Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:oma vibuklubis tellisime kah särke
160 raha tükk
värvid küll maha pole tulnud 8)
kas uurin tegijat

käid kajamaal kõmmimas?

Suvaline PLÄMA vol 2008

meil lastakse klubis pikkavibu ja plokkvibu

ammud on ka olemas aga nendega

võistusi ei peeta

Kütiorus on mai alguses vibulaager

seal saaks teistega kohtuda ja arutada

uute liikmete vastuvõttu

nii öelda pimesi värbamist ei toimu

mõned pildid kah http://vibujaht.myjalbum.net/vibu/

varem võiks hakata juba trenni tegema

Kütiorus on üliraske rada 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

longbow ja plokk hakkasid silma,... lisaks miskid yamaha õlgadega sportvibud?

sht - olen vaadanud kuidas plokist nooli lastakse - väga võimas...

longbowd olen ise harrastajana lasknud kajamaal mitmel korral (alla keskmise skooriga)

küsimus oli rohkem teoreetiline... htkel ei näe võimalust, et minust saaks vibukütt... :(

Suvaline PLÄMA vol 2008

seuke

Image

Image

Image

see on üks kolmest

lisaks veel kaasaskantav märklaud

hunnik nooli

plokkvibu maailmameister on ka meie klubis

plaani kah soetada plokkvibu

see on ülimalt tehniline ja inteligentne ala

sobib inimesele, kes on ülimalt täpne oma loomult

sooritusele keskenduv tüüp

head teadmised füüsikas on eelduseks

et suudad kiirelt sihikut määrata

võistlustel kaugusmõõdikuid kasutada ei tohi

Suvaline PLÄMA vol 2008

plokki lastakse vist süsiniknooltega eks?

oeh... kui ma hakkaks tegelema vibuga siis rohkem seltskonna kui võistluste pärast... prillikandjana ei ole mu silm selge kui kotkal paraku :S

fck fck fck

osta v miski falco long algatuseks ja käi salaja metsas kõmmimas...

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T. wrote:plokki lastakse vist süsiniknooltega eks?

oeh... kui ma hakkaks tegelema vibuga siis rohkem seltskonna kui võistluste pärast... prillikandjana ei ole mu silm selge kui kotkal paraku :S

fck fck fck
osta v miski falco long algatuseks ja käi salaja metsas kõmmimas...

sama siin

nooruses sai olümpiavibu lastud

spordijärkusid tehtud

praegu puhas mõnulemine

mul on piisavalt varustust

võib ju proovida 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

MArgus Mihkels kirjutab Postimehes Mazda CX-7 arvustust ja nagu ikka, pool artiklit on sissejuhatus. Sedakorda võrdleb autosid Bondi-filmidega ja väike lõik sealt:

"Alfa Romeo on aga nagu Bondi mõne vastase südamedaam: võluvalt kaunis ja ligimeelitav, aga absoluutselt ebausaldusväärne ja reetlik nagu Juudas.

Salakaval loomus

Iga Alfa Romeo omanik võib kinnitada, et õli, vesi või – ma ei tee nalja – elekter saavad Alfa Romeos otsa just siis, kui lähima remonditöökojani on umbes 200 kilomeetrit, kell on pool kolm öösel ja sajab lörtsi. Samas unistavalt õhates, et «aga sinnani oli kõik oivaline». Kindlasti ongi.

Kokkuvõttes on Alfa Romeo ostmine sama mõistlik kui abiellumine Tais puhkusereisil kohatud rinnaka ettekandjaga, sest päris kindlasti osutub mandlisilmne kaunitar pulmaöö hommikul endiseks Tai armee erivägede leitnandiks, kes ajab tualetis asju püsti seistes."

Artikkel ise siin: http://www.tarbija24.ee/180208/esileht/ ... eb-hulluks

Suvaline PLÄMA vol 2008

:shock: "Kui kolumnist läheb hulluks " :roll:

Esiteks-> ei saa aru mida kuradit autor öelda tahab...

Teiseks-> ei saa aru kuskohat on tal kokku nopitud pärlid (TopGear'ilik kuidagi on kogu see andekam osa...), mis kuidagi kohe mitte ühte juttu kokku ei sobi (Mazda reklaamjutuke autotestist, kuhu on sisse pikitud Bond, Toyota ja AR)

Kolmandaks-> mida kuradit tähendab tühikäigul jõuetu mootor (tahaks näha mootorit, mis tühikäigul tiksudes veab autot nagu noor jumal)

Viimaseks-> Artikli autoril soovitaks "Mitte peale võtta..." äkki saab kaineks... ja avaldab artikli teemal "Kui kirikupõetaja läheb hulluks vol.2 Ehk mida ma tegelikult öelda tahtsin" :mrgreen:

ja kõige viimaseks-> kas tõesti tänapäeval avaldatavaid artikleid enam ei kontrollita...

P.S. AR temaatika oli äge... aga miskipärast tundub, et see on kas TopGear'ist või mõnest muust sarnasest saatekesest (kus arutleti Bondi teemadel) otsejoones tuuri pandud :lol: (ainult rumal võib plagiaadiga loorberid loota)-> nüüd hakkan otsima... tervet saadet tahaks näha kohe (tervitused Jaguarile ja AstonMartinile mida Briti humoristid reeglina jumaldavad-> enesekriitika kõrgeim tase... :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....