Suvaline PLÄMA vol 2008

töökaaslasel on Alfa..;) Tal vedeles kapi peal see asjandus, vist see pööratud variant oli ka .:) Kasutasin juhust ja tegin weikkese tiiseri..:) Ärge pange pahaks.
Tamps wrote:No nii.. saabikatel on siis meie "proovi" kleepsud, huvitav kust sa said???

Aga mis klubindusse puutub, siis mõelge hoolega, mida ja kuidas. Saabiklubi on nüüd aastaseks saanud ja igasugu asju koorub välja, mida oleks võinud ka enne klubi asutamist kokku mõelda jms. Tegevuskavad jms. Nagu missivalimistel, et "mis on sinu missioon"...
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2008

Erkiga on üks plaan, tuleb jutuks u kuu aja pärast.

Seniks kannatust.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts

kas sulle ei tundu, et liiga passiivselt on tegeletud

selle klubindusega

kõik vajavad seda, lausa anuvad, et keegi neid meeldivalt ahistaks

jes master, jes master, jes master

ilfi ja petrovi võtmes

ütleksin

Alfa Romeoga Vasjukist Rio de Janero- se 8)

minu ideed teie bensiin, sõidame 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Tead Inz.. ma olen nö klubis olnud pea 5 aastat ja korduvalt on sellest juttu olnud.. ja hakkab tunne tekkima, et jutuks see jääbki ...

Tulevad uued tegijad, võetakse jälle teema üles ja sinna see jääbki:) Ma isegi lubasin kaasa aidata osade ürituste organiseerimisel ja olen seda ka teinud, lisaks teema kleebised.. t-särgid ja muud aksessuaarid.. Ah ma parem ei hakka rääkima.. Ehk 25 aasta pärast oleme t-särgi kujunduse paika saanud ... :lol: :lol: Niikaua võib igaüks ise teha mis tahab 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

TS

mind ei ole keegi spordidirektoriks valinud Alfa Klubi poolt - tegemist on rangelt mitteametliku tiitliga.

mul pole alfatki (tegelikult pole üldse autot - puha jalamiiz).

lihtsalt olen heatahtlik entusiast kes headele inimestele on meelerahu tarbeks organiseerinud motospordi üritusi.

___

Juriidiliselt on klubi siiski olemas. Aga kuna vana juhatus ei toimi, siis pole ka kogu klubilist tegevust tegelikult juriidiliselt olemas minule teadaolevatel andmetel tänase seisuga.

___

Põhimõtteliselt kui ma edaspidi motospordi tarbeks ennast liigutan, siis ilmselt enam mitte olematu klubi nime all. BND - rohkem tegusid ja vähem juttu !

Suvaline PLÄMA vol 2008

Tamps wrote:Tead Inz.. ma olen nö klubis olnud pea 5 aastat ja korduvalt on sellest juttu olnud.. ja hakkab tunne tekkima, et jutuks see jääbki ...
Tulevad uued tegijad, võetakse jälle teema üles ja sinna see jääbki:) Ma isegi lubasin kaasa aidata osade ürituste organiseerimisel ja olen seda ka teinud, lisaks teema kleebised.. t-särgid ja muud aksessuaarid.. Ah ma parem ei hakka rääkima.. Ehk 25 aasta pärast oleme t-särgi kujunduse paika saanud ... :lol: :lol: Niikaua võib igaüks ise teha mis tahab 8)

mina nii kaua ei viitsi oodata 8)

hakkame kõik homme pihta

Suvaline PLÄMA vol 2008

:roll:

kui ametlik hierarhia ei toimi, siis sellega kaasneb alati mitteametlik hierarhia, kus on ülesanded mitte määatud teiste grupi liikmete poolt vaid ise võetud.

Mitteametliku hierarhia positsioonid muuseas on tähtsamad, kui ametliku omad :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

ts wrote::roll:

kui ametlik hierarhia ei toimi, siis sellega kaasneb alati mitteametlik hierarhia, kus on ülesanded mitte määatud teiste grupi liikmete poolt vaid ise võetud.

Mitteametliku hierarhia positsioonid muuseas on tähtsamad, kui ametliku omad :wink:

nõus 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

aga kes keelab teha?

võtke sarvist kinni ja hakake pihta !

Cyber oskab kindlasti praktilise poole nõu anda, kuidas toimib autoklubi ja mida tasuks juriidikas ette planeerida.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Kas kellelgi ettepanekuid on, kust võiks saada väikese akordioni või karmoška? Kui saaks väikese raha eest laenutada, oleks veel kõikseparem.

Ette tänades,

Gennadi
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2008

Mul peaks kusagil vedelema veneaegne lasetele mõeldud pill...sihuke väiksemat sorti.

Tahad võin homme üles otsida?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT