Õnneks aga just teisp on see päev kui firma kus ma töötan teeb ühest euroopa varuosalaost tellimusi ja kiikaksin ka sinna ning voilaa seal alfa esikettaid niiet tapab ja ca kahe sixpacki hinnaga tükk, võtsingi sealt (kuigi mingi tundamtu tootja aga siis pole pärast kahju ära visata kui kõveraks lähevad), seega on suur lootus masin talveralliks sõidukõlbulikuks saada, ainus probleem on elektri probleem, sellesse üritan loominguliselt suhtuda - pole elektrit, pole probleemi.

giulietta 116

täna sain uued supportid ja huvitav küll, vahetusosana saada olevatele supportitele ei tahetud vanu vastu saada - ju siis on laos üleküllus neist (sobib ka ar 75-le ja vanale gtv-le) ning keegi ei osta, lisaks tekkis paanika suunatule relee leidmisega, sai hommiku hakkatud releede maaletoojaid läbi helistama ja pangan kellegil pole tootevalikus sellist ja kel oli sellel kirves (üle 500.-) ja pika tellimisajaga aga nagu tavaliselt, siis trehvas viienda maaletoojaga kellel oli see riiulis olemas hinnaga 110.- ,kuna elektrik tegeleb mu masinaga öösiti, siis eks homme näeb kas masin sai põlevad suunad või ei :sherlock:

giulietta 116

doonori küljest saaksid ka releesi :) ja mul on keskos terve sahtlitäis vanakooli releesid, kui vaja anna teada letihind on aitähh :D
PS ma olen siis see eelmine omanik, kes mitte ei osanud paigaldada süütelukku vaid ei osanud leida aega vanakese jaoks :icon_wave:

giulietta 116

olgu kuidas on aga masin liigub, omab ka pidureid ning kõik eluksvajalikud tuled põlevad ja vilguvad, samuti liiguvad klaasipuhastjad, töötab signaal ja salongipuhur. Elekriku käest pärisin, et mis viga oli, sain vastuseks rövedat venekeelset sõimu. Mootor natuke puterdab ja kardaan on ka vist tasakaalust väljas ning teine käik läheb rasket sisse aga sellistest pisiasjadest ei tohiks vist lasta ennast heidutada, igaljuhul tuleb nüüd mõned päevad testdraivida, et vaadata kas mingeid üllatusi ka tuleb.