Suvaline PLÄMA vol 2008

See ei ole kindlasti jutt mis foorumisse ära mahuks. Loomulikult olen nõus oma kogemusi jagama, aga selleks peab maha istuma ja rääkima.
E.T. wrote:aga kes keelab teha?
Cyber oskab kindlasti praktilise poole nõu anda, kuidas toimib autoklubi ja mida tasuks juriidikas ette planeerida.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2008

veiks wrote:Mul peaks kusagil vedelema veneaegne lasetele mõeldud pill...sihuke väiksemat sorti.
Tahad võin homme üles otsida?
Kui poole 6-ks sa seda lugenud ei ole, siis pole mõttet otsima hakata :wink:

Siis olen juba lännu ja ilma akordionita.

Tänan siiski abivalmiduse eest. :)
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2008

Deem...ma alles jõudsin koju :(

Ega sa juhuslikult viimsi statis ei tankinud? Musta värvi 159 oli
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Suvaline PLÄMA vol 2008

Õnneks sain viimasel hetkel teisest kohast omale sobiva akordioni :lol:

Ei. Mind võib näha punase 147 Faceliftiga liiklemas. Enamasti muidugi oma isikliku Pesoo 306-ga.
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2008

Tamps wrote:Tead Inz.. ma olen nö klubis olnud pea 5 aastat ja korduvalt on sellest juttu olnud.. ja hakkab tunne tekkima, et jutuks see jääbki ...
Tulevad uued tegijad, võetakse jälle teema üles ja sinna see jääbki:) Ma isegi lubasin kaasa aidata osade ürituste organiseerimisel ja olen seda ka teinud, lisaks teema kleebised.. t-särgid ja muud aksessuaarid.. Ah ma parem ei hakka rääkima.. Ehk 25 aasta pärast oleme t-särgi kujunduse paika saanud ... :lol: :lol: Niikaua võib igaüks ise teha mis tahab 8)

mis puudutab näiteks särke, siis selle valik ei saa ju nii hull olla, tuleb teha näiteks hääletus kavandite vahel, nagu demokraatiale omane. pealegi ei pea olema kõigil ühesugused särgid, pakuks välja et ala 4 erinevat särgi malli, kaks mudelit maskuliinidele ja kaks feminiinidele.

Suvaline PLÄMA vol 2008

zinc wrote:
Tamps wrote:Tead Inz.. ma olen nö klubis olnud pea 5 aastat ja korduvalt on sellest juttu olnud.. ja hakkab tunne tekkima, et jutuks see jääbki ...
Tulevad uued tegijad, võetakse jälle teema üles ja sinna see jääbki:) Ma isegi lubasin kaasa aidata osade ürituste organiseerimisel ja olen seda ka teinud, lisaks teema kleebised.. t-särgid ja muud aksessuaarid.. Ah ma parem ei hakka rääkima.. Ehk 25 aasta pärast oleme t-särgi kujunduse paika saanud ... :lol: :lol: Niikaua võib igaüks ise teha mis tahab 8)
mis puudutab näiteks särke, siis selle valik ei saa ju nii hull olla, tuleb teha näiteks hääletus kavandite vahel, nagu demokraatiale omane. pealegi ei pea olema kõigil ühesugused särgid, pakuks välja et ala 4 erinevat särgi malli, kaks mudelit maskuliinidele ja kaks feminiinidele.

aga siis ootan kavandite esitamist :)

kindlasti oleks huvilisi peale minu veel

natuke tasub ilmselt mõelda sümboolika peale - alfa romeo logo kasutusreeglite ja õiguste kohta näiteks küsida maaletoojalt ning kuna ei ole KLUBI poolt välja antav, siis ilmselt sõna klubi poleks ka õige kasutada... aga FOORUM... selles osas ma ei näe erilisi takistusi...

Suvaline PLÄMA vol 2008

aga siis ootan kavandite esitamist :)

kindlasti oleks huvilisi peale minu veel

natuke tasub ilmselt mõelda sümboolika peale - alfa romeo logo kasutusreeglite ja õiguste kohta näiteks küsida maaletoojalt ning kuna ei ole KLUBI poolt välja antav, siis ilmselt sõna klubi poleks ka õige kasutada... aga FOORUM... selles osas ma ei näe erilisi takistusi...[/quote]

ma nüüd ei mõista päris hästi, et siis tegemist ametlikult foorumiga, aga kui registreerida klubina mtü-ks( vbl seda teemat juba arutatud)

kavanditena näeks erivärvilisi särke vastavalt maitsele, kuid sama lõikega, mis puudutab kirjasid, siis jh on see mõttekoht....

toon näiteks ühed särgid mis järgnevas poes müügil:

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN

kuid minu meelest liiga tavalised särgid :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

mtü eesti alfa romeo klubi on olemas, aga see suht varjusurmas.

Särkide ja muu jama kohapealt sai juba kunagi ammu välja pakutud t-särke jne ISC toodangust. Kuna suvalisest poest /kleepeka valmistaja juurest saab särgi, mis reeglina peale 3 pesu on juba luitunud ja kiri/pilt kuju kaotanud.

On aind küsimus, mida ja kui suures ulatuses peake panna.

Palume ideid. Kas ette rinnale väike AR logo, seljale AR pilt, kui pilt, siis missugune jne.

Ideekonkurss avatud, teadaolevalt on meie hulgas inimesi, kes on suht tugevad disaini alal.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

ok, selge pilt

äkki paljastad need inimesed kel üldse oleks potensiaali neid särke kujundada ja siis tuleb kergelt neid survetama hakata vist :roll:

Suvaline PLÄMA vol 2008

Mnjaa.. Kuna ei valda ei disaini ega pilditöötlusprogramme, siis kindlasti kaasa ei löö.. Kuid vältimaks teema jätkumist vaid jututasandil, teeme otsa lahti. :lol:
Image

Suvaline PLÄMA vol 2008

zinc wrote:ok, selge pilt

äkki paljastad need inimesed kel üldse oleks potensiaali neid särke kujundada ja siis tuleb kergelt neid survetama hakata vist :roll:

rahapakkidega rõhuma 8)