Hei !
Eee...

vahepeal värvisin Esitiivad ära. Vahetasin sitaks pukse. Ees on uued kettad ja klotsid, taga ainult klotsid. Taga vahetasin õhe kõveriku hoova. Esituled tuunisin ära. Tuunimise käigus lõhkusin kaks klaasi ära. Õnneks sain kogu tulede komplekti (esituled, udutuled ja tagatuled) 100 euroga vääna romulast. Police tegi toonitud küljesuundade eest trahvi. Pidin heledaks tagasi tegema. Väljalaske kolle on vahetatud. Brtubost sain turbo vahele ka uued tihendid.
Sünnipäevaks on kindel plaan vist 159 tuua. Seega.. kes tahab see võib jagada infot kellelegi, et see auto on nüüd müüa.
Esiuksi täiendasin pigimatiga. Et müra jääks välja ja kisa sisse

Ja kuna mulle meeldib muusikat kuulata, ja seda valjult, siis Hetkel ees olevad DLS-id plaanis asendada mingite suuremate (8") elementidega või ehk panen mingid filtrid esialgu vahele. Pagassis oleva Alpine võimu peaks ka suurema vastu vahetama.
Nii..
helist rääkisin,
värvimisest rääksin,
müügist rääkisn...
hmm
A... plaan on poleerida. Põhjalikult nagu. Lakipind 1500, 3000, 6000 sirgeks ja siis vist Meguiarsi pastadega läikima
See muidugi ei muuda fakti, et lakk hakkab paarist kohast kooruma ja tagaluuk on omadega täitsa pees.(mullitab)
mis siis veel...
peale värvimist sõitsin esimene nr armatuuril.

See nr ei sobi kohe kuidagi sinna ette. Politseile ei meeldinud ja ähvardasid trahvi teha. Pidin ette tagasi panema
Endiselt läheb 200ni suht kiirelt, sealt 20 edasi juba kogub. kusjuures... 200 juures on auto jumala vaikne ja stabiilne

soovitan
Mingi õhtu vahetan moortori tagumise padja ka ära.
Hmm
mina seda webastot küll kuidagi tööle ei saa. No ei tee mitte ühtegi piiksu. Suht kurb olen
Ja istmesoojenduse remontisin ka ära. Tüüpiline värk: seal see mingi termolüliti vist .. sealt juurest juhtmed puruks. Jootsin tagasi ja asi korras.
Plaan on mõlemal 166 uus nahk roolile panna. Kuna mulle meeldib nikerdada, siis täiega tahaks seda ise teha

aga noo seedin seda veel. pean kõigepealt kuskilt õige naha saama.
Nüüd tulevad pildid:
Ja viimane nr asukoht:
veits väiksem ja kahepoolse teibiga. Testitud 200km/h .. ei kao kuhugile.
mingi pilt küljepealt kui kedagi huvitab
vana ninaga 166 küljejoon on ikka väga ilus. Paneb lausa ropendama