polliks: mida jumalavallatut

Mnjaa... minu jumalavallatus oli see, et sahkasin mööda Põltsamaa linna ringi ja leidus vaid mõni üksik patune, kes ei vaadanud järgi :)

Ohh... kui hea tunne see oli :D Nagu oleks mingi rikkur oma Lamboga keset talve eesti väikelinna tiirutama tulnud. Homme uuesti :D:D:D

Kässarit proovisin ka... kui ikka head värske mustriga talvekad all, siis lumel on ikka suurepärane nauging... võiks öelda, et olen sõltlane :oops:

eee... järvedele esialgu millegi raskemaga kui inimene ei läheks kui aus olla... olin OT ja pingutasin segase lauseehituse nimel kõvasti aga selgelt ja eesti keeles: LOODAN LUMELAUA JA VEOLOHEGA SEIGELDA NÄDALALÕPUS MAARDU JÄRVEL !

jäärajast autodele:

paljudel tallinna lähiümbruse järvedel mootorsõidukiga liikumine rahaliselt karistatav, seega mina ei vea kindlasti eest midagi sellist mis on vastuolus teadaolevate keeldudega. männiku karjääris oleks väimalik aga seal vist ei osale eriti mitu alfaomanikku... põhjus lihtne... jää sisse sõidetakse üsna sügavad kraavid... ja eelmisel aastal kui püüdsin ühte jäärada eest vedada oli kohaletulnud alfasid 1 peale minu... :D

kui huvi oleks tõsine (ca 10 osalejat min), siis võtan teema üles ja otsin võimalusi jäätunud veekogule...

carmani taga sprindi teeb ikka, kui nüüd näitab talv teatud stabiilsust üles veel mõni nädal. olen seal platsil käinud ka suvel ja pole tal häda midagi, muhlikus tuleneb pigem ebaühtlaselt kulunud jääst ja lumest kui aluskattest (milleni eelmisel aastal ei jõudnud keegi kaapida).

jah... lugesin ka ükskord ühest margifoorumist probleemi kus kodanik kirus, et eelmine auto oli "Y" ja sellel külmasid uksed kinni iga talv... nüüd vahetas "X" margi vastu ja tuleb välja, et see on sama sitt auto ja probleemid korduvad ka seal. lisaks jäi kõlama, et ta plaanib sellest halvast autost vabaneda ja järgmist marki katsetada.

issanda loomaaed on imeline.

lisaks silikoonisisaldusega õlile mille abil saab vetthülgavaks ja seega ka praktikas mittekülmuvaks muuta kummipinnad on võimalus ka metallist liikuvaid detaile võida selleks sobilike produktidega, näiteks masinaõli ja mootoriõli segu, mis on piisavalt paks, et mitte maha valguda esimese vihmaga!

PS! LUKUÕLI nime kandev aerosool on saadanast, sulatab üles küll aga kahjuks müügiargumendina mõjuv MÄÄRIV OMADUS praktikas liikuvaid detaile ei määri... küll aga määrib ukse välispinnale nõrguva riba... vbla ka käsi ja muud sinnajuurde kuuluvat

PS2! rege rauta suvel, vankrit talvel... määrime 2007 aastal juba oktoobri alguses kõik ära ja talvel lööme vilet ja naeratame.

NB! tegemist on vaid minu arvamusega ja seega mitte ainutõega ;)

LUKUÕLI nime kandev aerosool on saadanast, sulatab üles küll aga kahjuks müügiargumendina mõjuv MÄÄRIV OMADUS praktikas liikuvaid detaile ei määri... küll aga määrib ukse välispinnale nõrguva riba...

90% aerosoole on saadanast :lol:

kasutage ikka lukuÕLI, mis on vedeliku kujul... määrib küll samuti autot ja käsi aga samas ka lukku (ja minu kogemuste kohaselt ka üsna hästi)
Tegelikult ma olen normaalne....

Jätkame jumalavallatustega.

Kuna Pärnus on akna taga suht ilus talveilm, st sajab lund ja tuiskab, siis mul tuli räige tahtmine kohe masinaga sõitma minna.

Aga teile Q4 omanikele, kui tahate laiama linna minna, siis vaadake ikka ette et te Alfadele häbi ei teeks!!! Jutt ajendatud just sellest, et sai siin mitu foorivahet ühe Audi 100Q kõrval sõidetud, no ja tee mis tahad Alfa süstis selles paksus lumesupis (2 käik paigalt minekuks) ja see vaene Q- küll ta kraapis, hakkas kraapima juba enne mind, ja kraapima ta jäigi, ja siis mingil hetkel tuiskas nii 80-ga mööda, et siis uuesti foori all häbistatud saada.

Ühesõnaga, minu päev on kirjas ja ego taas toidetud, kuna see Q ei olnud võimeline ESIveolise Alfaga võrdselt startima, sama ka paari 500 seeria BMW-ga. Aga üks uus E-KLASSE oli paras pähkel, st võrdne võrdsega.

Oi ma olen ikka kõva mees!!!

PS 100-s post sai täis- lähen avan enda auks ühe õlle.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

tubli. 8) oled selle õlle ära teeninud. :P

aga.. isegi mõtlesin, et mida ma teen ja ronisin taga ikkagi paksus lumesajus lumisesse metsa, et paarsada meetrit rannaääreni sõita mööda täistuisanud peenikest rajakest ja ma ei jäänud kinni, vahepeal küll hakkas lubama aga ei, jeebi eest on ka kui vaja. :wink: